kujawaPGN Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak tak patrze to warto bylo zainwestowac w klocki ATE. Koszt nieduzy bo 70zl ale wykonanie i dodatki pierwsza klasa. Nawet srubki z klejem dali.Z przodu mam klocki TRW ale dodatkow zadnych... tylko tyle, ze przednie klocki wyposazone w czujnik zuzycia. Kurde, a ja kiedyś kupiłem do sedana jakieś "nołnejmy" za 60 PLN, bo innych nie mieli
elmer80 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 U Dzika brałem ferodo na tył do b6 po 80/90 nie pamiętam dokładnie wysłane z Commodore 64
trepek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak tak piszecie o cenach to zastanawiam sie, czy dobre klocki mi dali... Bo no name mieli po 35zl
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Blaszki sie daje wtedy, gdy jarzmo juz jest mocno wytarte i bylby zbyt duzy luz. Śruby do tylnych klockow zawsze daja, nawet w tanich.
elmer80 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 ładnie ładnie... na wiosnę klameczki pryśnij pod kolor nadwozia :-) wysłane z Commodore 64
trepek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Właśnie zastanawiam się nad tym :-) Ehh... moja ukochana okleja samochody folią i coraz bardziej zastanawiam się nad czarnym matem oraz felgami 17 cali, które bylyby w chromie... no i flok do środka.
Imker Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 ja zastanawiałem się nad ( nie wiem czy dobrze napiszę ) PLASTI DIP??? farba, która zamienia się w gumę , którą można później zerwać , chciałem takie coś na zimę zrobić ale jakoś nie starczyło weny i czasu, myślałem nad białym matem
elmer80 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Właśnie zastanawiam się nad tym :-)Ehh... moja ukochana okleja samochody folią i coraz bardziej zastanawiam się nad czarnym matem oraz felgami 17 cali, które bylyby w chromie... no i flok do środka. no to masz pole do popisu... czarny mat i dodatki carbon:-) wysłane z Commodore 64
trepek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Gwerty ma bananowego Plasti dipa ale na żywo średnio to wygląda. Jak starczy funduszy to może coś ruszy z czarnym matem. Mam jeszcze ori chromy wokół szyb w garażu do założenia oraz myślę o chromowanych lusterkach, np. z A3. I Aluski Avusy w chromie, mmm...
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Gwerty ma bananowego Plasti dipa ale na żywo średnio to wygląda.Jak starczy funduszy to może coś ruszy z czarnym matem. Mam jeszcze ori chromy wokół szyb w garażu do założenia oraz myślę o chromowanych lusterkach, np. z A3. I Aluski Avusy w chromie, mmm... mial i to dosc krotko i potem przemalowal na pomarancz z czarnym dachem strasznie trzeba uwazac na rope bo zmywa plastidipa i zostawia odbarwienia/zacieki
trepek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dlatego mysle nad oklejeniem samochodu a nie Plasti Dipem :-)
luk88spider Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 A oświeć mnie Panie co to jest na tych słupkach zawnętrznych? Jakieś czujniki?
trepek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czujniki na podczerwien do ori centralnego zamka z pilota. Powoli chce kompletowac graty :-)
Murdzi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Trepek, zostaw tak jak jest, ten kolor broni się sam, serio nie trzeba kombinować z oklejaniem czarnym matem
radimm Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 moim zdaniem B5 w czarnym macie bedzie bardzo słabo wyglądało, ale ogólnie mi się auta w czarnym macie nie podobają, jeszcze jak ktoś zrobi dobre zdjęcie to jeszcze jakoś czasem ujdzie, ale na żywca to niet
Garet Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Małe nie dopatrzenie, folia na słupkach jest naklejona nie w tym samym kierunku, kierowca wzorek w tył ku dołowi a pasażer w tył do góry
trepek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Racja. Też to teraz zauważyłem... ale to moja wina. Biję się w pierś. Jak dziewczyna kleiła folię to wzięło mnie na małe co nie co i sami wiecie
LOKO Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Genialnie utrzymujesz autko W kwestii oklejania zgodzę się z opinią że ten kolor broni się sam - też mam LY7L Czarny mat na B5? - katastrofa
trepek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dziękuję bardzo za docenianie mojego wkładu pracy w utrzymywanie mojego samochodu w jak najlepszym stanie A czy czarny mat to taki zły wybór... http://exaltmotorsports.com/images/cms/B5%2520S4%2520-%252017.jpg
Rekomendowane odpowiedzi