adadur Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja będę sędziował :> :gwizdanie: Adaś , tylko nie sędziuj tak jak Weeb bo będziesz ochrony potrzebował Wynik zależy od samopoczucia sędziego ... czasem też od tego kto płaci
poziek Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Cuber nie zapominaj o klubach z Polskiego Lwowa, które powstały wczesniej od Krakowskich Przepraszam za dygresje a czy Lwów to Polska ? :gwizdanie: Oczywiście !!
slaweq Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Cuber nie zapominaj o klubach z Polskiego Lwowa, które powstały wczesniej od Krakowskich Przepraszam za dygresje a czy Lwów to Polska ? :gwizdanie: Teraz już nie nalezy do Polski, ale wtedy tak..., Pogoń Lwów i Czarni Lwów to byly Polskie Kluby
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 a w RZE wróble mają po 20kg :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Teraz już nie nalezy do Polski, ale wtedy tak..., Pogoń Lwów i Czarni Lwów to byly Polskie Kluby Stary ale przecież zyjemy w teraźniejszosci a nie to co było "100 lat temu" i mówimy o tym co jest teraz nie o tym co było kiedyś bezsensu wogóle taka rozmowa tutaj :gwizdanie:
angela Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 A ja nie wierze,ze ten mecz dojdzie do skutku..... :nabijasie: Pamietacie....przed Zlotem w Kaletce...tez mial byc mecz i co...... :polew: i bylo tylko :drunk: :drunk: :nabijasie:
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 A ja nie wierze,ze ten mecz dojdzie do skutku..... :nabijasie: Pamietacie....przed Zlotem w Kaletce...tez mial byc mecz i co...... :polew: i bylo tylko :drunk: :drunk: :nabijasie: Ja nic nie pamietam ze coś takiego miało byc :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak nie w nogę to zagramy w siatkę lub w kosza... zobaczymy że krakusy równie szkoczne so co wygadone :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak nie w nogę to zagramy w siatkę lub w kosza... zobaczymy że krakusy równie szkoczne so co wygadone :gwizdanie: w kosza chetnie
taktuś Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak nie w nogę to zagramy w siatkę lub w kosza... zobaczymy że krakusy równie szkoczne so co wygadone :gwizdanie: w kosza chetnie z Wami to tylko w bierki można pograć :gwizdanie:już mówiłem to przed Wisłą, nawet zabrałem ze sobą tylko za mocno Wam się ciągle dłonie trzęsą
slaweq Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Teraz już nie nalezy do Polski, ale wtedy tak..., Pogoń Lwów i Czarni Lwów to byly Polskie Kluby Stary ale przecież zyjemy w teraźniejszosci a nie to co było "100 lat temu" i mówimy o tym co jest teraz nie o tym co było kiedyś bezsensu wogóle taka rozmowa tutaj :gwizdanie: Nie są rozmowy bez sensu bo sam zacząłeś cos pisac o kolebce pilki w Polsce. Pogoń Lwów (oficjalna nazwa: Lwowski Klub Sportowy Pogoń Lwów) – nieistniejący już polski klub piłkarski (później wielosekcyjny sportowy), założony we Lwowie wiosną 1904 pod nazwą Klub Gimnastyczno-Sportowy przy IV Gimnazjum we Lwowie przez uczniów IV Gimnazjum, działający do wybuchu II wojny światowej. Od 1907 do 1940 pod nazwą Lwowski Klub Sportowy Pogoń Lwów. Po Lechii Lwów i Czarnych Lwów trzeci najstarszy zespół piłkarski utworzony przez Polaków na ziemiach polskich. Najlepszy i najbardziej utytułowany polski klub sportowy okresu międzywojennego (wielokrotny mistrz kraju w różnych dyscyplinach), którego sekcja piłkarska nigdy nie spadła z ekstraklasy. Współzałożyciel Związku Polskiej Piłki Nożnej (w 1911), a po odzyskaniu niepodległości Polskiego Związku Piłki Nożnej (w 1919) oraz Ligi Piłki Nożnej (w 1926). Sorry za OT, tyle z mojej strony w tym temacie
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Sławeq .......... nie istniejący polski klub wiec po co wogóle coś takiego piszesz co ? Napisałem o POLSCE o teraźniejszosci!!!! Chłopie czy to takie cięzki do zakumania ? Co Ty mi piszesz o jakiś czasach miedzywojennych Ja pier**le..... ps. Co Ty chcesz udowodnic swoimi zaczepnymi wypowiedziami ? ROBISZ OT w temacie!!!
slaweq Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Cuber czy Ty wiesz co oznacza slowo KOLEBKA??? Ty to pierwszy napisales a nie ja. Nic nie chce udowodnić tylko chce Ci pokazac że mylisz sie w tym co piszesz bo nie Kraków był KOLEBKĄ Polskiej Piłki tylko Lwów!!! To, że te kluby nie istnieją to nie ma żadnego znaczenia..., znaczenie ma że od nich się to wszystko zaczęło. KUMASZ??? Cracovii za 10 lat też może nie być, ale w historii Polskiej piłki ona zawsze bedzie, KUMASZ?
taktuś Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Sławeq .......... nie istniejący polski klub wiec po co wogóle coś takiego piszesz co ? Napisałem o POLSCE o teraźniejszosci!!!! Chłopie czy to takie cięzki do zakumania ? Co Ty mi piszesz o jakiś czasach miedzywojennych Ja pier**le..... ps. Co Ty chcesz udowodnic swoimi zaczepnymi wypowiedziami ? ROBISZ OT w temacie!!! temat faktycznie niepotrzebny, i nie ma co się irytowaćSławek uściślił fakty o najstarszym klubie i tyle, historia nie rozpoczyna się po 1945 r.
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 nie, nie wiem co oznacza "...........Jednak z całą pewnością pierwszy, w pełni potwierdzony, przypadek pojawienia się futbolówki w naszym kraju miał miejsce w roku 1889, gdy po pobycie w Niemczech Henryk Jordan przywiózł ją do Krakowa. " ps. Nie chce mi sie z Tobą gadac Sławqu juz o tym
olga Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie chce mi sie z Tobą gadac juz o tym no to moze.... lepiej sie napijmy
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Olga ale przeciez to nie do Ciebie było :gwizdanie: a napijemy sie na zlocie napewno
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Spokój piłkarze , bo Wam zaraz temat zamknę
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 ..............spokój panowie..........ja za to nic nie mówię ale zato Wam pokażę jak się piłke przy nodze trzyma - grałem kiedyś w lidze - był kiedyś mecz - w całym meczu padły 2 bramki - ja je strzeliłem - i przegraliśmy 2:0
olga Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Olga ale przeciez to nie do Ciebie było :gwizdanie: a napijemy sie na zlocie napewno Cuber wiem, wiem.... ale cos mam pragnienie [br]Dopisany: 23 Lipiec 2008, 14:36:38_________________________________________________ ..............spokój panowie..........ja za to nic nie mówię ale zato Wam pokażę jak się piłke przy nodze trzyma - grałem kiedyś w lidze - był kiedyś mecz - w całym meczu padły 2 bramki - ja je strzeliłem - i przegraliśmy 2:0 dałes z siebie wszystko!
Rekomendowane odpowiedzi