Opublikowano 8 Listopada 20178 l Chłopaki czy jak auto ma RNS (navi) to czy powinnienem przy kupnie tego auta dostać jakaś książkę z kodem czy coś podobnego? Jak się koduje takie radio w przypadku odpięcia akumulatora? Nie koduje się dopiero jak radio przelozysz do innego auta to wydali pin ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Listopada 20178 l Czyli on jest zalogowany pod dany komp w aucie? jak wylogować w przypadku sprzedaży samego rns?
Opublikowano 8 Listopada 20178 l Czyli on jest zalogowany pod dany komp w aucie? jak wylogować w przypadku sprzedaży samego rns?Nic nie musisz zmieniać po prostu nowego nabywcę będzie prosić o pinWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Listopada 20178 l Pany zakładał ktoś listwy na drzwi s4 nie ori a HQ? Jest masę firm które oferują jakieś super mocne trwałe z włókna itd, czy jest sens to brać czy lepiej kupić ori i malnac i zawalić rysy?
Opublikowano 8 Listopada 20178 l 23 minuty temu, WydRos napisał: Pany zakładał ktoś listwy na drzwi s4 nie ori a HQ? Jest masę firm które oferują jakieś super mocne trwałe z włókna itd, czy jest sens to brać czy lepiej kupić ori i malnac i zawalić rysy? Te podróby to badziewie i szkoda kasy.Miałem kiedyś i nawet nie założyłem.Teraz nie wziął bym za darmo
Opublikowano 8 Listopada 20178 l 43 minuty temu, Rabbi napisał: Te podróby to badziewie i szkoda kasy.Miałem kiedyś i nawet nie założyłem.Teraz nie wziął bym za darmo Dobrze wiedzieć dzieki
Opublikowano 9 Listopada 20178 l W dniu 8.11.2017 o 18:41, Damianq napisał: A skąd on weźmie PIN? Ponawiam pytanko
Opublikowano 10 Listopada 20178 l Autor Ponawiam pytanko [emoji4] Wyślij Radio do mnie Wysłane z OP3T
Opublikowano 11 Listopada 20178 l Pany czy w B7 występował s line bez czarnego sufitu ? Np ten link https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-1-8-t-163km-z-udok-przebiegiem-i-bezwypadkowy-ID6yNKR5.html Czy to tylko pakiet sport i skórzane kubły z podoklejanymi znaczkami? Edytowane 11 Listopada 20178 l przez Damianq
Opublikowano 11 Listopada 20178 l 35 minut temu, Damianq napisał: Pany czy w B7 występował s line bez czarnego sufitu ? Np ten link https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-1-8-t-163km-z-udok-przebiegiem-i-bezwypadkowy-ID6yNKR5.html Czy to tylko pakiet sport i skórzane kubły z podoklejanymi znaczkami? Mało wspólnego ma z sline
Opublikowano 11 Listopada 20178 l Potrzebuje konkretnej informacji popartej faktami ponieważ prowadzę rozmowę ze znajomym. W mojej opini s line wew. ma kiere gałkę polskore z alcantara i czarny sufit. Może się mylę?
Opublikowano 11 Listopada 20178 l Godzinę temu, ucho.77 napisał: Mało wspólnego ma z sline No co Ty. Ma podstawowy pakiet emblematów Sline.
Opublikowano 11 Listopada 20178 l 4 minuty temu, Damianq napisał: Potrzebuje konkretnej informacji popartej faktami ponieważ prowadzę rozmowę ze znajomym. W mojej opini s line wew. ma kiere gałkę polskore z alcantara i czarny sufit. Może się mylę? Może zwyczajnie poproś sprzedawcę o zdjęcie wlepki z kodami wyposażenia i dowiesz się, czy coś dokładał oprócz ewidentnych emblematów.
Opublikowano 11 Listopada 20178 l Tu nie chodzi akurat o to konkretne auto bo to tylko przykład. Rozmawiamy na temat opcji s line wew. Tak jak napisałem wcześniej z moich wiadomości wynika ze s line wew. to gałka kiera polskora i czarny sufit. Kolega twierdzi ze s line wew. wychodził tez bez czarnego sufitu i pół skór tak jak w tym przykładzie. Szukam potwierdzenia czy może mieć racje
Opublikowano 12 Listopada 20178 l Jeśli chodzi o Sline wew to nie patrząc na widzimisie kupującego bo i S4 widziałem z jasnym sufitem i możliwości dowolnej konfiguracji auta to biorąc pełen S-line wew powinieneś mieć fotele z logiem S-line czy to całe w skórze czy to alcantara czy materiał speed ze skóra, czarny sufit, kierownice w perforowanej skórze z logiem S-line, gałkę zmiany biegów również perforowana skóra, pakiet oświetlenia nogi i drzwi i czerwone podświetlenie wizytownika kubka klamek i konsoli głównej, plus listwy progowe wewnątrz z logiem S-Line Edytowane 12 Listopada 20178 l przez FroS-t
Opublikowano 12 Listopada 20178 l 11 godzin temu, afroo. napisał: No co Ty. Ma podstawowy pakiet emblematów Sline.
Opublikowano 12 Listopada 20178 l Pakiet wewnetrzny to listwy prodowe z napisem,stołki skóra ze speedem i napisem,boczki speed,kiera ze znaczkiem w perforowanej skorze do tego gałka,ręczny oraz dekory Co prawda b7 mozna było samemu konfigurować
Opublikowano 12 Listopada 20178 l W B6 s-line jest jasno zdefiniowany, w B7 jest tak samo czy pakiet wychodził w różnych konfiguracjach? Na mobile.de widziałem naście b7 w sline i mało było o identycznym wyposażeniu, a to jedna miała jasny sufit, druga miała szmaty zamiast półskór itp.