PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Rozumiem kupić jej np A1 małego popierdzielacza i niech się cieszy z autka a A6 zostawić w rodzinie bo zmieniać wyższy segment na dużo niższy to niezbyt dobry pomysł.. Co z tego że nowszy jest środek kiera, licznik itd ale wystarczy się przejechać jednym a później drugim to człowiek zrozumie o co chodzi.
Transitpower Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 A ja bym na Twoim miejscu wziął kredyt na sumę jej wkładu finansowego (minus połowa utraty wartości) i oddał jej gotówke. Niech sobie odkupi od mamusi Golfa Zachowasz piękne autko i nikt Ci nie zarzuci że jesteś pantofel. Bo jeśli Twoja kobieta wygra z Tobą tak ważną batalie przed ślubem, to zastanawiam się co będzie po... Kto będzie chodził w spodniach i o kim będą mówić że "ma jaja"
Tomeks Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ciekawy jestem czy tacy kozacy przy waszych laskach jesteście:whistling:
pocas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nie trzeba być w każdym temacie kozakiem, ale żeby laska wciskała się w temat głównego samochodu to już przesada... Powodzenia z kobieta. Ja zerwałem zaręczyny w kwietniu, a takich jazd nie miałem ;]
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ciekawy jestem czy tacy kozacy przy waszych laskach jesteście:whistling: Sprzedasz B7 bo Żonie podoba się nowy golf 7 1.4 tdi? Wątpię Bądźmy poważni, wolę spłacić jej część niż sprzedać A6, jak nie chce jeździć to niech sobie kupi fiata 500
insane_Infinity Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 dokładnie .co jak co ale samochód każdego faceta to rzecz ŚWIĘTA !!!
Transitpower Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ciekawy jestem czy tacy kozacy przy waszych laskach jesteście:whistling: Yyyy... do czego dokładnie pijesz?? Bo jeśli jesteś w stanie tą sytuację zrozumieć to musisz mieć w pobliżu siebie podobny przykład... IMHO wybór samochodu to domena faceta, bo jeśli nie o tym będzie decydował to o czym?? Na jaką temperaturę pranie nastawić??
insane_Infinity Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 dokładnie ..ja tam mojej do kuchni się nie wpierdzielam jej świat ...
Młody Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Kobieta też człowiek i ma prawo do: kosmetyków, wyboru firanek, mebli całej reszty domu. Garaż i samochód to męskie imperium no chyba że kobieta też dzieli tą pasję. Trzeba mieć też swoje zdanie i na nie postawić. No chyba że tu jest wspólna decyzja. Ciekaw jestem tylko jak będzie chciała pralkę np. BOSH a Ty SIEMENS kto będzie też miał więcej do gadania. Nie chodzi tu aby być męską świnią ale swoje zdanie trzeba mieć i odskocznie od życia codziennego. A Tomek pisałem to przy mojej dziewczynie.
wladi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ciekawy jestem czy tacy kozacy przy waszych laskach jesteście:whistling: Yyyy... do czego dokładnie pijesz?? Bo jeśli jesteś w stanie tą sytuację zrozumieć to musisz mieć w pobliżu siebie podobny przykład... IMHO wybór samochodu to domena faceta, bo jeśli nie o tym będzie decydował to o czym?? Na jaką temperaturę pranie nastawić?? Przecież Tomeks nie ma laski żadnej to się może wypowiadać
Tomeks Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ciekawy jestem czy tacy kozacy przy waszych laskach jesteście:whistling: Yyyy... do czego dokładnie pijesz?? Bo jeśli jesteś w stanie tą sytuację zrozumieć to musisz mieć w pobliżu siebie podobny przykład... IMHO wybór samochodu to domena faceta, bo jeśli nie o tym będzie decydował to o czym?? Na jaką temperaturę pranie nastawić?? Przecież Tomeks nie ma laski żadnej to się może wypowiadać czasami tylko "pocieszam" laski gości co tak traktują swoje kobity:decayed:
wladi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 No to zwracam honor tak i ja czasem robię
Skyliner89 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zwróć swojej dziewczynie tyle kasy ile chce i powiedz jej "nara". Będziesz miał z nią piekło w przyszłości. Nie daj sobie jej wejść na głowę. Pokaż kto tu rządzi .
Fr0styyy. Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Szczerze? Nie zmieniłbym A6 na kobiete
pocas Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Kobieta też człowiek i ma prawo do: kosmetyków, wyboru firanek, mebli całej reszty domu. Garaż i samochód to męskie imperium no chyba że kobieta też dzieli tą pasję. Trzeba mieć też swoje zdanie i na nie postawić. No chyba że tu jest wspólna decyzja. Ciekaw jestem tylko jak będzie chciała pralkę np. BOSH a Ty SIEMENS kto będzie też miał więcej do gadania. Nie chodzi tu aby być męską świnią ale swoje zdanie trzeba mieć i odskocznie od życia codziennego. A Tomek pisałem to przy mojej dziewczynie. ;]
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Coś cisza zapadła w wątku Chyba pompon kredyt załatwia
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 albo wstyd mu się przyznać, że dał ciała w tej kwestii :wink:
Rekomendowane odpowiedzi