kamien85 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Siemanko, chciałem zaprezentować swoje A4 które posiadam od 09.2011 roku. Wcześniej latałem Golfem II Teraz kilka słów o Audi A4 B5 końcówka rocznika 99 pełny lift Silnik : 1.9 TDI AVG Seryjne 110KM Wyposażenie: w sumie standardowe, to co w większości - ABS - climatronik - 4 poduszki - wspomaganie - elektryka szyb z przodu - elektryka i grzanie luster - podgrzewane spryskiwacze - ori xenon + spryski - łokieć - jakieś tam światełka nóg - domykanie szyb - system aktywny głośników + ori sub w tylnym boczku Zmiany przeprowadzone: - sterownik cz z pilotem scyzoryk - gwint FK Highsport -> obecnie KW V2 INOX LINE (z regulacją twardości i wysokości) - koła Ronal RS6 + balony 225/40 -> Mille Miglia Porsche + 215/40 Bridgestone Potenza -> obecnie RH ZW3 8/9J + opony 205/40 i 215/40 - żółte halogeny -> OUT - diodowe postojówki - diodowe podświetlenie tylnej tablicy - brak ramek tablic - katalizator OUT - kolektor dolotowy AWX - program by Spanky [email protected] - dekory w czerwonym welurze - audio JVC KD-SH909R + sub PolkAudio EX10 + wzmak Signat ROC 1 - brak tylnej wycieraczki - tylne lampy full red - rozpórka sanek - polerowane końcówki wydechu - ramka grila w czarnym połysku Foty: Zaraz po zakupie: Wnętrze: standardowe, nie planuje większych zmian bo po prostu podoba mi się tak jak jest Koło: Sezon 2012 Sezon 2013 Sezon 2014
slavko87 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dobrze sie prezentuje, zmieniaj odrazu prawe lustro na duze, gleba tez dobra:wink:
radimm Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 przepoleruj sobie końcówki wydechu będzie jeszcze ładniej wyglądał bardzo ładny Avant
siara Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jest czarnuch i ta felga A środek poprosimy jeszcze
kamien85 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 przepoleruj sobie końcówki wydechu będzie jeszcze ładniej wyglądał bardzo ładny Avant Jest taki plan, albo polerka albo zmiana końcówek Dobrze sie prezentuje, zmieniaj odrazu prawe lustro na duze, gleba tez dobra:wink: Jak się trafi w moim kolorze to czemu nie. Foto wnętrza dodałem w pierwszym poście. Zwykła tapicerka w zwykłym audi
Wajsik86 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dobry czarnuch i słuszne plany powodzenia w modach:wink: scyzoryk kupiłeś razem z centralnym czy coś rezałeś innego?
Kowi87 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 - nadkole S4 (w drodze) - kolektor AWX (pracuje nad tym) - większy IC - program Jak nie planujesz usprawniać układu paliwowego to wiekszy IC na nic Ci sie nie przyda:wink: Auto dobrze sie prezentuje:thumbup1:
bob232 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ładna sztuka. Wrzuć jakieś foty jak świecą Ci te diodowe postojówki bo ja kupiłem ale moje świecą jakos tak na fioletowo, mega brzydko :/
siara Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 A do środka polecam kierę od eSy... Potem kubły albo Recarosy i już będzie z górki
kamien85 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dobry czarnuch i słuszne plany powodzenia w modach:wink: scyzoryk kupiłeś razem z centralnym czy coś rezałeś innego? Scyzoryk kupiłem razem ze sterownikiem centralnego zamka i wpiąłem się w ori wiązke cz i el. szyb pięknie:kox:choruje na to koło przez długi czas było na sprzedaż za śmieszne pieniądze... nikt nie chciał to wleciało na auto i nie żałuje
bob232 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 napisz jak z tymi ledami w postoju, jak to wygląda
kamien85 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kupiłem ledy firmy Narva 6000K LED W5W 6000K NARVA Niestety nie mam foty jak to świeci, postaram się jakąś zrobić na dniach
Tommy01 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autko w super stanie. Brakuje jedynie moooocy by szybciej do pracy dojeżdżać ;) Może na zimę jakieś kubełki z grzaniem jednak się znajdą ?
junior_tdi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Super Czarnuch nie przyciera Ci na tych balonikach?
kamien85 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 fota postojówki led, kiepska jakosć bo robione kalkulatorem Autko w super stanie. Brakuje jedynie moooocy by szybciej do pracy dojeżdżać ;)Może na zimę jakieś kubełki z grzaniem jednak się znajdą ? Tomasz wszystko w swoim czasie, będzie też więcej koników Super Czarnuch nie przyciera Ci na tych balonikach? Dzięki wszystkim za miłe słowa, ciesze się że podoba wam się moje autko Własnie, że nie przyciera ale pewnie dlatego że gwint jest cholernie twardy. Na dniach tył idzie jeszcze z centymetr w dół
bob232 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jak na żywca tak wygląda ta barwa światła to jest ekstra, taką barwę właśnie bym chciał mieć, ciepła biała. szkoda że takich żarówek nie ma H6W bo bym się skusił
Rekomendowane odpowiedzi