Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

adadur

Rekomendowane odpowiedzi

Ola ty to uważaj na tych purpurowych a i czególnie zielonych ;) bo oni czególnie lubią sie integrować ;) :gwizdanie:

Ty nam tu nie rób wizerunku przed nowymi koleżankami :bicz3:

......Olga bedziesz " Pod dobrymi skrzydłami " - o opinie mojej osoby możesz zapytać wiesz kogo :wink4: - a fioletowi to: skromni , wyciszeni i uczynni przedstawiciele forum - o takich jak my to i w klasztorach ciężko :)

Nie no coś z grilla doniesiemy koleżance :decayed:

w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej???

koronowo008zo4.th.jpg[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

w temacie grila jestem profesjonalista.... w TT tak sie to robi, ktos potrafi lepiej???

koronowo008zo4.th.jpg[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

:kox: to ja przywiozę kiełbaski :naughty:

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

Nie prościej zakupić:

http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430

zimą na balkonie niezbyt przyjemnie

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 11:12:23_________________________________________________do wykonania grila potrzeba: 2 wieszaki, 4 szuflady i kij (lub czesc ) od szczotki :hi:

Nie prościej zakupić:

http://www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HD2430_80_PL_CONSUMER/HD-2430

zimą na balkonie niezbyt przyjemnie

A da się w tym zrobić kiełbaski :?: :decayed:

OLga skoro jesteś takim specem od grila może masz dobry patent na rozpalenie grila bez użycia rozpałki? :)

No i oczywiście żeby nie trzeba było za dużo dmuchać :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...