wustyle Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 kto bedzie lecial z wawki kolo 18-tej w piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Przyznawać sie kto będzie już od Wtorku ? Ja pewnie będę od wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Przyznawać sie kto będzie już od Wtorku ? Ja pewnie będę od wtorku - to w spokoju popiwkujemy we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 - to w spokoju popiwkujemy we wtorek Super, będzie jeszcze Angela ze Sławkiem więc już jakaś grupa się będzie zbierać wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no to ja sie pytam po raz kolejny kto bedzie leciau w piatek kolo 18 z wawki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 podejrzewam że na ten temat będzie osobny wątek ( w okresie bliższym zlotu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 dobra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 wustyle, na ktora Ty tam chcesz dojechac? Bierz urlop i lec z ranca jesli chcesz cos liznac ze zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 - to w spokoju popiwkujemy we wtorek Super, będzie jeszcze Angela ze Sławkiem więc już jakaś grupa się będzie zbierać wcześniej My to od soboty bedziemy już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ekipy większe niż dwie porywaczki spowalniają całą kampanię dojazdową, tak więc nie łączyć się w stada, tylko w pary [br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 17:06 _________________________________________________Byc może było nie śledze mocno tematu... Będzie jakaś upalanka na miejscu, żebym mógł przy wszystkich zlać d*pę Poziowatemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 oooo yesssssaaaaa!!!!! chetnie to zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Słuchajcie moze ktoś chce jechać bo ja niestety nie pojade chyba nie dam rady poprostu sie wyrobić za duzo mam spraw na głowie moge komuś odstąpić moje miejsce wiec jeli ktos nie wpłacił zaliczki to chętnie przyjne takową zaliczke spowrotem a jesli nie to poporstu przepadnie będe wdzięczny jesli ktos sie zdecyduje czas jest to 20 sierpnia czyli do środy wiec jesli ktos chce to podam numer konta zeby takową zaliczke przelać na moje konto jesli tak to zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 I ja niestety musze zrezygnowac. w tym czasie (w ciagu dwoch dni) musze byc w dwoch roznych miejscach, czekalem do ostatniej chwili, bo myslalem,ze uda sie przelozyc, ni hu hu ;( ;( Jesli ktos chce, moze wskoczyc w moje miejsce, szczegoly do dogadania na prv. Jesli nie, prosze o skreslenie mnie z listy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 cos nam ekipa siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Damy rade, szkoda tych co nie przyjadą (nie mogą) ale i tak będzie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 cos nam ekipa siada Oj siada, saida... Swoją drogą, ja też znajdę się chyba na poły w podobnej sytuacji Dałem ogłoszenie o naborze Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko ogłosić nabór na stanowisko: nawigatora zlotowego :> (z opcją mozliwej zmany i rozrzerzenia zakresu kompetecji) Wymagania: wiek - 22 - 32 lata wysoka, niebieskooka blondynka (naturalna) inteligenta, rozumna, rozsądna trochę szalona Warunek konieczny NIE WQRWIA NA CODZIEŃ Oferty na priva w terminie nieprzekraczalnym do 19 sierpnia br. :> :> :> a tu żadnych zgłoszeń... :gwizdanie: Czyżbym postawił zbyt wysokie wymagania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dałem ogłoszenie o naborze a tu żadnych zgłoszeń... :gwizdanie: Czyżbym postawił zbyt wysokie wymagania hmmmm......... chyba zle forum jak na takie ogloszenie :polew: malo tu kobiet......a te, ktore sa to zajete no i nie ma zadnej, z wlasnym polem naftowym lub stacja benzynowa :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 no i nie ma zadnej, z wlasnym polem naftowym lub stacja benzynowa :nabijasie: O tym warunku nic nie napisałem To zupełnie inna akcja, nie mieszajmy dwóch sytemów walutowych Nie bądźmy PEWEXAMI :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 oho w chlopakach testosteron sie gotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 cos nam ekipa siada Oj siada, saida... Swoją drogą, ja też znajdę się chyba na poły w podobnej sytuacji Dałem ogłoszenie o naborze Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko ogłosić nabór na stanowisko: nawigatora zlotowego :> (z opcją mozliwej zmany i rozrzerzenia zakresu kompetecji) Wymagania: wiek - 22 - 32 lata wysoka, niebieskooka blondynka (naturalna) inteligenta, rozumna, rozsądna trochę szalona Warunek konieczny NIE WQRWIA NA CODZIEŃ Oferty na priva w terminie nieprzekraczalnym do 19 sierpnia br. :> :> :> a tu żadnych zgłoszeń... :gwizdanie: Czyżbym postawił zbyt wysokie wymagania :polew: Wymagania:[/b][/u] kurna... jak ja to mogłam przegapic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi