Glecik Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Poszukuję dobrego lakiernika w Lbn lub okolicach . Do pomalowania maska i błotnik . Polecicie kogoś ?
VTG Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja mam 2 gości po 300zł element, obaj mają suszarnie i profesjonalne komory. Maska jest liczona 1,5elementu błotnik jako element. Około 30km od lublina, struktura lakieru bardzo dobra wycinają pojedyńcze pyłki a nie matują całości. Ewentualnie DRWAL w lublinie ale on jest bardzo drogi. Odezwij sie na pw jak chcesz.
pawelwor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja mam 2 gości po 300zł element, obaj mają suszarnie i profesjonalne komory. Maska jest liczona 1,5elementu błotnik jako element. Około 30km od lublina, struktura lakieru bardzo dobra wycinają pojedyńcze pyłki a nie matują całości. Ewentualnie DRWAL w lublinie ale on jest bardzo drogi. Odezwij sie na pw jak chcesz. Czy ten lakiernik ma swój zakład w m. chmiel na południe od Lublina?
VTG Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Chmiel to porażka koło łęcznej. Oszczędza na plastoflexie i zderzaki pękają, jest słabym kolorystykiem i tandeciarzem.
pawelwor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Koło Łęcznej? Łęczna jest na północ od Lublina, nie na południe :-) Ale fakt, że w Chmielu straszny partacz... Klar mi odszedł po kilku myciach na bezdotykowej... I ciągłe wymówki, że jeszcze nie pomalował, to to, to tamto, a czekałem bardzo długo.
marcin248 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 odświeżę temat macie jeszcze kogoś dobrego ? pęknięta szpachla na masce i błotniku i jeszcze parę zaprawek się spokojnie znajdzie
Herbatnik Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 podepnę się do tematu, czy w Chełmie znajdę dobrego lakiernika, nie malarza pokojowego?
jaro1768 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Przy trasie Snopków -Jastków jest zakład, robili poprzednie moje wozidełko. Ceny przystępne a samo wykonanie na wysokim poziomie, nie było za bardzo do czego się czepić. Chociaż plastiki lepiej samemu zdemontować bo chłopaczek nie wiedział chyba jak np. zdjąć listwy zgarniające szyb i musiałem nowe załatwiać . Dla zainteresowanych mogę na PW podesłać kontakt.
galka90 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 potrzebuje i ja kogoś kto mi ogarnie błotniki bo ruda wyłazi ktoś zna kogoś dobrego kto dobrze to zabezpieczy?? najlepiej lublin lub bliska okolica i kogoś kto to porządnie zrobi żeby za rok rudej znowu nie było
michal1.8tq Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) panowie pawia odpada polecalem ale zmieniam zdanie Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez michal1.8tq
galka90 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Podrzuc telefon na priva Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
cabanmat Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Panowie też potrzebuję dobrego i w miarę przystępnie cenowo lakiernika do poprawek lakierniczych z Biłgoraja lub okolic. Jeżeli ktoś jest z moich okolic to czekam na propozycje
kowal88 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 up Potrzebuję gostka co mi pomaluje czujnik parkowania jeden:P robota na 5 min
Bartek11 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Moge polecic serwis lakierniczy Auto-Klinika w Świdniku przy Żwirki i Wigury 49B, http://autoklinika24.net/. Robilem tam Audi A4 B8 2011, czarny sedan. Otoz podczas burzy galąz uszkodzila mi maske, dach i szybe, a naprawa zostala przeprowadzona z ubezpieczenia. Powiem szczerze, jestem zadowolony, a warsztat jest solidny i profesjonalny. Lakiernik wszystko ladnie pomalowal i wycieniowane, a auto odebralem wysprzatane i nawoskowane. Ogladalem caly samochod z kazdej strony i nie widze kontrastow ani roznicy w kolorze ani odcieniu. Na czas naprawy oczywiscie dostalem auto zastepcze. Co do ceny, to byla to naprawa z ubezepieczenia, wiec nic nie zaplacilem. Mysle ze to kwestia indywidualna i odrebna w kazdym samochodze, ale widzialem na warsztacie samochody z wyzszej pulki, wiec mysle ze zaklad posiada renome. Kontak do nich znalazlem tu na forum, jak ktos inny ich polecal.
Rekomendowane odpowiedzi