StoRK Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 a ja polecam "Prawdziwa Historia" jak dla mnie to film wymiata Również polecam!! Film oparty na faktach który pokazuje że marzenia się czasem spełniają
wustyle Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 "Melancholia". Nie powala. Mocna 7 w 10 stopniowej skali.
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 "Kibol" super film "Kibol" - Trailer filmu
jarko Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Tu w całości KIBOL - FILM DOKUMENTALNY - CAŁOŚĆ
RS Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Bylem na "Auta 2" z chresniakami kobiety i musze powiedziec ze bylem zaskoczony jakoscia efektow 3D. Fabula, jak dla mnie OK.
franio Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 to będzie hit jesieni, w kinach od września [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 17:56_________________________________________________ Tu w całości KIBOL - FILM DOKUMENTALNY - CAŁOŚĆ P R O P A G A N D A w stylu "Pis" i jestem pewien, że ten mały kurdupel maczał w tym palce!
endriuu Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 dwa dobre filmy Panowie: http://www.filmweb.pl/film/Tożsamość-2011-536768 http://www.filmweb.pl/film/5+Days+of+War-2011-545259
Tomeks Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 http://www.filmweb.pl/film/Policja+zast%C4%99pcza-2010-540786 za***ista komedia
alvaro Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Alibi http://www.filmweb.pl/film/Alibi-2006-123745 Polecam
krzysiek23 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Byłem wczoraj dopiero... na KAC VEGAS 2 - za***isty :kox: jak dla mnie w porownaniu do 1 dno,jeden smieszny moment pof ilmie jak zaczynaja ogladac zdjecia....a tak nic szczegolnego
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Byłem wczoraj dopiero... na KAC VEGAS 2 - za***isty :kox: jak dla mnie w porownaniu do 1 dno,jeden smieszny moment pof ilmie jak zaczynaja ogladac zdjecia....a tak nic szczegolnego ten film ogląda się upalonym
Pandzior Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Byłem wczoraj dopiero... na KAC VEGAS 2 - za***isty :kox: jak dla mnie w porownaniu do 1 dno,jeden smieszny moment pof ilmie jak zaczynaja ogladac zdjecia....a tak nic szczegolnego ten film ogląda się upalonym
Armi Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Ale wtedy praktycznie wszystko jest śmieszne. Dla mnie totalne dno
andy_sky Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 wczoraj oglądałem NAZNACZONEGO i powiem że można go polecić tym którzy lubią horrory bez rozlewu krwi, a mimo to trzyma w napięciu z nieoczekiwanym zakończeniem, TRANSFORMERS to bajka choć z dobrymi efektami 3d
krolu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Tożsamość - średnia... choć zaskakujący koniec Naznaczony... taki dziwny... przypomina seriale reżyserowane przez Alfred Hitchcock... momentami potrafił przerazić, ale końcówka zepsuła film..
endriuu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Tożsamość - średnia... choć zaskakujący koniec Naznaczony... taki dziwny... przypomina seriale reżyserowane przez Alfred Hitchcock... momentami potrafił przerazić, ale końcówka zepsuła film.. Tożsamość - bardzo dobry film Naznaczony niezły - mozna spokojnie oebjrzec
krolu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Tożsamość - średnia... choć zaskakujący koniec Naznaczony... taki dziwny... przypomina seriale reżyserowane przez Alfred Hitchcock... momentami potrafił przerazić, ale końcówka zepsuła film.. Tożsamość - bardzo dobry film Naznaczony niezły - mozna spokojnie oebjrzec nie wiem co w tożsamości było takiego dobrego... kilkakrotnie powielany motyw, średnia gra aktorska... w połowie filmu można się było domyśleć już zakończenia choć nie w 100%
endriuu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Tożsamość - średnia... choć zaskakujący koniec Naznaczony... taki dziwny... przypomina seriale reżyserowane przez Alfred Hitchcock... momentami potrafił przerazić, ale końcówka zepsuła film.. Tożsamość - bardzo dobry film Naznaczony niezły - mozna spokojnie oebjrzec nie wiem co w tożsamości było takiego dobrego... kilkakrotnie powielany motyw, średnia gra aktorska... w połowie filmu można się było domyśleć już zakończenia choć nie w 100% Liam - jak zwykle rewelacyjny, Berlin jako miejsce akcji - , pomysl na film -
krolu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Tożsamość - średnia... choć zaskakujący koniec Naznaczony... taki dziwny... przypomina seriale reżyserowane przez Alfred Hitchcock... momentami potrafił przerazić, ale końcówka zepsuła film.. Tożsamość - bardzo dobry film Naznaczony niezły - mozna spokojnie oebjrzec nie wiem co w tożsamości było takiego dobrego... kilkakrotnie powielany motyw, średnia gra aktorska... w połowie filmu można się było domyśleć już zakończenia choć nie w 100% Liam - jak zwykle rewelacyjny, Berlin jako miejsce akcji - , pomysl na film - Liam moge się zgodzić...no z tym Berlinem to musieli coś wymleć, bo wszystkie stolice środkowej i wschodniej europy już gościły filmowców z podobnymi scenariuszami
Rekomendowane odpowiedzi