Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klysek89, sformułuję to tak: wczoraj poszedłem spać o 1 (papierowe roboty) wstałem o 8, dzień święty uświęciłem o 10 a o 11 wyjeżdżałem już do Poznania i wróciłem o 20

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja napiszę inaczej. NIŻEJ JĄ!! :decayed:

Opublikowano
Tata bogaty, tatko kupił

a nawet jeśli to co? tak, jak Włodek napisał.. kogo to obchodzi :whistling:

jedrekx na żartach się nie znasz ?

mnie po prostu wkurza takie gadanie..

Nie denerwuj się,spokojnie f010.gif

Opublikowano
Klysek89, sformułuję to tak: wczoraj poszedłem spać o 1 (papierowe roboty) wstałem o 8, dzień święty uświęciłem o 10 a o 11 wyjeżdżałem już do Poznania i wróciłem o 20

to zwracam honor :decayed:

Opublikowano

ty mnie tu gadaj kiedy w Świeciu będziesz :naughty:

Opublikowano

a do Kościoła kiedy?

Opublikowano

pierwszy raz chyba do "młodej" bede tak za***rdalał :polew:

Opublikowano

kaju182 na pneumacie był na auto jak robiłe zdjęcia, a pod domem mam takie dziury jak w Warszawie przy budowie metra

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Skrab na 10 a o 10.46 się skończyło :)

Opublikowano
kaju182 na pneumacie był na auto jak robiłe zdjęcia, a pod domem mam takie dziury jak w Warszawie przy budowie metra

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Skrab na 10 a o 10.46 się skończyło :)

Spoko luz, wiem o co chodzi :decayed:

Opublikowano

w jeden dzień 6 stron :grin:

Opublikowano

A człowiek musi zapie....lac na budowie i jeszcze teraz zima idzie a065.gif

Opublikowano

ponawiam pytanie

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

kiedy odwiedzisz Świecie?

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

co bym pampersów nakupował :naughty:

Opublikowano

WIŚNIA, jeśli dobrze pójdzie to w tym tygodniu czwartek lub piątek ale to zależy od klientów którzy przylatują do Gdańska i potem przyjeżdżają do CSW

Opublikowano
Panowie nie porównujcie potencjału RS6 C6 do S6 C7 bo póki co nie ma żadnych testów, wyników etc. Co prawda o C6 już coś tam wiemy ale C7 to exotyk pod tym względem. Nie patrz na ABT, MTM czy inne firmy bo to bajki wyssane z palca. Robią samochody za grube $$$$ a na ulicy wychodzą inne rzeczy. Nawet jak napiszą że zrobią ci z tego auta 650 czy 700 to raczej mało prawdopodobne. Przykład kilku rs6 robionych przez Adama czy gtr Stana pokazał że ich samochody i deklarowane moce to bajki i pic na wode. Na twoim miejscu poczekałbym aż w Polsce ktoś ogarnie soft do tego - myślę że najlepiej w tym temacie udać się do Adama. Nie wiem czy masz świadomość utraty gwarancji no chyba że ci na niej nie zależy. Bardzo jestem ciekawy różnic silnikowych w porównaniu do RS6 C6. Jeśli nie ma niewiadomo jakich różnic i budową podobne to myślę że po drobnych zabiegach w odpowiednich rękach jest więcej do ugrania:wink: Z tego co Adam pisał to bez ruszania dołu jest potencjał 1k lekką reką. Ale to tylko dywagacje. Kwestia na ile to bliźniacze jednostki.

To chyba całkiem nowa jednostka a w C6 siedział uturbiony silnik z Gallardo z FSI:wink:

Do gallardo to mu podobno dużo brakuje:wink:

Opublikowano
WIŚNIA, jeśli dobrze pójdzie to w tym tygodniu czwartek lub piątek ale to zależy od klientów którzy przylatują do Gdańska i potem przyjeżdżają do CSW

bede czekał z chlebem i solą :polew: i rolka papieru z Mondi na pamiątke

Opublikowano

skad wy bierzecie kase na takie furmanki :jerk::jerk::jerk::decayed::decayed:

zapierdalacz konkretny :kox::kox::kox:

Opublikowano
oszczędnie 12L , normalnie 13,5-14, z butem w podłodze 18

tyle to mi mój akn łyka .....chyba go aż tak nie gonisz skoro takie spalanko :whistling::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Dobra koniec słodzenia rozejść się bo szymeniu nie zaśnie:polew:

Opublikowano

bede czekał z chlebem i solą :polew: i rolka papieru z Mondi na pamiątke

Wiśnia przyłącze się do Ciebie i chyba trawę na zielono będziemy malować przy Lotosie :polew::polew:

Patrze na zdjęcia i uwierzyć nie mogę, brak słow...bezawaryjności i szerokości :kox:

Opublikowano

Ja bym zmienił felge i nizej suke:decayed:

a tak powaznie :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:

szok.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...