ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Takie coś, ale tu wszyscy uważają że tylko ori albo S4,tylko koszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Eee tam... Ja czasami uważam, że to co ORI nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem choć akurat grill z S4 jest bardzo ładny to i Twoja propozycja też mi się podoba i lepiej komponuje się z kratkami bocznymi z s-linowego zderzaka więc jak dla mnie baaardzo dobry pomysł Sam być robił czy są gotowe grille do kupienia z plastrem miodu do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ta czerń wygląda rewelacyjnie, jak dla mnie nawet ciekawej. Ja mam od ABT wielu mówi załóż od S4, ale mnie się podoba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Idzie na dostać takie cudo gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 ten fron z dokładką wygląda rewelacyjne - dodaje charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dzięki Miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ucho dokładka dobrze spasowała daj znać jak odleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ucho dokładka dobrze spasowała daj znać jak odleci ja wczoraj Uchowi założyłem GPS a i krąże po jego trasie i wyglądam czy gdzie na drodze nie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Fajnie wykombinowales ten przelacznik od swiatel, tylko u mnie za cholere nie idzie tego pokretla zdjac poprzez wypiecie tych bolcow i raczej bede musial ciac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Mateusz dasz radebez cięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 ucho 77 co teraz następne do modzenia? bo coś ucichło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) VP Edytowane 12 Września 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 ucho 77 co teraz następne do modzenia? bo coś ucichło Wypaliłem się VP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Autko zmienia sie na wielki plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Może czas na zmiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Właściciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Właściciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Wszyscy psy wieszają na tych 2.5TDI V6, a ja ilekroć słyszę pracę tego silnika to mega podoba mi się :-) Fajne autko, dobrze utrzymywane :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Konkretnie dopieszczona sztuka Pozwolę sobie na podsunięcie kilku pomysłów na dalsze mody 1. Webasto 2. Fotochrom + czujnik swiatła + CLH ori. Można pokusić się o czujnik światła+deszczu ale wymaga to wymiany szyby i MCE na tę z modelu B7 3. Homelink 4. Grzana tylna kanapa 5. Boczne tylne poduszki powietrzne 6. TPMS 7. Wyłącznik poduszek strony pasażera 8. Elektryczna roleta 9. Czujnik jakości powietrza 10. Podgrzewana przednia szyba 11. Fotel kierowcy z pamięcią 12. Nagłośnienie BOSE 13. Przycisk START ENGINE z RS4 14. Domontowanie QUATTRO 15. Grzana kiera, najlepiej z B7 16. Lusterko wsteczne z kompasem Edytowane 22 Października 2015 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi