Fido Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 No cóż,kwestia gustu. Wystarczy że komuś się aktor nie podoba i cały film spisuje na straty, choć dla innych będzie to 10/10
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mi chodziło o to, że to film z cyklu gdzie Tom Cruse wciela się w postać prawnika/śledczego, bo tematyka zupełnie nie mająca wiele wspólnego ze sobą.PozdrawiamRumNo okMi bardziej o to że przez Reachera nie sposób przebrnąć a Ludzie honoru choćby ze względu na popisy aktorskie Nicholsona widziałem już n-razy.Cruise nie zagrał w ostatnich latach nic ciekawego. Dosłownie nic. Huk dymy i wybuchy. Treści żadnej.
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mi chodziło o to, że to film z cyklu gdzie Tom Cruse wciela się w postać prawnika/śledczego, bo tematyka zupełnie nie mająca wiele wspólnego ze sobą.PozdrawiamRumNo okMi bardziej o to że przez Reachera nie sposób przebrnąć a Ludzie honoru choćby ze względu na popisy aktorskie Nicholsona widziałem już n-razy.Cruise nie zagrał w ostatnich latach nic ciekawego. Dosłownie nic. Huk dymy i wybuchy. Treści żadnej. Mi chodziło o to, że to film z cyklu gdzie Tom Cruse wciela się w postać prawnika/śledczego, bo tematyka zupełnie nie mająca wiele wspólnego ze sobą.PozdrawiamRumNo okMi bardziej o to że przez Reachera nie sposób przebrnąć a Ludzie honoru choćby ze względu na popisy aktorskie Nicholsona widziałem już n-razy.Cruise nie zagrał w ostatnich latach nic ciekawego. Dosłownie nic. Huk dymy i wybuchy. Treści żadnej.
Krumak Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 15 godzin temu, Fido napisał: No cóż,kwestia gustu. Wystarczy że komuś się aktor nie podoba i cały film spisuje na straty, choć dla innych będzie to 10/10 Lubię Toma Cruise, ale te dwa filmy są po prostu słabe. Nie ma w nich nic co zapadłoby w pamięć, nie mówiąc już o chęci obejrzenia ich po raz drugi...
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jerry maguire To mi się kojarzy z dobrym filmem. Może pierwsza Mission. I co dalej to sobie nie przypominam
bongod Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 A szybki jak błyskawica i top gun? W obu muzyka robiła też robotę [emoji4]Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 No tak ale to stare dzieje. 1990. Tak samo można powiedzieć Firma , Cocktail czy też Rainman. Ale kiedy to było?
Kamyk Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dnia 15/01/2017 o 20:30, afroo. napisał: Ktoś był na Powidoki albo Konwoju? Warto? no właśnie wróciłem Konwój jest kurna mocny, typowe męskie kino nie jest to w żadnym stopniu znana tematyka, więc wątek wina kara poruszony w bardzo ciekawy sposób to nie jest łatwy film, napisy końcowe to po prostu cisza trudno wyważyć proporcje, a jeszcze trudniej o łatwe odpowiedzi mi się podobał, kolejny dobry polski film a role Gajosa i Więca - kurna, jak oni grają..... szczególnie pan Janusz, absolutny szacunek i mistrzostwo świata wielki jest i basta
sebek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 ogladal ktos? bo mam na tapecie na dzis i nie wiem czy warto
erchi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Powidoki jak to od Wajdy, średnio. Choć znacznie lepiej niż Katyń.
erchi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Wczoraj byłem na Przełęczy ocalonych. Ogólnie dobry.
Krumak Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dnia 18.01.2017 o 22:38, Kamyk napisał: Konwój jest kurna mocny, typowe męskie kino mi się podobał, kolejny dobry polski film a role Gajosa i Więca - kurna, jak oni grają..... szczególnie pan Janusz, absolutny szacunek i mistrzostwo świata wielki jest i basta Film dobry i ciekawy, ale mnie nie powalił na kolana... Warto zobaczyć
Kamyk Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zwierzęta nocy.Jakoś mnie tym razem Tom Ford nie zachwycił. Można obejrzeć ale nic spektakularnego to nie jest. 6/10
TomOskroba Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 byłem w sobotę na ,,KONWÓJ" twarde dobre kino jednak czegoś tam brakowało, wg mnie był potencjał na coś więcej. film nie dla każdego. tematyka szarej rzeczywistości nie każdemu pasuje b.dobra obsada. więckiewicz przemek bluszcz i łukasz simlat. jak zwykle rewelacyjny Gajos, ten człowiek nawet kibel by dobrze zagrał.
maciej12312 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Przełęcz ocalonych - polecam. Na konwój niedlugo mam zamiar sie wybrac
Kamyk Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 23.01.2017 o 13:05, maciej12312 napisał: Przełęcz ocalonych - polecam. Dnia 21.01.2017 o 22:04, erchi napisał: Wczoraj byłem na Przełęczy ocalonych. Ogólnie dobry. Dołączam się Bardzo dobrze i sprawnie opowiedziana historia Dobre kino Gibson robi fajne wojenne filmy Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Kamyk
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Za chwilę "Spy game" na TVP2 Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi