Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
PositiveWays.pl w czerwcu monte carlo, Szymon mógłbyś jechać :)

Przecież moje to zwykłe S6 a tam już tłustsze fury jechały. Nie wydaje mi się żeby mnie chcieli :grin: z pospolitym Audi

Opublikowano
Chciałbym coś w ten deseń osiągnąć

od tego dzwieku mozna oszalec z radosci... dlatego marze o swapie na 4.2, zeby miec namiastke chociaz

Opublikowano

Przecież moje to zwykłe S6 a tam już tłustsze fury jechały. Nie wydaje mi się żeby mnie chcieli :grin: z pospolitym Audi

było też starsze S5 i mega stare M3 E46 cabrio to Twoje S6 C7 to by było chyba najmłodsze auto z grupy :naughty: i na bank nie najsłabsze :thumbup1:

Opublikowano

było też starsze S5 i mega stare M3 E46 cabrio to Twoje S6 C7 to by było chyba najmłodsze auto z grupy :naughty: i na bank nie najsłabsze :thumbup1:

Teraz po modach to byłoby może i najmocniejsze :wink: ale to jeszcze nie ten etap. Na razie muszę się skupić na pracy a na takie zabawy przyjdzie czas na spokojnie

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

No i teraz najgorsze, czekanie do 20 lutego na ukończenie roboty.

Opublikowano

myślę szymek że po modach pokazałbyś im miejsce w szeregu ;)

Opublikowano

Czym wpadasz na BT Szymek?? zamawiam przejażdżkę, muszę zobaczyć czy idzie jak boeing :grin::grin:

Opublikowano
Czym wpadasz na BT Szymek?? zamawiam przejażdżkę, muszę zobaczyć czy idzie jak boeing :grin::grin:

Mati myślę, że nie jesteś jedynym :decayed::wink:

Opublikowano

Zmodzoną Esą mam nadzieje że będzie 7XX i wtedy zobaczymy czy idzie jak boeing :grin:

Opublikowano
Chciałbym coś w ten deseń osiągnąć

od tego dzwieku mozna oszalec z radosci... dlatego marze o swapie na 4.2, zeby miec namiastke chociaz

a może wydechy AKRAPA :kox:

Opublikowano

jeśli chodzi o dźwięk to C63 jest mistrz

Opublikowano
jeśli chodzi o dźwięk to C63 jest mistrz

z mercedesów to ten SLS pięknie chodzi :DHamann Mercedes SLS AMG BRUTAL Sound!! - YouTube

ogólnie to jakiś dzień testowania wydechów chyba w Monaco był bo wszyscy przez tunel furami pomodzonymi cisną :kox:

Opublikowano

Jeśli można to też chciałbym zarezerwować przejażdżkę w BT co prawda widziałem już auto w Ostrowie i na SSC w Katowicach, ale jakoś tak głupio było zapytać

:embarrassed::embarrassed::embarrassed::embarrassed:

Opublikowano
Jeśli można to też chciałbym zarezerwować przejażdżkę w BT co prawda widziałem już auto w Ostrowie i na SSC w Katowicach, ale jakoś tak głupio było zapytać

:embarrassed::embarrassed::embarrassed::embarrassed:

Żaden problem wal śmiało. A co do samochodów które pokazaliście to samochody wolnossące o pojemności 6,2 nie przytlumione tubiną. 4, 2 NA w audi Rs4 czy Rs5 też pięknie ryczy. Tak czy siak zobaczymy, Sportmile pewnie wyciągnie tyle ile się da

Opublikowano

Fakt, ale i tak zadne z tych filmikow nie odwzorowuja wrazen akustycznych na zywo. Jedno jest pewne, jak po tych modach dasz po garach to 99% spoleczenstwa przystanie na ulicy. :decayed:

Opublikowano

szymeniu ale ci fure rozbebeszyli hehe

Opublikowano

Jest dobrze ...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

W warszawie go składają ??

Opublikowano

jak zostaną części niech zrobią zegarek :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...