miszcz_kierownicy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 PositiveWays.pl w czerwcu monte carlo, Szymon mógłbyś jechać Podczas wycieczki prawie połowa super carsów się rozsypała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 PositiveWays.pl w czerwcu monte carlo, Szymon mógłbyś jechać Przecież moje to zwykłe S6 a tam już tłustsze fury jechały. Nie wydaje mi się żeby mnie chcieli z pospolitym Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Chciałbym coś w ten deseń osiągnąć od tego dzwieku mozna oszalec z radosci... dlatego marze o swapie na 4.2, zeby miec namiastke chociaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 PositiveWays.pl w czerwcu monte carlo, Szymon mógłbyś jechać Przecież moje to zwykłe S6 a tam już tłustsze fury jechały. Nie wydaje mi się żeby mnie chcieli z pospolitym Audi było też starsze S5 i mega stare M3 E46 cabrio to Twoje S6 C7 to by było chyba najmłodsze auto z grupy i na bank nie najsłabsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 PositiveWays.pl w czerwcu monte carlo, Szymon mógłbyś jechać Przecież moje to zwykłe S6 a tam już tłustsze fury jechały. Nie wydaje mi się żeby mnie chcieli z pospolitym Audi było też starsze S5 i mega stare M3 E46 cabrio to Twoje S6 C7 to by było chyba najmłodsze auto z grupy i na bank nie najsłabsze Teraz po modach to byłoby może i najmocniejsze ale to jeszcze nie ten etap. Na razie muszę się skupić na pracy a na takie zabawy przyjdzie czas na spokojnie ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- No i teraz najgorsze, czekanie do 20 lutego na ukończenie roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon97-72 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 myślę szymek że po modach pokazałbyś im miejsce w szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czym wpadasz na BT Szymek?? zamawiam przejażdżkę, muszę zobaczyć czy idzie jak boeing :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czym wpadasz na BT Szymek?? zamawiam przejażdżkę, muszę zobaczyć czy idzie jak boeing :grin: Mati myślę, że nie jesteś jedynym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czym wpadasz na BT Szymek?? zamawiam przejażdżkę, muszę zobaczyć czy idzie jak boeing :grin: Zmodzoną Esą mam nadzieje że będzie 7XX i wtedy zobaczymy czy idzie jak boeing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Chciałbym coś w ten deseń osiągnąć od tego dzwieku mozna oszalec z radosci... dlatego marze o swapie na 4.2, zeby miec namiastke chociaz a może wydechy AKRAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon97-72 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 jeśli chodzi o dźwięk to C63 jest mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 jeśli chodzi o dźwięk to C63 jest mistrz z mercedesów to ten SLS pięknie chodzi Hamann Mercedes SLS AMG BRUTAL Sound!! - YouTube ogólnie to jakiś dzień testowania wydechów chyba w Monaco był bo wszyscy przez tunel furami pomodzonymi cisną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jeśli można to też chciałbym zarezerwować przejażdżkę w BT co prawda widziałem już auto w Ostrowie i na SSC w Katowicach, ale jakoś tak głupio było zapytać :embarrassed::embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jeśli można to też chciałbym zarezerwować przejażdżkę w BT co prawda widziałem już auto w Ostrowie i na SSC w Katowicach, ale jakoś tak głupio było zapytać:embarrassed::embarrassed: Żaden problem wal śmiało. A co do samochodów które pokazaliście to samochody wolnossące o pojemności 6,2 nie przytlumione tubiną. 4, 2 NA w audi Rs4 czy Rs5 też pięknie ryczy. Tak czy siak zobaczymy, Sportmile pewnie wyciągnie tyle ile się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro51 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fakt, ale i tak zadne z tych filmikow nie odwzorowuja wrazen akustycznych na zywo. Jedno jest pewne, jak po tych modach dasz po garach to 99% spoleczenstwa przystanie na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 szymeniu ale ci fure rozbebeszyli hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jest dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel933 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 W warszawie go składają ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jest dobrze ...http://s7.postimg.org/5uvl9jyk7/image.jpg http://s7.postimg.org/cp5vz8r7b/image.jpg http://s7.postimg.org/44ck82h13/image.jpg http://s7.postimg.org/r73378iif/image.jpg Mały rozpindol Bedzie nowy wydech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 jak zostaną części niech zrobią zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi