Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych ;) bo oni czególnie lubią sie integrować ;) :gwizdanie:

hmmm :shocked: a ja dotad ciagle słyszałam ze uwazac nalezy na niebieskich .... :wallbash:

Opublikowano

Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych ;) bo oni czególnie lubią sie integrować ;) :gwizdanie:

Ty nam tu nie rób wizerunku przed nowymi koleżankami :bicz3:

......Olga bedziesz " Pod dobrymi skrzydłami " - o opinie mojej osoby możesz zapytać wiesz kogo :wink4: - a fioletowi to: skromni , wyciszeni i uczynni przedstawiciele forum - o takich jak my to i w klasztorach ciężko :)

Opublikowano

Ja bym tylko uwazal na takiego jednego czerwonego... rejestruje wszystko na zlocie do prywatnego archiwum.

Opublikowano

a co ma zrobic ten kto jest daltonista ??? chyba jest bez szans :polew:

poki co mam nadzieje ze nie dacie mi zginąc ... :wink4:

Opublikowano

poki co mam nadzieje ze nie dacie mi zginąc ...

niema takiej opcji :wink4: :>

Opublikowano

Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance :decayed:

Opublikowano

w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej???

koronowo008zo4.th.jpg[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej???

koronowo008zo4.th.jpg[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

:kox: to ja przywiozę kiełbaski :naughty:

Opublikowano

Ale fajny OT. :polew:

Opublikowano

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

Nie prościej zakupić:

http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430

zimą na balkonie niezbyt przyjemnie

Opublikowano

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

Nie prościej zakupić:

http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430

zimą na balkonie niezbyt przyjemnie

A da się w tym zrobić kiełbaski :?: :decayed:

Opublikowano

do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

No ja bym nie wpadla na taki pomysl.... :th: :polew:

Opublikowano

a jadąc do Sobieszewa od Kątów Rybackich dalej trzeba się przeprawiać promem?

Opublikowano

tak prom pływa

Opublikowano

Proszę o uiszczenie mnie na liście :drunk:

Opublikowano

OLga skoro jesteś takim specem od grila może masz dobry patent na rozpalenie grila bez użycia rozpałki? :)

No i oczywiście żeby nie trzeba było za dużo dmuchać :>

Opublikowano

Zalejemy i jedziemy

Jeśli kolega deklaruje sie przyjechac to prosiłbym jasno i konkretnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...