slaweq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jak będzie ciepła noc to czemu nie taaa bedziesz mial ciepłą noc we wrzesniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jak będzie ciepła noc to czemu nie taaa bedziesz mial ciepłą noc we wrzesniu ja tam zamierzam wejść do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jeszcze zapytam czy jest jakiś termin do kiedy trzeba sobie załatwiać przedłużenie pobytu :?: Mam sie spieszyć :?: Ja tez mam juz zaklepane od jakiegoś czasu, żeby potem pokoi mi nie zabrakło A jakby coś, najwyżej będę kimał w samochodzie Zaleta Avanta To przestaje się martwić opcja plaży lub avanta jest całkiem niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Tylko do tego trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Tylko do tego trzeba mieć tam zeby podjechac pod plaze potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Tylko do tego trzeba mieć co wy wiecie o zabijaniu... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 właśnie przelałem resztę kasy (130 zł) a powiedz Adaś jak z kasą jak bym chciał wpaść od środy lub czwartku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przekimasz sie na ławce albo u kogos na materacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Flyer u kogos na materacu pod warunkiem że to będzie jakaś Dama - porządna i nieśmiała tego zwrotu nie rozwinę bo Panie mogły by się na mnie obrazić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? a jak, jeszcze się pytasz?? tylko zabieraj kierowce ze sobą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 "porządna i nieśmiała" Wustyle a najlepiej dwóch Bo przecież będziemy wracac w tym samym kierunku, to bym sobie pożyczył jednego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nosfer widzęże wiesz o co kamon :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Chyba kazdemu sie cos od razu rymuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? a jak, jeszcze się pytasz?? tylko zabieraj kierowce ze sobą :gwizdanie: serio mowie jesli bedzie miejsce w hotelu to zostane (nie chce nic planowac) zgode "starej" juz mam przyjade sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 przyjade sam kaskader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 przyjade sam kaskader troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? dysponujemy zapasem miejsc jakaś Dama - porządna i nieśmiała Zapomniałes dodać jescze skromna ,,.............................. .............................. a na koniec skromnie powiedziała że to Twoja zasługa " jaka obeznana w temacie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi