Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAHA] Czarna A4 AVANT 2.0 TDI 170 PS QUATTRO S-LINE SPORTPAKET PLUS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękna maszyna :kox: masz może kolego numery tych końcówek wydechu bo chciałbym u mnie też założyć :hi:

Opublikowano
Piękna maszyna :kox: masz może kolego numery tych końcówek wydechu bo chciałbym u mnie też założyć :hi:

Proszę Cię bardzo kolego: 8K0 071 761

Tylko zmierz swoje, jeśli mają 65mm średnicy zamawiaj śmiało, jak dzwoniłem do audi dowiedziałem się, że później w tych rocznikach bywały też 80mm. W sumie dziwne, że po roku produkcji już coś kombinowali :shock3:

Opublikowano

Koncowki sa 65 mm jak i 80 mm wszystko zalezy jaki kto ma jaki silnik 4 czy 6 cylindrowy :wink:

Opublikowano
Koncowki sa 65 mm jak i 80 mm wszystko zalezy jaki kto ma jaki silnik 4 czy 6 cylindrowy :wink:

Aha, czyli trochę mieszał, bo twierdził, że w tym silniku, poźniej były też 80mm, co mnie też jakoś nie przekonywało...:grin:

Opublikowano

ET28 jest z A5

Opublikowano

Ładna fura widziana na żywo :naughty: prezentuje sie git malina :slina: zadbana itp tylko pozazdrościć ! pozdro seba

Opublikowano

Zawczasu zakupiłem już jaszczurowi zimowe obuwie i ori alu, więc obyło się bez szukania felg z wystarczająco dużym otworem centrującym :)

201209071118.jpg

Opublikowano

Ile dałeś za te alu? Negocjuję z jednym gościem na allegro ori 16 też na zimę, tylko inny wzór i nie chce opuścić skąpiec :decayed:

Opublikowano

Za te dałem 1400, kiedyś widzialem i po 1200 ale nie moglem wtedy kupic, te sa idealne :wink:

Pamiętaj tylko o otworze centrującym 66,5 bo wiekszosc sprzedajacych ktorych obdzwonilem twierdzila ze ich felgi podejda a prawda jest taka, ze malo oryginalnych felg audi pasuje do B8 :kwasny:

Opublikowano

A nie czasem 66,6 ?

Opublikowano

Ładna furka. Wiadać, że zadbana :thumbup1:

Jak załozysz LED-y to bedzie już gitarrrrrra

Ps. Zazdroszczę quattro, ja po przesiadce z B6 z quattro na B8 bez q mało co sie nie popłakałem jak sniegu napadało :wink:

Opublikowano

Piekna fura...zazdroszcze quattro... kolego jakie ET masz na tych 18''??

Opublikowano

z LED z przodu będzie ideałem... :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...