antonio Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 nie wiecie po ile ma D2S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szukaj w dziale sprzedam Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W B7 niema D2S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jak zwykle to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W B7 niema D2S nie potrzebuje ich do B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Z tymi palnikami to różnie bywa, kupiłem kilka lat temu od w/w kolegi D1S jako ORI PHILIPS a okazały się chińczykami, nic do nich nie mam tylko po jakimś miesiącu spaliły się cewki, przelutowałem stare z ORI i pewnie działają do dziś. Pewnie w D2S nie będzie tego problemu bo nie ma cewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 D1S dostalem oryginaly :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Chyba nie u mnie kolego na żarniki jest 12m. gwarancja i wymieniam od ręki albo zwrot $$ co na prawdę rzadko kiedy się zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 U Ciebie, ale wtedy je kupiłem i leżały z rok, moje zaczęły czasami przygasać i tak jeździłem z tym. Potem wymieniłem i była taka sytuacja, ale nawet nie miałem już paragonu. Może komuś się przyda to co napisałem i wymieni sobie cewkę w chińczyku zamiast palnika;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Panowie pomoże ktoś? Jak wymontować akumulator w naszych A4 wiem że jest śruba z przodu którą trzeba odkręcić, ale co to za kabel i jak to zdemontować?? Akumulator dzisiaj odmówił posłuszeństwa a jutro rano potrzebuję samochód mieć sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Panowie pomoże ktoś? Jak wymontować akumulator w naszych A4 wiem że jest śruba z przodu którą trzeba odkręcić, ale co to za kabel i jak to zdemontować?? http://s19.postimg.org/duh0vbmnm/20140221_174007.jpg Akumulator dzisiaj odmówił posłuszeństwa a jutro rano potrzebuję samochód mieć sprawny To jest zwykła rurka odpowietrzająca - pociągasz i wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ufff... bałem się silniej pociągnąć żeby nic nie urwać. Nic biorę latarkę i zapieprzam wymontować i do ładowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Pany czy w/g etki dostepny jest zawor / gruszka turbiny? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ufff... bałem się silniej pociągnąć żeby nic nie urwać. Nic biorę latarkę i zapieprzam wymontować i do ładowania Masz ori S-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ufff... bałem się silniej pociągnąć żeby nic nie urwać. Nic biorę latarkę i zapieprzam wymontować i do ładowania Masz ori S-line? Z s-line na razie tylko tylna lotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ok, to nie ma tematu. Bo w S-line jest stabilizator przed akumulatorem ktory troche przeszkadza i niektorzy go odkercaja do wyjecia akku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ok, to nie ma tematu. Bo w S-line jest stabilizator przed akumulatorem ktory troche przeszkadza i niektorzy go odkercaja do wyjecia akku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ufff... bałem się silniej pociągnąć żeby nic nie urwać. Nic biorę latarkę i zapieprzam wymontować i do ładowania Masz ori S-line? Z s-line na razie tylko tylna lotka moja lezy juz 7 miesiecy i ciagle zapominam ja dostarczyc do lakiernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ok, to nie ma tematu. Bo w S-line jest stabilizator przed akumulatorem ktory troche przeszkadza i niektorzy go odkercaja do wyjecia akku... co cie dziwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi