spetsnaz Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 W ośrodku jest boisko do piłki nożnej? Można by w sobotę zorganizować meczyk w kopaną?? Co Wy na to?? Nie wiadomo czy Kraków nie podejdzie do tego zbyt ambicjonalnie A to dojedzie ktoś z Krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 W ośrodku jest boisko do piłki nożnej? Można by w sobotę zorganizować meczyk w kopaną?? Co Wy na to?? Boisko jest (asfalt) - przy wizycie rozeznam sprawę. Napewno były bramki i brakowało linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 To ja tez sie pisze. Tylko raczej sam No, chyba ze przez 3 miesiace uda mi sie jakas sensowną kobiete znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 55 - 56 Boberek i Docia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 57 jeszcze nie jestem pewny daty urlopu ale będę się usilnie starał żeby termin zlotu znalazł się w nim również prosze o jedyneczkę... z łóżkiem king sajz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 55 - 56 Boberek i Docia No wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no włąsnie ja poporsze pokój 2 osobowy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 58 - tomaszust Obojętne z kim, obojętne jakie warunki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Jeśli można, poproszę o zmianę na "ja + os. towarzysząca" Na razie nie wiem z kim,ale już cos wymyślę, dużo czasu w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Oczywiście też się pojawię ale mam nocleg u znajomych na wyspie, w końcu to moja okolica.więc nie będę blokował nikomu miejsca.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Musashi + 1 (pokoj dwojeczka)... a ktos widzial ta panne mloda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Musashi + 1 (pokoj dwojeczka)... a ktos widzial ta panne mloda? Do tak późna debatowałeś z żoną/dziewczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Musashi + 1 (pokoj dwojeczka)... a ktos widzial ta panne mloda? Do tak późna debatowałeś z żoną/dziewczyną? kochanką .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 kochanką .... Pytanie którą... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowicz Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Kowicz +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 57 jeszcze nie jestem pewny daty urlopu ale będę się usilnie starał żeby termin zlotu znalazł się w nim również prosze o jedyneczkę... z łóżkiem king sajz Właśnie dziś kierownik podpisał mi urlop więc odwrotu już nie ma nastąpiła jednak mała zmiana i muszę poprosić o dopisanie jeszcze jednej osóbki a co za tym idzie również o pokój dwuosobowy... no chyba że faktycznie mają jedynki z wieeeelkim łóżkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jedno miejsce proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Prosze pamiętać o numerku 69 dla Poziek + Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Prosze pamiętać o numerku 69 dla Poziek + Q Niegrzeczny byłeś.Ty zostajesz za karę w domu , a Q jedzie z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Proponuje Q i siwe Q, a Poziek zostaje na mazowszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi