pezex Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Cześć WSZYSTKIM!Poniżej będziecie mogli zobaczyć mój nowy nabytek. Wcześniej poruszałem się A3 8L 3-drzwiową i przyszedł czas na coś większego.Wierny marce zdecydowałem się na A4 B6. Autko mam już od początku sierpnia, jednak nie było czasu zamieścić go tutaj.Jest to 5 biegowy AWX o mocy seryjnej - 130km. Samochodzik pochodzi z Polskiego salonu co jest rzadkością. Przebieg na dzień dzisiejszy to 197 tys. km.Wyposażenie:pakiet chrom, xenon, 4 el. szyby., pakiet oświetleniowy, komputer pokładowy, klimatronik 2-strefowy, podgrzewane szyby, podgrzewane lusterkaSetup letni to felgi 18" Audi A5 z oponkami 215/40 i tył 225/40Setup zimowy: felgi Audi 16" i oponki Barum Polaris 3 205/55Mody? UPDATE 6.6.2015 aktualnie ciemne szyby, przyciemnione tylne lampy, kierunkowskazy,brak oznaczeń na tylnej klapiewzmak RTO GX-5002 napędza tylne głośniki, a w schowku znalazła swoje miejsce zmieniarka xCarLink YATOUR.oświetlenie tablicy rejestracyjnej LEDczerwone dekoryczarna ramka wkoło grillagałka S-linesportowe fotelepodgrzewane fotele tylne światła przeciwmgielne w obydwu lampach felgi 18" z Audi A5 8.5J ET29 czarne lusterka - plasti skin xenon Philips XenStart D1S 6000K chromowany włącznik świateł reszte modów czas pokaże! =)Zdjęcia zaraz po kupnie:Między czasie zdążyłem wymienić żarówki postojowe na ledy o barwie xenonu. Dzięki czemu nie widać dwóch kolorów jak włącze światła mijania.Pomalowałem zaciski:I z racji wizyty u mechanika dotyczącej wymiany oleju silnikowego i wszystkich filtrów, wymieniłem wszystkie klocki na BOSCHa, bo na zegarach świeciła już kontrolka okładzin hamulców i przednie tarcze na nawiercane i wentylowane firmy SPEEDMAX.Tylnie głosniki napędza wzmak RTO GX-5002Tak się autko prezentuje Edytowane 22 Marca 2016 przez pezex
jedrekx Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 wywaliłbym te chlapacze trochę dziwne zestawienie, sportowej kierownicy i zwykłej gałki.. nie wiem czy tak występowało fabrycznie :eusathink:poza tym to ładna sztuka, powodzenia w dalszych modach (a można tu kilka zrobić)
rav85 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 występowała taka kiera z skórzana gałka nie pikowana i skórzana raczka hamulca ręcznego
jedrekx Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 to, że nie pikowane to wiem.. chodziło mi bardziej o zwykłą gałkę (nie sportową) ale jak występowała to ok
tymonA4 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Masz co robić powodzenia kolego zrób jakiś program bo 130PS w tej budzie szału nie robi
A4_Dominik_WAW Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Czym przyciemniałeś lampy z tyłu ?
?uki1984 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Gratuluje ja też się przesiadalem z 8L
pezex Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 Masz co robić powodzenia kolego zrób jakiś program bo 130PS w tej budzie szału nie robi Może przyjdzie i na to czas pierwsze co to muszę zaopatrzyć się w jakieś zimówki, bo drogi w Małopolsce zimą bywają ciężkie. Czym przyciemniałeś lampy z tyłu ? Przyciemniony jest tylko ten biały środkowy pasek od kierunków zwykłą folią do szyb. ---------- Post dopisany 27-09-2012 at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany 22-09-2012 at 10:59 ---------- małe rezanko kolor idealnie się wkomponował z czarną tapicerką. Jest to folia a'la zamszowa / alcantara.
MAGIC87 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 jak na te 197 kkm to kiera wyglada tragicznie.. klimatronik tak samo dekory nawet nawet:wink:
tomekhxc Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 fajnie wyglada ta folia na dekorach gdzie taka mozna dostac?
pezex Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 fajnie wyglada ta folia na dekorach gdzie taka mozna dostac? tutaj:Folia Alcantara - VTS SKLEP - folie carbon, folie samochodowe, naklejki i siatki abs sprzedają też na allegro. Jeden taki arkusz 100x50cm wystarcza. Zastanawiam się czy obkleić jeszcze kosz i ramkę lewarka? ---------- Post dopisany 02-10-2012 at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany 28-09-2012 at 21:52 ---------- na dniach będzie u mnie lewarek od s-line
srb38vx Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Graty wozidła wywal chlapacze dekory nawed ciekawe ale faktycznie na ten przebieg kiera ,klimatronik ,pedał sprzęgła ważne żeby jezdziło bez problemów
pezex Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 chlapacze juz zostaną na zimę. po zimie wraz z kołami je ściągnę ---------- Post dopisany 04-10-2012 at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2012 at 14:07 ---------- i jest już gałeczka s-line
edekxp Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 U mnie kiera ma kilka rysek a auto też z polskiego salonu PB i przebieg 230tys, u Ciebie jakby miał 300tys, za to przełącznik świateł jakby nowy. auto fajnie się prezentuje, dekory ciekawe ale chyba lepiej byłby carbon Przednie boczne szyby też masz przyciemniane? Dokładki w kolorze nadwozia, chyba malowane bo to nie S-line, ale z pomalowanymi całkiem inaczej auto wygląda
pezex Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 szczerze mówiąc podoba mi się ten kontrast czerwonych dekorów i czarnej tapicerki szyby przednie też. natomiast dokładki były pomalowane przez poprzedniego właściciela. zabieg ten oczywiście na plus :-)
WWY_30606 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Czym malowałeś zaciski jest jakaś specjalna farba do tego ?
julo23 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Też sie przesiadłem z A3 Ładna sztuka, choć szkoda że ta kiera i klimatronic lekko wytarte. Pozatym ładna. Z tą folią fajnie Ci wyszło. A mają niebieską ? hehehe Nie wiem jaka do mojego by pasowała... Narazie to przystopuj z modami i zakręć się za zimówkami bo szkoda by było jakis rów zaliczyć. (odpukać) pfu... Może sie uda kiedyś spotać na żywo bo czasami zajrze do Krk. A jak sie przyjrzeć dokładnie tym dekorom to wyszło to idealnie ? Nic nie widać że folia ?
pezex Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Czym malowałeś zaciski jest jakaś specjalna farba do tego ? ja malowałem zwykłą śnieżką. małe pudełeczko. koszt ~7zł Kolega lakiernik mi tak polecił i wyszło jak najbardziej OK. A mają niebieską ? hehehe Nie wiem jaka do mojego by pasowała...Narazie to przystopuj z modami i zakręć się za zimówkami bo szkoda by było jakis rów zaliczyć. (odpukać) pfu... A jak sie przyjrzeć dokładnie tym dekorom to wyszło to idealnie ? Nic nie widać że folia ? Zimóweczki już są. Jak znajde chwilke czasu to wrzuce zdjęcia ;-) pewnie że maja niebieski kolor. I wiele innych. Myślę, że wyszło to idealnie. Ciężko poznać, że to folia.
julo23 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Na tej stronie co dałeś nie widze niebieskiej alkatarki
Wnuk Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 ja malowałem zwykłą śnieżką. małe pudełeczko. koszt ~7zł Kolega lakiernik mi tak polecił i wyszło jak najbardziej OK. A nie zejdzie pod wpływem temperatury?
Rekomendowane odpowiedzi