olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych bo oni czególnie lubią sie integrować :gwizdanie: hmmm a ja dotad ciagle słyszałam ze uwazac nalezy na niebieskich ....
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych bo oni czególnie lubią sie integrować :gwizdanie: Ty nam tu nie rób wizerunku przed nowymi koleżankami :bicz3: ......Olga bedziesz " Pod dobrymi skrzydłami " - o opinie mojej osoby możesz zapytać wiesz kogo - a fioletowi to: skromni , wyciszeni i uczynni przedstawiciele forum - o takich jak my to i w klasztorach ciężko
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja bym tylko uwazal na takiego jednego czerwonego... rejestruje wszystko na zlocie do prywatnego archiwum.
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 a co ma zrobic ten kto jest daltonista ??? chyba jest bez szans poki co mam nadzieje ze nie dacie mi zginąc ...
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 poki co mam nadzieje ze nie dacie mi zginąc ... niema takiej opcji :>
adadur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki to ja przywiozę kiełbaski
adadur Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki Nie prościej zakupić: http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430 zimą na balkonie niezbyt przyjemnie
jarko Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki Nie prościej zakupić: http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430 zimą na balkonie niezbyt przyjemnie A da się w tym zrobić kiełbaski :?:
angela Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki No ja bym nie wpadla na taki pomysl.... :th:
olga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 No ja bym nie wpadla na taki pomysl.... potrzeba matka wynalazków ;-)
taktuś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 a jadąc do Sobieszewa od Kątów Rybackich dalej trzeba się przeprawiać promem?
Skrzypek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej??? [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki OLga skoro jesteś takim specem od grila może masz dobry patent na rozpalenie grila bez użycia rozpałki? No i oczywiście żeby nie trzeba było za dużo dmuchać :>
adadur Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zalejemy i jedziemy Jeśli kolega deklaruje sie przyjechac to prosiłbym jasno i konkretnie
Rekomendowane odpowiedzi