DeXteR_NH Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Niestety w BT mnie nie było w tym roku ale i tak jestem "świerzak" na forum... Za rok już i będę i mam nadzieję, że uda się zobaczyć i przejechać tym "cud-wozidłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Niestety w BT mnie nie było w tym roku ale i tak jestem "świerzak" na forum... Za rok już i będę i mam nadzieję, że uda się zobaczyć i przejechać tym "cud-wozidłem" Za rok może być wozidło o dwukrotne większej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Niestety w BT mnie nie było w tym roku ale i tak jestem "świerzak" na forum... Za rok już i będę i mam nadzieję, że uda się zobaczyć i przejechać tym "cud-wozidłem" Za rok może być wozidło o dwukrotne większej mocy. No mówiłem Szymkowi że mu zrobię 900bhp za połowę ceny Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No mówiłem Szymkowi że mu zrobię 900bhp za połowę ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja tam wolałem się najebać niż przejechać padaczką:polew::polew: Szymeniu po raz kolejny szacun za tego smoka:wink: Chooopie kolejka była jak do wagonika na Kasprowy Wierch, w sobotę było pusto w Kuźnicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jednak LC na wszystkich robi wrażenie podziękowania dla Vario za "reportaż" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 zamuliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W ciągu dnia jak były lepsze warunki to miał jeszcze lepsze jebnięcie, Cuber, KERCZI dobrze to odczuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Autko zacne!!! Jeszcze raz gratki:wink: Szymon - miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 S8 D4, stage 2 by PP-Performance.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 amazing:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 skoro seria w danych ma 4.2, a w testach pokazuje 3.8-100 to ile ma to?!?! Jednak patrząc na ten niuton, to GOD BLESS TIPTRONIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dzisiaj w związku moim niepohamowanym ciśnieniem na letnie gumy, założyłem letni setup. Zrobiłem dwie fotki jak wygląda ułożenie koła w nadkolu przy feldze 9' x 20' ET 29 dodatkowo bardzo drażniły mnie końcówki wydechów całe okopcone i mocno zabrudzone. Pasta polerska, papier na mokro i udało się usunąć wżery i przypalony olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A żarówka zmieniona? Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 jeszcze nie zapomniałem o niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dopóki nie zmienisz to się z dziadkiem nie odzywamy tu :grin: Oczywiście letni setup w pyte Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dopóki nie zmienisz to się z dziadkiem nie odzywamy tu :grin:Oczywiście letni setup w pyte Sent from Rns-e 2010 :grin: dokładnie , to jest mój ostatni wpis tutaj do czasu pełnego led oświetlenia w aucie ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- OSRAM Automotive Lighting - Search and find quickly żarówka W5W ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- aha i nie skontrolowaliśmy jak tam w bagażniku wygląda z oświetleniem bo u mnie też była wiocha a w/g strony osram też żółć tam świeci u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ciekawe jak by to wyglądało jak byśmy stanęli na kresce razem - patrząc na ilość końcówek wydechu powinniśmy iść łeb w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Masz rację Bartek, u mnie wiocha pełną gębą i w schowku i w bagażniku za poza tym mieliście nie mówić, jak ja się teraz na mieście pokażę Miron, jak pamiętam jak byłem jeszcze dzieciakiem to moc auta określało się po tym ile ma rur wydechowych i ile ma na blacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 dokładnie - w pierwszej kolejności się zerkało przez szybę na liczniki - w moich czasach mało, które auto miało więcej niż jedną końcówkę ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Szymek - daj znać jak będziesz kiedyś w moich okolicach przejazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi