Michał Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 hoh dawno wiekszego shitu nie widziałem obejrzyj Wojnę polsko-ruską, to dopiero shit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulk_1986 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 hoh dawno wiekszego shitu nie widziałem obejrzyj Wojnę polsko-ruską, to dopiero shit... Właśnie to zassałem i dzisiaj będę oglądał Piątek 13-ego - powiem że mimo słabych opinii - podobał mi się. Bez mojej zgody - bardzo dobry dramat, obyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 hoh dawno wiekszego shitu nie widziałem obejrzyj Wojnę polsko-ruską, to dopiero shit... to wbrew pozorom nie jest zły film. książkę czytałeś? ten film zrozumieją doskonałe (i uznają za arcydzieło) - Dającywżyłę i Wachaczebirolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mile_end Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 this is it = this is shit nie polecam ale jest moda tak jak na filmy z papieżem po jego śmierci więc ludzie oglądają - hipokryci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman tom Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Sweo czasu mi się podobał "Ostatni żywy bandyta". Dawne czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 this is it = this is shit nie polecam ale jest moda tak jak na filmy z papieżem po jego śmierci więc ludzie oglądają - hipokryci tego typu filmu ciężko oceniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 to wbrew pozorom nie jest zły film. książkę czytałeś? nie czytałem :gwizdanie: wytrzymałem 40 min tego filmu, zdecydowanie nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mile_end Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 rock'n'rolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 to wbrew pozorom nie jest zły film. książkę czytałeś? nie czytałem :gwizdanie: wytrzymałem 40 min tego filmu, zdecydowanie nie polecam Zgadzam się, ten film to dno. Dobrze, że nie byłem na tym w kinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie listę filmów do obejrzenia : Fame ( + dupeczki ) Fighting Solista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja zrobiłem sobie listę filmów do obejrzenia : Fame ( + dupeczki ) Fighting Solista Fighting to straszna bajeczka Skojarzyło mi się z trylogią Goal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 wlasnie wrocilem z przedpremierowego seansu "Paranormal Activity" polecam ten film, troche za duzo sie po nim spodziewalem po przeczytaniu tekstow reklamujacych go jako horror dekady, ale byl spoko czas i kasa nie zmarnowana, po gaciach nie sralem, ale moja dziewczyna to dzisiaj nie zasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 http://www.tastelikepizza.com/index.php?itemid=16792 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 http://www.tastelikepizza.com/index.php?itemid=16792 było już 3krotnie w ostatnim tyg. poza tym nie ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 o w morde sory nie widzialem to niech ktos to wyjwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 polecam "Doghouse". cos dla prawdziwego szowinisty [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 22:50_________________________________________________Wróciłem z "2012". co za gniot. bardziej sztampowy nie mógł być. liczyłem zdecydowanie na coś wiecej niz efekty. film sra amerykanckim patosem z kazdego otworu. chcecie efektów? obejrzyjcie trailer - wcale nie trzeba isc do kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wróciłem z "2012". co za gniot. bardziej sztampowy nie mógł być. liczyłem zdecydowanie na coś wiecej niz efekty. film sra amerykanckim patosem z kazdego otworu. chcecie efektów? obejrzyjcie trailer - wcale nie trzeba isc do kina Można było się domyśleć, film twórców "Pojutrze" też gniota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Kurde szkoda, bo chciałem dzisiaj iść, ale się zastanowię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 panowie a wybiera sie ktos z was na zmierzh 2,premiera juz za pare dni,powiem ze jedynka byla w miare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wróciłem z "2012". co za gniot. bardziej sztampowy nie mógł być. liczyłem zdecydowanie na coś wiecej niz efekty. film sra amerykanckim patosem z kazdego otworu. chcecie efektów? obejrzyjcie trailer - wcale nie trzeba isc do kina kórwa , też mialem sie wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi