Audi sline Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Siemka! Pany.... Fachowiec od regeneracji kloszy reflektorów ksenonowych na Śląsku?Znajdę jakiegoś meistra? Dzieki
MaciejK Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 To mata inna, vcdesem sprawdź czy czujnik działa. A jak masz fotele z b7 to trzeba na nich usiąść żeby grzaly. Hamerku złoty chłopcze, a gdzie gdzie to sprawdzić w VCDS?? No właśnie siedziałem i tylko plecy grzały w fotelu kierowcy. A na fotelu pasażera usiadłem i wstałem a one same sie nagrzały. Dziś wyszedł jeszcze jeden problem nie działa czujnik zapięcia pasów czego wczoraj nie dopatrzyłem. Czy jak on nie działa to AirBagi będą działały w razie czego?? Aha jeśli to ma znaczenie to wymieniłem bezpiecznik z 10a na 30a pod kierownicą by elektryka działała.
niestandardowy Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Nie dziala w fotelu kierowcy czy pasazera?
MaciejK Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Narazie nie działa w fotelu kierowcy. Pasażera nie mam jak sprawdzić.
niestandardowy Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 jedz pow. 25 km/h i poloz cos ciezszego na siedzenie. ( aby czujnik zajecia zadzialal ) na Twoim miejscu wykodowal bym to i po problemie
MaciejK Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 A co z airbagiem? Nie chce tego wymokodowac, chce aby bylo tak jak powinno.
Jokeer Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Nie wiem w sumie czy ten temat, ale spróbuje chcę dołożyć do mojej B7 CLH nie ORI kupując odpowiedni moduł na allegro: http://allegro.pl/doswietlanie-drogi-do-domu-z-pilota-audi-a3-a4-hit-i5326320434.html Dziś kolega powiedział mi, że wystarczy przeprowadzić kodowanie VCDS-em, żeby taką funkcję aktywować. Czy jest to możliwe? Zależy to jakoś od modułu komfortu? Dzięki za odpowiedzi ktoś, coś?
niestandardowy Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Mozesz wykodowac same pasy. Reszta zostaje ta sama
MaciejK Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 No ale czy jak nie działa mi sygnalizator pasów to airbagi działają czy nie??
grzesiek646 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Hahaha znajdz roznice [emoji2] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
grzesiek646 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 A zeby bylo smieszniej to bylo s3 [emoji2][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panowie mam taki problem. Kiedy przyspieszam lub odpuszcze gaz(z gorki) sychac cykanie. Najbardziej slychac podczas jazdy przy ścianie/budynku. Starałem się to nagrać ale na filmie wyszło strasznie basowo a na żywo tak nie jest. Cykanie jednostajnie wzrasta wraz z obrotami silnika. Mam wrażenie że jak były niższe temp na dworze to tego nie było ale może się myle. https://vimeo.com/129223337 Jakieś pomysły ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 31 Maja 2015 przez H4mm3R
IroN_87 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Fajnie się musi felgę zakładać Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Grzehu Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Panowie pytanko Gdzie oddajecie swoje fury na sprawdzenie klimy, Gliwice, Zabrze i okolice ? Wieje "delikatnie zimnym", na zewnątrz 29st, klma na auto i min temp, obieg wewnętrzny a jednak jadąc dziś dłuższą trasę trochę się zawiodłem działaniem klimy... Nie wiem czy rok temu tak było czy nie, wolę sprawdzić...
danielo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Pany ktoś miał do czynienia z oponami Federal SS595 215/35/19
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Panowie pytanko Gdzie oddajecie swoje fury na sprawdzenie klimy, Gliwice, Zabrze i okolice ? Wieje "delikatnie zimnym", na zewnątrz 29st, klma na auto i min temp, obieg wewnętrzny a jednak jadąc dziś dłuższą trasę trochę się zawiodłem działaniem klimy... Nie wiem czy rok temu tak było czy nie, wolę sprawdzić... ANP Pisarek w Orzeszu
Rekomendowane odpowiedzi