dawidt Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No no ładna sztuka ..Gratki :wink:Autko czesto widywane w okolicy ... Musze kiedys oblukac z bliższa Gleba ładna Jak sie jezdzi na takim zawieszeniu ?? Nie jest uciązliwe na codzień ?? Pozdro!
..::KoNik::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bardzo smieszne no boki zrywać... Ty weź skladaj swojego condoma... Bo ciekaw jestem co to wyjdzie
LUKASZ1989 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Robi się coraz ciekawiej Jakie dalsze plany?
..::KoNik::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Narazie chce ogarnać zawieszenie bo z tego setup-u jestem średnio zadowolony... z tylnej klapy chce wywalić oznaczenia i tablice dac na tasmie... Potem czas pokaze... napewno kiera s-ka i nowe granie
Garet Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a dlaczego jestes srednio zadowolony nad takim setupem zawieszenia? Sam mysle nad takim układem. Jak byś sprzedawał amorki 1be i te springi to ładuj na PW do mnie !!
..::KoNik::.. Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jedyni minus to taki... że chce niżej... jak tylko bede miał nowy zawias to będe o tobie pamiętał
Garet Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 teraz patrze, ty masz fwd a ja quattro, popatrzylem ze masz 4cylindry czyli ok a napęd lipa, przód ty podszedł chyba ale problem z tyłem bedzie
tarq Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Garet, mam do sprzedania komplet 1BE do Quattro z mojego wozu w stanie BDB sprawne , jest w dziale sprzedam albo wal na PW
..::KoNik::.. Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 z tego co pamiętam ET43
kowalson86 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 konik skoro garet-owi nie podpasowaly Twoje amorki z 1be + springi to ja z chęcią wezmę jak będziesz zmieniał zawias podejdzie cały komplet z avanta do sedana '99?
..::KoNik::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Podejść podejdzie... ale nie wiem jak u ciebie siądzie bo TDI jest cięższe od 1.6 chyba...
kowalson86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Podejść podejdzie... ale nie wiem jak u ciebie siądzie bo TDI jest cięższe od 1.6 chyba... w sumie racja... niestety
felus Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zmiany widzę idą w dobrym kierunku, powodzenia jak widzę każdy po kolei się wykrusza z Twojego setupu zawieszenia, a ja byłbym zainteresowany, jakbyś mógł to wyślij pw ile byś sobie mnie więcej za to życzył gdyby już przyszedł czas na sprzedaż?
..::KoNik::.. Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam... Długo się nie najezdziłem sie na springach bo nawet miesiąc to nie trwało Dzisiaj zakupiłem gwint AP... w tym tygodniu wleci na auto... Czekam na oponki i juz bedzie dobrze Do tego na drugi tydzień audi idzie do lekiernika... dokładki i listwy boczne robimy w kolor...
jihaad Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Biore springi. PW. Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
..::KoNik::.. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam... W miejscu nie stoję... Miałem niemiłą niespodziankę... pewien dziadzia przejechał mi zdeś i troche rantu na feldze... zwiał... na szczęście pewna miła pani spisała nr. i na mnie przy samochodzie czekała... Tak, że bedzie malowanie... załapie się też klapa... Co do milszych spraw... na auto wleciał gwint ... kilka foto zaraz po rezaniu... słabe bo telefonem ale pogladowo narazie są... Pomaluje sie to skręci sie niżej i jakiś aparat się dorwie
radimm Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dobrze wygląda z tą glebą papiery kupować i brać się polerkę końcowek tłumika
Tommy Gun Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dobrze wygląda z tą glebą papiery kupować i brać się polerkę końcowek tłumika Plus kawałek filcu na wiertarkę - papierem nie uzyska tak ładnego efektu jak po "filcowaniu"
..::KoNik::.. Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ostatnio kozystając z pobytu u teściów i ładnej pogody ogarnąłem sobie trochę tylną klape przed: po:
Rekomendowane odpowiedzi