Flyer Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Tak, wszyscy czekaja. LISTA 1. FLYER - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow 2. BOBEREK 1 szt stabilizator RS4 przód z obejmami i gumami 3. ALV - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez łączników 4. LETALLEC - tył z gumami, bez łączników 5. GAMLING - tyl, bez lacznikow
guardian Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 LISTA 1. FLYER - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow 2. BOBEREK 1 szt stabilizator RS4 przód z obejmami i gumami 3. ALV - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez łączników 4. LETALLEC - tył z gumami, bez łączników 5. GAMLING - tyl, bez lacznikow 6. GUARDIAN - przód z samymi gumami
kokos Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ooo wlasnie znalazlem temat,musze do jutra przemyslec to moze i ja sie skusze
kepasa Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ooo wlasnie znalazlem temat,musze do jutra przemyslec to moze i ja sie skusze warto [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 09:13_________________________________________________a propos wymiany, ktos wczesniej pisał, przód wymienia się 20 minut paląc papierosa...
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 1. FLYER - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow 2. BOBEREK 1 szt stabilizator RS4 przód z obejmami i gumami 3. ALV - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez łączników 4. LETALLEC - tył z gumami, bez łączników 5. GAMLING - tyl, bez lacznikow 6. GUARDIAN - przód z samymi gumami 7. KOKOS - tył z gumami i obejmami (prosił zebym go dopisał)
milo222 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 1. FLYER - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow 2. BOBEREK 1 szt stabilizator RS4 przód z obejmami i gumami 3. ALV - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez łączników 4. LETALLEC - tył z gumami, bez łączników 5. GAMLING - tyl, bez lacznikow 6. GUARDIAN - przód z samymi gumami 7. KOKOS - tył z gumami i obejmami (prosił zebym go dopisał) 8. MILO222 - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow dopisałem się doczytując iż komplet koło 520 zł mam nadziej że się nie pomyliłem i zdążyłem
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 zaraz to sprawdzę [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 10:05_________________________________________________smutna sprawa kolega dalej chory L4 do czwartku
milo222 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no ja jade do jetonika wiec przydałoby się o ile ktoś i potwierdzi te ceny :>
kokos Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 zaraz to sprawdzę [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 10:05_________________________________________________smutna sprawa kolega dalej chory L4 do czwartku jak kolega jeszcze troche polezy to sie pewnie i na przod zdecyduje . Kurfa zawsze cos-nigdy tych felg nie kupie
Cristoforo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 panowie wiem ze dostane od was :bicz3: ale do b5 mozna takie cudo dołozyć? da cos to? jesli tak to od jakiego modelu bedzie pasować?
Gamling Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 He he, jeszcze kilka wpisów do listy i może wyrwiemy lepsze ceny ;D
guardian Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Wąski - a co z moim zapytaniem na priv w sprawie bilsteinów na przód?
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Wąski - a co z moim zapytaniem na priv w sprawie bilsteinów na przód? nic nie mam [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:41_________________________________________________ He he, jeszcze kilka wpisów do listy i może wyrwiemy lepsze ceny ;D :oklaski:
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 ponowilem raz jeszcze ciekawe gdzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 22:05_________________________________________________napisz na gg
guardian Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kurde...no dobra zapodam tutaj jako mini off bo w sumie jest to tez zwiazane z przodem i prowadzeniem jakbys mogl mi sprawdzic ile aktualnie stoi kpl. na przod bilsteinow B6 do mojego parowozu dzieki
kokos Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 1. FLYER - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow 2. BOBEREK 1 szt stabilizator RS4 przód z obejmami i gumami 3. ALV - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez łączników 4. LETALLEC - tył z gumami, bez łączników 5. GAMLING - tyl, bez lacznikow 6. GUARDIAN - przód z samymi gumami 7. KOKOS - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow 8. MILO222 - przod i tyl z gumami, obejmami itd... ale bez lacznikow jednak sie zdecydowalem,chyba jeszcze nie za pozno?
boberek Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 dobra moze czas wysłac jakis numer konta czy cos moze powiedz jakie ceny udało ci sie wynegocjowac PS pytałes moze o spręzyny dla mnie ?? wysłałem Ci PW ze dwa dni temu
Rekomendowane odpowiedzi