mazior Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Jak masz czas to wyciągaj, lepiej wyjdziesz na tym.
Matek Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Wyciagac tajle, posprzedawac a reszte zezlomowac? No tak chciałem, ale dzis mi sie obiło o uszy ze waga sie musi zgadzac z tą z dowodu rejestr. a jak sie nie zgadza to za kazdy kilogram trzeba placic jakies grosze' [?]
Pulpit Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 fura waży więcej niż w dowodzie, ale nie wiem czy tyle więcej, zawsze możesz zakręcić się koło jakiegoś tam kwitu z zezłomowaniem za flaszkę, a to zostanie po sprzedaży pociąć i wyzłomować jako złom użytkowy, troche nie fajna opcja ale jak oni chca dymac za dopłate brakujących kilogramów to mozna to tak rozegrać
mazior Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Nawrzucasz jakiegoś starego złomu i po sprawie albo wyciągnij co bardziej wartościowe a auto ogłoś na all czy olx. Ja tak zrobiłem i parę złoty zostało.
horny devil Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Matek szkoda auta. Ważne że wszyscy caliJeśli chodzi o graty to mam całkiem sporo. Stołki (placki) jakieś tam zawieszenie 1BA i inne.Pisz co potrzebujesz a dam ci cynk co mam co by się "waga" zgadzałaLampiszcza i inne też by się znalazły ze 3 komplety <lol>
booster70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 jakbys rozbueral to wskazowki licznika wezme
Ans Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Chudy z A3 klubu po dzwonie rozebrał i dobrze wyszedł na tym sam zobacz
bediks Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja tez chce wskazówki Szkoda , opiszesz jak to się stalo ?
Matek Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Zdecydowałem się naprawiać auto. Auto pali, silnik nie dostał, prowadnice lekko wygięte ale do naciągniecia. Za bardzo kocham by to zezłomować Także biorę się do poszukiwań części, ewentualnie jak ktoś coś wie na temat jakiegos angola lub S4 angola to walic na PRIV bediks, przy 150 wpadł mi lis, odbiłem (głupi ja) w prawo, kontra w lewo, wpadłem w poślizg i skończyłem na barierkach. Moja w siniakach,mi natomiast nic nie ma, boli mnie tylko ten mandat jak cholera. Ale przede wszystkim najważniejsze, że narzeczona cała i zdrowa bo siniaki do tygodnia znikną -imie nazwisko sprawcy - imie lis, nazwiska nie znam 5 pkt 220 zł
horny devil Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 no i bardzo dobrze Ja mogę Cię poratować przedliftowymi lampami na przód tylko musiał bym sprawdzić czy z kierunkami są. wiem wiem nic ci to nie daje.
misiek95 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 obserwuje temat od dłuższego czasu i ciesze się że postanowiłeś ratować auto na zdjęciu nie wygląda jakby miał odpalić a co do tego że odbiłeś w prawo to miałem podobną sytuacje kilka razy i to jednak jest odruch- nic nie poradzisz
rafaal14 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 i bardzo dobrze ze Wan ni cnie jest ratuj fure bo dawala duzo blasku:) a jak to mowia "stłuczka czy kolizja jest matka tuuningu';) DASZ RADE ! ł
Matek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 @rafaal14 no dokladnie, tajle juz zamowione będzie sztos
audkic Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Fajne furku:) działaj bo wszystko da sie odbudować. Powodzenia Drogi ten lis, chociaz narzeczoan futro ma ??
Matek Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Tak, ale nie z tego yebanego lisa z tylko z bershki haha Czesci juz u mnie, blacharka juz kompletna, po cichutku zastanawiam się nad zmianą koloru całego auta Edytowane 22 Listopada 2014 przez Matek
a4-freunde Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 powodzenia w odbudowie trzymam kciuki
Rekomendowane odpowiedzi