PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Bardzo specyficzny film z niespotykanym klimatem, warto obejrzeć To bym obejrzał, bo lubię filmy z dreszczykiem emocji, a zapowiada się interesująco Hodejegerne (Headhunters) (2011) Trailer #2 Interesująca pozycja , trzeba sprawdzić
MARCIN607 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zemsta Cieci - dla zabicia czasu można obejrzeć
PABLO Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 db2sD4P_Ieg Zawsze marzyłem razem oglądnąć tych staruszków :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: A tutaj takie cośik:
Skyliner89 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 UUObgxCoUgA Zapowiada się ciekawie . Oglądałem pierwszą część. Bardzo dobra . Ktoś kto lubi takie filmy będzie zadowolony
PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 UUObgxCoUgA Zapowiada się ciekawie . Oglądałem pierwszą część. Bardzo dobra . Ktoś kto lubi takie filmy będzie zadowolony Trzeba będzie obejrzeć A tym czasem :gwizdanie: Cholery jedne mogli dać mu RS5 a nie M3ke
skrab Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 UUObgxCoUgA Zapowiada się ciekawie . Oglądałem pierwszą część. Bardzo dobra . Ktoś kto lubi takie filmy będzie zadowolony Trzeba będzie obejrzeć A tym czasem :gwizdanie: Cholery jedne mogli dać mu RS5 a nie M3ke Pablo ty jesteś tu głównym napędzającym [br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 22:46_________________________________________________Ten wątek
Młody Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 UUObgxCoUgA Zapowiada się ciekawie . Oglądałem pierwszą część. Bardzo dobra . Ktoś kto lubi takie filmy będzie zadowolony No wreszcie druga częsc super teraz czekam na HITMAN 2
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Coś czuje że będzie wielka kupa z tego Ghost rider 2 :gwizdanie:
julo23 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Oglądał ktoś te filmy: 80 milionów, Wymyk ? Nie wiem na co sie wybrać dziś.
Mario22 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja obejrzałem dziś... HOSTEL III ... nawet fajny spodziewałem się kupy a dał rade
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 A tym czasem :gwizdanie: Cholery jedne mogli dać mu RS5 a nie M3ke dzisiaj będę oglądał
PABLO Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 A tym czasem :gwizdanie: Cholery jedne mogli dać mu RS5 a nie M3ke dzisiaj będę oglądał Szału nie było ale da się oglądnąć [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 12:34_________________________________________________ Oglądałem wczoraj, masakra jak ludzie umierają przez wirus, dla mnie 6,5-7,0/10[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 12:38_________________________________________________ Ja obejrzałem dziś... HOSTEL III ... nawet fajny spodziewałem się kupy a dał rade Jest w DVDRip i BRRip, czekam na 720p lub 1080p.
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Clay (Hayden Christensen) wiedzie szczęśliwe życie. Ma piękną narzeczoną (Jessica Alba), dobrą pracę i dużo pieniędzy. Pewnego dnia dowiaduje się, że cierpi na nieuleczalną chorobę serca. Może go uratować jedynie przeszczep. Po szybkim ślubie z Sam okazuje się, że znaleziono dla niego nowe serce. Kiedy operacja się zaczyna, Clay odkrywa, że nie został uśpiony. Widzi, słyszy i czuje, jednak nic nie może zrobić, gdyż jest sparaliżowany. Z przerażeniem odkrywa, że jego los już został przesądzony. Wydaje się, że jedyną osobą, na którą może liczyć, jest jego żona...
PABLO Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja wiem na co pójdę wkrótce do kina http://tylkohity.pl/film/35/Mission-Impossible-Ghost-Protocol
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja obejrzałem " Lodowa Groza" Ice Road Terrror ocena średnia żeby nie powiedziec że słaba... 5/10 taki na bardzo wielką nude
AndyN Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A ja polecam 'Boardwalk Empire'. Polski tytuł 'Zakazane imperium'. http://www.filmweb.pl/serial/Zakazane+imperium-2010-427194 Z dużą starannością oddane realia okresu międzywojennego w USA, czasu prohibicji. Wnętrza mieszkań i rezydencji, stroje, samochody. Palce lizać. Oprócz szkicu czasów prohibicji, rodzących się wtedy fortun, kulis funkcjonowania mechanizmów demokracji, pokazuje jak wielkie zmiany w obyczajowości się dokonały (np. rola kobiet w tamtych czasach, wtedy to dopiero palili papierosy .... ) Ale też pokazuje, że ciemna strona ludzkiej natury nie zmienia się od pokoleń. Ciekawie, wielowymiarowe postacie, dobry scenariusz. Chce się czekać na kolejne odcinki. Warto, naprawdę
Kamyk Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ja polecam 'Boardwalk Empire'. Polski tytuł 'Zakazane imperium'. Ciekawie, wielowymiarowe postacie, dobry scenariusz. Chce się czekać na kolejne odcinki. Warto, naprawdę AndyN Jakie kolejne odcinki? Mówisz o serii nr 3? To dopiero na jesień 2012 A film Porwanie wspominany na poprzedniej stronie przez PABLO to jakaś katastrofa - ludzie wychodzili z kina
Rekomendowane odpowiedzi