GILI Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Następna legenda Skody ożyła po latach. Ruszyła seryjna produkcja Skody Rapid - Moto - WP.PL
jedrekx Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Skoda robi coraz to fajniejsze samochody tylko ten znaczek mogliby zmienić
Marcenao Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Ten Rapid osiągnie taki sam sukces jak nie większy jak pierwsza Skoda Octavia. Wymiary mają podobne, ogromny bagażnik oraz cena Rapida jest rewelacyjna.
pioteros Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 jak dla mnie auto rewelacja, wygląd tez ma lepszy jak większość VAGów obecnie, a na pewno bedzie to najlepszy wybor w swojej klasie
franciszek Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Musze przyznac,że Skodzina naprawde ładnie sie prezentuje:wink:
dziadek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 ...tylko ten znaczek mogliby zmienić no właśnie zmienili - nie zauważyłeś? ...siedziałem w środku - plastiki twarde jak w dacii logan ale cena rewelka ...na nasz rynek auto super...
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 nie zauważyłem chyba nie jest już zielony..? ale i tak brzydki widzieliście zdjęcia nowej Octavii? Oto nowa Skoda Octavia. Mamy pierwsze zdjęcia! - Samochody (premiery) - Motoryzacja w INTERIA.PL - auta, motocykle, samochody osobowe, auto moto. Wybierz najlepszy samochód lub motocykl dla mnie rewelacja
sokal Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 I łudząco podobna do Rapid Oglądałem Rapid na żywo i całkiem przyzwoicie się prezentuje Oczywiście jak na nowe autko za tą cenę... Skąd jakby wynika standard wykończenia wnętrza Mam salon Skody pod blokiem więc wystarczy że się na nie napatrzę A co najśmieszniejsze większość chłopaków z serwisu jeździ Audi
Tabasko Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Gdyby mi nie zależało na jakości wykonania to może i bym myślał o Skodzie, ale z drugiej strony za bardzo przywykłem do VW i Audi.
emay Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja tam czekam na FL superba:decayed: dla porównania superb w wersji platinum 2.0 tsi (200KM) dsg 125 tyś, a6 2.0 TFSI (180KM) multitronic 177 tyś wersja podstawowa. Jedyny minus skody to ze nie ma prestizu, ale na co to komu ?
Rekomendowane odpowiedzi