olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych bo oni czególnie lubią sie integrować :gwizdanie: hmmm a ja dotad ciagle słyszałam ze uwazac nalezy na niebieskich .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych bo oni czególnie lubią sie integrować :gwizdanie: Ty nam tu nie rób wizerunku przed nowymi koleżankami :bicz3: ......Olga bedziesz " Pod dobrymi skrzydłami " - o opinie mojej osoby możesz zapytać wiesz kogo - a fioletowi to: skromni , wyciszeni i uczynni przedstawiciele forum - o takich jak my to i w klasztorach ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja bym tylko uwazal na takiego jednego czerwonego... rejestruje wszystko na zlocie do prywatnego archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 a co ma zrobic ten kto jest daltonista ??? chyba jest bez szans poki co mam nadzieje ze nie dacie mi zginąc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 poki co mam nadzieje ze nie dacie mi zginąc ... niema takiej opcji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki to ja przywiozę kiełbaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ale fajny OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki Nie prościej zakupić: http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430 zimą na balkonie niezbyt przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki Nie prościej zakupić: http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430 zimą na balkonie niezbyt przyjemnie A da się w tym zrobić kiełbaski :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki No ja bym nie wpadla na taki pomysl.... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 No ja bym nie wpadla na taki pomysl.... potrzeba matka wynalazków ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 a jadąc do Sobieszewa od Kątów Rybackich dalej trzeba się przeprawiać promem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 tak prom pływa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRoy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zalejemy i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Proszę o uiszczenie mnie na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki OLga skoro jesteś takim specem od grila może masz dobry patent na rozpalenie grila bez użycia rozpałki? No i oczywiście żeby nie trzeba było za dużo dmuchać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zalejemy i jedziemy Jeśli kolega deklaruje sie przyjechac to prosiłbym jasno i konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi