slaweq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jak będzie ciepła noc to czemu nie taaa bedziesz mial ciepłą noc we wrzesniu
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jak będzie ciepła noc to czemu nie taaa bedziesz mial ciepłą noc we wrzesniu ja tam zamierzam wejść do wody
jarko Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jeszcze zapytam czy jest jakiś termin do kiedy trzeba sobie załatwiać przedłużenie pobytu :?: Mam sie spieszyć :?: Ja tez mam juz zaklepane od jakiegoś czasu, żeby potem pokoi mi nie zabrakło A jakby coś, najwyżej będę kimał w samochodzie Zaleta Avanta To przestaje się martwić opcja plaży lub avanta jest całkiem niezła
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox:
Suli Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Tylko do tego trzeba mieć
Tomeks Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Tylko do tego trzeba mieć tam zeby podjechac pod plaze potrzeba
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z tego wychodzi, że wszyscy maja zaklepane dwójki dokładnie a jescze jak wjadą na plażę to już wogóle będzie :kox: Tylko do tego trzeba mieć co wy wiecie o zabijaniu... :polew:
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 właśnie przelałem resztę kasy (130 zł) a powiedz Adaś jak z kasą jak bym chciał wpaść od środy lub czwartku ?
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przekimasz sie na ławce albo u kogos na materacu
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Flyer u kogos na materacu pod warunkiem że to będzie jakaś Dama - porządna i nieśmiała tego zwrotu nie rozwinę bo Panie mogły by się na mnie obrazić :polew:
wustyle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje?
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? a jak, jeszcze się pytasz?? tylko zabieraj kierowce ze sobą :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 "porządna i nieśmiała" Wustyle a najlepiej dwóch Bo przecież będziemy wracac w tym samym kierunku, to bym sobie pożyczył jednego..
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nosfer widzęże wiesz o co kamon :polew:
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Chyba kazdemu sie cos od razu rymuje...
wustyle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? a jak, jeszcze się pytasz?? tylko zabieraj kierowce ze sobą :gwizdanie: serio mowie jesli bedzie miejsce w hotelu to zostane (nie chce nic planowac) zgode "starej" juz mam przyjade sam
adadur Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mozna tam do Was wpasc zobaczyc co sie dzieje? dysponujemy zapasem miejsc jakaś Dama - porządna i nieśmiała Zapomniałes dodać jescze skromna ,,.............................. .............................. a na koniec skromnie powiedziała że to Twoja zasługa " jaka obeznana w temacie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi