angela Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 hehe...ja zauwazylam ,ze prezes pilnuje Poziowego numeru 69
duluki Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 duluki+1 dopiszcie do listy to 1 to do środy się określę :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 22:35 _________________________________________________poprostu żona niewie czy dostanie wolne [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 22:35 _________________________________________________jak jeszcze wolne to dwójeczka
ThE_ViRuS Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 :) Ciekawy zlocik bedzie ja jeszcze niewiem ale jestem zainteresowany. adadur prosze Cie abys odczasu doczasu uaktualnił LISTE CHETNYCH , bedzie wiadomo ile jest jeszcze wolnych miejsc pozdro
Kaśka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 :) Ciekawy zlocik bedzie ja jeszcze niewiem ale jestem zainteresowany. adadur prosze Cie abys odczasu doczasu uaktualnił LISTE CHETNYCH , bedzie wiadomo ile jest jeszcze wolnych miejsc pozdro Kolego lista jest uaktualniana na bieżąco, jak prześledziłbyś wątek to byś to zaobserwował.
adadur Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 lista jest aktualizowana na bieżąco przeze mnie lub Hugo. Tak naprawdę wyznacznikiem miejsc jest liczba chętnych którzy wpłaca zaliczkę + powiedzmy 10% rezerwy Wynika to oczywiście z faktu ze to jeszcze sezon i ośrodek nie może blokować np. 30 miejsc na nasze życzenie.
letallec Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tak naprawdę wyznacznikiem miejsc jest liczba chętnych którzy wpłaca zaliczkę + powiedzmy 10% rezerwy No i wszystko jasne . Kase zaraz wysylam na Twoje konto :th:
Skrzypek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dwuosobowy pokoik poproszę dla mnie i dla mojej żonki, tylko żeby było wygodne łóżeczko;))) To będzie mój pierwszy raz - zlocik oczywiście hehehe:):)
nies Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 To będzie mój pierwszy raz - zlocik oczywiście hehehe:):) Skrzypek, mój też i już mnie zżera trema, będzie nas dwóch
slaweq Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Skrzypek, mój też i już mnie zżera trema, będzie nas dwóch eee tam trema... popijesz to szybko minie
Skrzypek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 To będzie mój pierwszy raz - zlocik oczywiście hehehe:):) Skrzypek, mój też i już mnie zżera trema, będzie nas dwóch o ile dobrze licze to czwórka:))) ja moja żona (Iwonka) ty i twoje +1:) Trema? Jaka tam trema, czym tu się stresować, przecież tam będą sami swoi:) Nies poradzimy sobie No właśnie - prośba do Hugo (bo chyba ty edytowałeś ostatni listę uczestników) czy mógłbyś moje +1 zmienić na Skrzypek + Iwonka? Będę bardzo wdzięczny. Iwonka lepiej wygląda jak +1:))
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wielkie dzieki HUGO :> Nie ma sprawy :th:
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Olga jak będę w Szczecinku to się postaram abyś jadąc na zlot jedna osobe już znała ( dam znać jakby co przez Anie )[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2008, 14:39 _________________________________________________ oj, oj nowych bedzie wiecej.... Nic się nie martwić - nowych zapewne będzie więcej ( mam nadzieje ) a po drugie nasz klub to jedna rodzina i niema znaczenia kto jak długo w tych szeregach istnieje - ważna jest obecność i chęć przybycia - tak więc nie istnieje coś takiego jak trema - przyjejżdżasz, wysiadasz z auta i za pół godziny masz wrażenie że wszystkich znasz od kilku lat :th: ( ja byłem na każdym takim zlocie i już chyba z 2 lub 3 razy się zdarzyło że ktoś się do mnie odezwał )
nies Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 o ile dobrze licze to czwórka:))) ja moja żona (Iwonka) ty i twoje +1:) oj, oj nowych bedzie wiecej.... najmocniej przepraszam eee tam trema... popijesz to szybko minie Trema? Jaka tam trema, czym tu się stresować, przecież tam będą sami swoi:) Nies poradzimy sobie ma się rozumieć a propos.... miron78, będę w Polsce już od 18 sierpnia i tak sobie pomyślałem że może udałoby się nam porównać nasze autka jeszcze przed zlotem zastanawiam się też nad zawirusowaniem swojego dokładnie w miejscu którym Ty to zrobiłeś cóż Ty na to ? Pozdrawiam
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 miron78[/color][/b], będę w Polsce już od 18 sierpnia i tak sobie pomyślałem że może udałoby się nam porównać nasze autka jeszcze przed zlotem zastanawiam jak najbardziej na TAK - uderzaj do mnie na PW i się zgadamy :th: ( chętnie przejadę się serią )
Newman Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja na ogólnym tez bede pierwszy raz...ale sie nie boje... dam rade
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Olga jak będę w Szczecinku to się postaram abyś jadąc na zlot jedna osobe już znała ( dam znać jakby co przez Anie )[br] [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 08:47:48_________________________________________________Taaa Miron .... ja juz sie czuje jakbysmy sie znali "od urodzenia"
adadur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych bo oni czególnie lubią sie integrować :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi