Hugo Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jako , że Adaś jest na urlopie , przypominam wszystkim , którzy nie zapłacili , że do końca tygodnia trzeba wpłacić zaliczkę w kwocie 70zł za osobę Może by przypomnienie wkleić do każdego spotowego tematu, żeby na pewno nikt nie przeoczył ? Kasiu siądę dziś wieczorem i wyślę każdemu z listy przypomnienie o wpłacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Kasiu siądę dziś wieczorem i wyślę każdemu z listy przypomnienie o wpłacie Jest dodane info w dziale Zlociki i Spociki - każdy jak wejdzie to musi to zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Sie mam nadzieje dolołdło , myśleliśta ogry,że mnie nie bedzie heeee.... nie ma letko Norbi + eSa dopisać!!! eSa śpi na dworzu, nie jest tak wymagająca jak mła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Sie mam nadzieje dolołdło , myśleliśta ogry,że mnie nie bedzie heeee.... nie ma letko Norbi + eSa dopisać!!! eSa śpi na dworzu, nie jest tak wymagająca jak mła Zlot bez eSy to nie zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Sie mam nadzieje dolołdło , myśleliśta ogry,że mnie nie bedzie heeee.... nie ma letko Norbi + eSa dopisać!!! eSa śpi na dworzu, nie jest tak wymagająca jak mła O jeju , znowu Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Sie mam nadzieje dolołdło , myśleliśta ogry,że mnie nie bedzie heeee.... nie ma letko Norbi + eSa dopisać!!! eSa śpi na dworzu, nie jest tak wymagająca jak mła O jeju , znowu Ty Sie znowu z prezesem poprzytulamy hłe hłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Kaska poszła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ja również puściłem przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Kasa poszła :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Poszło [br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 11:01 _________________________________________________kasa wysłana też za kolege Nies +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jako ze odbieram ten zlocik jako totalny, mega- :drunk: , chciałbym się zapytać, kto z Warszawy, albo przejeżdających może mnie zabrać jako pasażera? Chciałbym oczywiście partycypować w kosztach dojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Zobaczymy na ile masz silną psychikę :gwizdanie Tomek masz rodzinę, plany na przyszłość itp....ja bym nie ryzykował jechać w trasę z tą wariatką :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jako ze odbieram ten zlocik jako totalny, mega- :drunk: , chciałbym się zapytać, kto z Warszawy, albo przejeżdających może mnie zabrać jako pasażera? Chciałbym oczywiście partycypować w kosztach dojazdu. Na pweno wiele osób Cię chętnie zabierze Nie ma problemu ja jadę przez Wawę, o partycupacji w kosztach nie ma co gadać bo tak czy tak jedę. Zobaczymy na ile masz silną psychikę :gwizdanie: Brynia, dzieki. Powienienem sobie poradzić, jeśli tylko Twoj wspolpasażer wytrzyma tempo Zasoby beda na pewno wieksze iz w Wiśle bo i łańcuch sie skraca Zobaczymy na ile masz silną psychikę :gwizdanie Tomek masz rodzinę, plany na przyszłość itp....ja bym nie ryzykował jechać w trasę z tą wariatką :gwizdanie: Z Tobą już jechałem, gorzej być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Z Tobą już jechałem, gorzej być nie może moja jazda jest przejażdżką w porównaniu z wyścigówką Bryńki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 latallec spoko będzie, kupicie sobie z moim Ł flaszkę na drogę i damy radę. :good: :notworthy: I już koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 poszła kaska przelewem taktuś w dwóch osobach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaliczka wpłynęła na konto :> Taktuś może polecimy razem na zlocik, co ty na to? :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaliczka wpłynęła na konto :> Taktuś może polecimy razem na zlocik, co ty na to? :> :> :> jasne, że polecimy razemmusimy przetrzeć siódemkę dla kolegów z południa, którzy będą nią podążać na zlot to trudna trasa, na której najlepiej czują się... królowie siódemki :decayed: sorry za lekkie zboczenie z tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Sorry za OT ale musze zapytać Taktuś rozumie, że na fotce jest Twoja Jak Ty to zrobiłes, że przy starej naklejce widać folie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jako ze odbieram ten zlocik jako totalny, mega- :drunk: , chciałbym się zapytać, kto z Warszawy, albo przejeżdających może mnie zabrać jako pasażera? Chciałbym oczywiście partycypować w kosztach dojazdu. Nos problemos Amigos :>[br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 20:31 _________________________________________________ poszła kaska przelewem taktuś w dwóch osobach Super Cię ogrze będzie znowu zobaczyć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi