szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 kolor biały bo jest uniwersalny, nie widać przede wszystkim mikro rys które powstają nawet od ręcznego mycia, a poza tym jakoś tak chciałem białe na czarnej feldze. A co do przenosin między forami to na A4 jestem od listopada 2009 także zawsze tu co jakiś czas zaglądałem ale nic nie postowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Piękna furkaPs. zapytaj rodziców czy by mnie nie adoptowali :polew::polew: Ciebie nie ,ale mnie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Piękne auto, choć cholera nie mogę się nadal do tyłu przekonać, mimo wszystko to co z przodu pod maską jest wystarczająco przekonujące Z tym S6 jest nieco podobnie jak z s4, atrakcyjne cenowo względem parametrów, a nie odbiega znacznie od rs, aż tyle, żeby tyle dokładać. BMW m5 F10 jakoś bardzo mi pasuje, ale odstraszająco działa na mnie fwd, mimo iż szybkie na torze to w codziennej eksploatacji, z rodziną jednak bezpieczeństwo czynne awd jest bardzo istotne. Ta S6 jest niewiele wolniejsza od rs6 c6, a potencjał ma ogromny skoro 650-700ps jest realne. Jestem pod wrażeniem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kolego, te cyferki pod opisem biegów skrzyni od 1 do 6 - co to kurna jest?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odpalanie na kod:naughty:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Skoro inni się wypowiedzieli to i ja dorzucę coś od siebie Przed ślubem jeździł B6, po ślubie kupił C6 i ciut ciut później to to to... kupił i już w planach RS... Czy Twoja żona ma siostrę? Bo teściu dobry człowiek... Nie no, żartuję oczywiście, guzik to nas powinno obchodzić, zarobił chłopak i sobie kupił Ogólnie szacun, podoba mi się to jak podchodziłeś do tematu zakupu temat przemyślany od A-Z Piękne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Te cyferki kolego to touch pad. Jak jest włączone radio to świecą się porgramy 1-6, jak masz podłączony bluetooth albo włączoną navi to wpisujesz cyfry bądź litery. ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- rafalekx żona ma dwie siostry ale niestety jedna ma 18 lat a druga 15. Teściu dobry poczciwy rolnik (parę hektarów ma), tyle że on ma jeden ciągnik jak moje 3xS6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Najs... A powiedz mi jak wygląda odszranianie przednich lamp? Skoro są to lampy full LEDowe, które nie wytwarzają jak wszyscy wiemy ciepła, to jak to jest rozwiązane, są jakieś kanały w środku lampy i puszczony nadmuch ciepłego powietrza, czy klosz jest po prostu ogrzewany nitkami, tak jak to jest rozwiązane z szybami? Założę się, że wielu to ciekawi ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- No to jak jedna ma 18, to do wzięcia, z drugiej kurator za rok łape ściągnie, to można też brać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 tak ja się domyślasz są w każdej lampie małe dmuchawy które mają rozprowadzenie wzdłuż klosza, jak szyba w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 rafalekx żona ma dwie siostry ale niestety jedna ma 18 lat a druga 15. Teściu dobry poczciwy rolnik (parę hektarów ma), tyle że on ma jeden ciągnik jak moje 3xS6. Jakie kurfa niestety?!?!?!?! dajesz na PW namiary gdzie mam jechać - biorę tą 18... Nie musisz nawet fotki wysyłać, biorę w ciemno Kiedy pijemy, szwagry my już prawie Kurfa tylko co ja powiem mojej... w dodatku piszę to z jej kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Te cyferki kolego to touch pad. Jak jest włączone radio to świecą się porgramy 1-6, jak masz podłączony bluetooth albo włączoną navi to wpisujesz cyfry bądź litery.---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- rafalekx żona ma dwie siostry ale niestety jedna ma 18 lat a druga 15. Teściu dobry poczciwy rolnik (parę hektarów ma), tyle że on ma jeden ciągnik jak moje 3xS6. to ta 18tka to jeszcze spoko nieduża różnica wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 swojej powiesz że się leasing skończył, ale nie chcesz opcji wykupu i tyle w temacie... nie no żartuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek956 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 :kox:- to powinno mówić samo za siebie. Autko genialne, gdybym na obecną chwilę takie miał to przez pierwszy tydzień bym z niego nie wychodził Silnik i wnętrze c7 powala na kolana a jak światła led spisują się w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 tak ja się domyślasz są w każdej lampie małe dmuchawy które mają rozprowadzenie wzdłuż klosza, jak szyba w aucie Ciekaw jestem jaki będzie czas operacyjny odszronienia lamp przy mrozach -20 jak przyjdzie Ci zostawić furę na dworze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 kolor biały bo jest uniwersalny, nie widać przede wszystkim mikro rys które powstają nawet od ręcznego mycia Na retinie widać :decayed: a tak btw Panowie to gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, każdy jest kowalem swojego losu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Światła są FULL-LED czyli dzienne, mijania długie i przeciwmgłowe. Zawierają Adaptive light i asystentów świateł drogowych, autostradowych itp. Ale jak to ma się np. do Bixów? Dużo lepsza widoczność w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Najs... A powiedz mi jak wygląda odszranianie przednich lamp? Skoro są to lampy full LEDowe, które nie wytwarzają jak wszyscy wiemy ciepła, to jak to jest rozwiązane, są jakieś kanały w środku lampy i puszczony nadmuch ciepłego powietrza, czy klosz jest po prostu ogrzewany nitkami, tak jak to jest rozwiązane z szybami? Założę się, że wielu to ciekawi ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- No to jak jedna ma 18, to do wzięcia, z drugiej kurator za rok łape ściągnie, to można też brać :decayed: albo za tescia sie brac :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 swojej powiesz że się leasing skończył, ale nie chcesz opcji wykupu i tyle w temacie... nie no żartuję No gdzie to PW? szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Światła są FULL-LED czyli dzienne, mijania długie i przeciwmgłowe. Zawierają Adaptive light i asystentów świateł drogowych, autostradowych itp. Ale jak to ma się np. do Bixów? Dużo lepsza widoczność w nocy? Widziałem na żywo LEDy w A8 i powiem, że według mnie na plus dla LEDów, ale wtedy nie miałem okularów, więc niech tutaj kolega rozwieje te wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spknet Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Na filmie jest stare rs6 ? Audi R8 V10 vs Audi RS6 Evotech (0-300 km/h) - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi