szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Klysek89, sformułuję to tak: wczoraj poszedłem spać o 1 (papierowe roboty) wstałem o 8, dzień święty uświęciłem o 10 a o 11 wyjeżdżałem już do Poznania i wróciłem o 20
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 A ja napiszę inaczej. NIŻEJ JĄ!!
skrab Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Tata bogaty, tatko kupił a nawet jeśli to co? tak, jak Włodek napisał.. kogo to obchodzi jedrekx na żartach się nie znasz ? mnie po prostu wkurza takie gadanie.. Nie denerwuj się,spokojnie
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Klysek89, sformułuję to tak: wczoraj poszedłem spać o 1 (papierowe roboty) wstałem o 8, dzień święty uświęciłem o 10 a o 11 wyjeżdżałem już do Poznania i wróciłem o 20 to zwracam honor
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ty mnie tu gadaj kiedy w Świeciu będziesz
skrab Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Klysek89, sformułuję to tak: wczoraj poszedłem spać o 1 (papierowe roboty) wstałem o 8, dzień święty uświęciłem o 10 a o 11 wyjeżdżałem już do Poznania i wróciłem o 20 a do Kościoła kiedy?
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 pierwszy raz chyba do "młodej" bede tak za***rdalał
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 kaju182 na pneumacie był na auto jak robiłe zdjęcia, a pod domem mam takie dziury jak w Warszawie przy budowie metra ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Skrab na 10 a o 10.46 się skończyło
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 kaju182 na pneumacie był na auto jak robiłe zdjęcia, a pod domem mam takie dziury jak w Warszawie przy budowie metra---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Skrab na 10 a o 10.46 się skończyło Spoko luz, wiem o co chodzi
skrab Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Klysek89, sformułuję to tak: wczoraj poszedłem spać o 1 (papierowe roboty) wstałem o 8, dzień święty uświęciłem o 10 a o 11 wyjeżdżałem już do Poznania i wróciłem o 20 A człowiek musi zapie....lac na budowie i jeszcze teraz zima idzie
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ponawiam pytanie ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- kiedy odwiedzisz Świecie? ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- co bym pampersów nakupował
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 WIŚNIA, jeśli dobrze pójdzie to w tym tygodniu czwartek lub piątek ale to zależy od klientów którzy przylatują do Gdańska i potem przyjeżdżają do CSW
Buba Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie nie porównujcie potencjału RS6 C6 do S6 C7 bo póki co nie ma żadnych testów, wyników etc. Co prawda o C6 już coś tam wiemy ale C7 to exotyk pod tym względem. Nie patrz na ABT, MTM czy inne firmy bo to bajki wyssane z palca. Robią samochody za grube $$$$ a na ulicy wychodzą inne rzeczy. Nawet jak napiszą że zrobią ci z tego auta 650 czy 700 to raczej mało prawdopodobne. Przykład kilku rs6 robionych przez Adama czy gtr Stana pokazał że ich samochody i deklarowane moce to bajki i pic na wode. Na twoim miejscu poczekałbym aż w Polsce ktoś ogarnie soft do tego - myślę że najlepiej w tym temacie udać się do Adama. Nie wiem czy masz świadomość utraty gwarancji no chyba że ci na niej nie zależy. Bardzo jestem ciekawy różnic silnikowych w porównaniu do RS6 C6. Jeśli nie ma niewiadomo jakich różnic i budową podobne to myślę że po drobnych zabiegach w odpowiednich rękach jest więcej do ugrania:wink: Z tego co Adam pisał to bez ruszania dołu jest potencjał 1k lekką reką. Ale to tylko dywagacje. Kwestia na ile to bliźniacze jednostki. To chyba całkiem nowa jednostka a w C6 siedział uturbiony silnik z Gallardo z FSI:wink: Do gallardo to mu podobno dużo brakuje:wink:
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 WIŚNIA, jeśli dobrze pójdzie to w tym tygodniu czwartek lub piątek ale to zależy od klientów którzy przylatują do Gdańska i potem przyjeżdżają do CSW bede czekał z chlebem i solą i rolka papieru z Mondi na pamiątke
Kędzior Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 skad wy bierzecie kase na takie furmanki :jerk::decayed: zapierdalacz konkretny :kox:
Arturoo Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 oszczędnie 12L , normalnie 13,5-14, z butem w podłodze 18 tyle to mi mój akn łyka .....chyba go aż tak nie gonisz skoro takie spalanko :grin::grin::grin::grin::grin::grin:
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Dobra koniec słodzenia rozejść się bo szymeniu nie zaśnie:polew:
bula87 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 WIŚNIA, jeśli dobrze pójdzie to w tym tygodniu czwartek lub piątek ale to zależy od klientów którzy przylatują do Gdańska i potem przyjeżdżają do CSW bede czekał z chlebem i solą i rolka papieru z Mondi na pamiątke Wiśnia przyłącze się do Ciebie i chyba trawę na zielono będziemy malować przy Lotosie :polew: Patrze na zdjęcia i uwierzyć nie mogę, brak słow...bezawaryjności i szerokości
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Ja bym zmienił felge i nizej suke:decayed: a tak powaznie :jerk::jerk:
Rekomendowane odpowiedzi