zadra Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Polecam : FELON, BANGKOK DANGEROUS (w polsce: Ostatnie zlecenie), Muza i Meduza(kom. z Paris Hilton), LITTLE MAN - kom. Death Race - taki sobie Crank Symetria - polski Jak ktoś lubi głupawe komedyjki: Wysokie Loty, Pineapple Express. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dopiero obejrzałem i polecam fajny Eagle Eye http://www.filmweb.pl/f451434/Eagle+Eye,2008[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 16:54_________________________________________________a wybieram sie na ten Zmierzch http://www.filmweb.pl/f462441/Zmierzch,2008 widział już ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja wczoraj obejrzałem "Adrenalina " z gościem co grał tego szalonego kierowce w "Transporterze" Najlepszy moment był jak kolo zasadził se całą ampułkę epinefryny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 TAKEN - usa francja bardzo fajny 36 Quai des Orfevres - francuski polecam rewelka !! zadnych amerykanskich efektow film kozak . Heat - to chyba kazdy ogladal ale jest super!!! i moze jeszcze Pan Zycia i Smierci z Cagem tez dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pan Zycia i Smierci z Cagem tez dobry Potwierdzam ..film warty obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 BANGKOK DANGEROUS (w polsce: Ostatnie zlecenie) nie potwierdzam. chała jakich mało. drugi najgorszy film Cage`a po Ghost Rider... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 BANGKOK DANGEROUS (w polsce: Ostatnie zlecenie) nie potwierdzam. chała jakich mało. drugi najgorszy film Cage`a po Ghost Rider... no powiem szczerze ze film kaszan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 BANGKOK DANGEROUS (w polsce: Ostatnie zlecenie), mi sie podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 BANGKOK DANGEROUS (w polsce: Ostatnie zlecenie), mi sie podobał Sa gusta i gusciki ...:)jak dla mnie to taki sztywny ten film troche. Do jakiegos wybitnego kina (nie mowie o fabule bo jest srednia) to nie nalezy. Nie no obejrzec mozna jasne nie jest tak ze sie wylaczac chce po 15min bo cos tam wciaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wczoraj byłem na filmie "Dziewczyna mojego kumpla " i potwierdzam ..wyciska na maxa :polew: Roztrzaskał mnie tekst ..." ..no dalej mamuśka..samo sie nie wyssie " :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wczoraj byłem na filmie "Dziewczyna mojego kumpla " i potwierdzam ..wyciska na maxa :polew: Roztrzaskał mnie tekst ..." ..no dalej mamuśka..samo sie nie wyssie " :polew: no to było dla mnie mistrzostwo Maz będąc bardzo w "potrzebie" zaczął dobierać się do swojej małżonki, która akurat tej nocy nie miala ochoty na małżeńskie igraszki. Po kilku nieudanych próbach zapytał: - Dlaczego nie? Małżonka wyjaśniła, że następnego dnia udaje się do lekarza - ginekologa i nie chce przed tym uprawiać seksu, bo musi być czysta, po czym odwróciła się na drugi bok. Kiedy już zasypiała - poczuła, że mąż puka ją w ramie. Rzuciła: - Co? - A do dentysty jutro idziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Boberek, dobreeeee :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wczoraj byłem na filmie "Dziewczyna mojego kumpla " i potwierdzam ..wyciska na maxa :polew: Roztrzaskał mnie tekst ..." ..no dalej mamuśka..samo sie nie wyssie " :polew: Potwierdzam film jest koksik. Dobre było jak na pierwsza randkę zabrał maniurke do baru z tancerkami na rurce :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 klepaki :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: Znam inne stwierdzenie, tylko jakoś tak z Tobą dziwnie związane i mam nadzieję, że się nie obrazisz: "idę pooglądać bobry" Słyszałem jeszcze inne "...czochranie bobra..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Piła V Immortal To nie tak jak myślisz Kochanie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Piła V Immortal To nie tak jak myślisz Kochanie :kox: Immortal Spoko The Visitors - ciekawy film , beznadziejne zakończenie.. The Rouge // Zabójca - Z Jetem Li bardzo fajny.. jaja w tropikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 ja czekam na Transformers 2 :kox: Miazga w kinie , jak wziąłem P. na pierwsza część , to wiadomo jak to laska "mi sie takie filmy z robotami nie podobają" itp. Po 15 minutach siedziała z otwartą buzią wpatrzona w ekran, ślinotok lewostronny itp. :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 jaja w tropikach :polew: nie zadzieraj z fryzjerem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wczoraj ogladalem Slumdog'a - milionera.... na przedpremierowym pokazie - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jak w Temacie. Co ostatnio ogladaliscie i byscie polecili mowie o nowosciach filmowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi