Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wczesniej wprowadzone 3.0tfsi 290KM w A6 tez jest tylko z kompresorem, a przeciez w S4 B8 to jest ten sam silnik tylko z (prawdopodobnie) wiekszym kompresorem

Opublikowano

ale śmiesznie ten koleś trzyma kierownice na filmiku, kreci jak baba

Opublikowano

Ten samochód ma podobno jedną wadę: JEST DOSKONAŁY. cyt.Auto Świat :hi:

Opublikowano

No S4 B8 to ciekawa maszynka mam nadzieje, że uż niedługo będzie można nią pośmigać :naughty:...ale oficjalna sprzedaż w polskich salonach Audi dopiero w marcu 2009 :(

Opublikowano

ale śmiesznie ten koleś trzyma kierownice na filmiku, kreci jak baba

Bo to jest egzamin na prawko :nabijasie:
Opublikowano

Szkoda ze nie wrzucili suszary do V8.

Opublikowano

za ciężko by było... kozak to s4 :slina:

Opublikowano

w rs6 siedza 2 w v8 i tylko 450kucy :naughty: A eSa piekna... RS`a sobie nie wyobrazam :kox:

Opublikowano

w rs6 siedza 2 w v8 i tylko 450kucy :naughty: A eSa piekna... RS`a sobie nie wyobrazam :kox:

Oj chyba przesadziłaś. Jeżeli to co napisałeś było by prawdą to w nowym modelu RS6 był by silnik W16.

W nowym modelu jest V10 Biturbo, a w starszym był/jest V8 Biturbo. W Audi, Passacie montują/montowali silniki 2 x V 6 = W12 i 2 x V 4 = W 8 :cool1:

Mam nadzieje, że dobrze policzyłem... :kox:

Opublikowano

:oklaski: Tak

Opublikowano

sliczne autko. Jestem ciekaw jak bedzie RS4 wygladalo ;)

Opublikowano

oj RS chyba długo nie wyjdzie, narazie muszą troche na sprzedawać S4, ale tez mam nadzieje ze bedzie jak z RS6 - ostry skok mocy z 450 na 580 :). Moze w RS4 bedzie 440-460 :))

Opublikowano
Oj chyba przesadziłaś. Jeżeli to co napisałeś było by prawdą to w nowym modelu RS6 był by silnik W16.

W nowym modelu jest V10 Biturbo, a w starszym był/jest V8 Biturbo. W Audi, Passacie montują/montowali silniki 2 x V 6 = W12 i 2 x V 4 = W 8

Mam nadzieje, że dobrze policzyłem...

wpassacie niebylo W12, w audi nie bylo W8. W8 (275PS) tylko w passacie, W12 (420PS) VW Phaeton i Audi A8

A taki maly OT: jak myslicie? seria S4 B5 (265PS) lyknie takiego paska W8 (275PS)oczywiscie rowniez w serii?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...