bartekzks Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zakoduje sie kluczyk bez problemu w B7 CDS'em , do żadnego ASO nie trzeba jechać , ale jaki transponder jest potrzebny nie powiem bo mi to kolega robił
Ksiadz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No właśnie tak myślałem ale nie byłem pewny. Możesz się dowiedzieć co i jak?
bartekzks Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ok ale w Pon dopiero będę sie z nim widizał O Co dokładnie spytać?? Może być na pw
PJ3 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Rozkodowało mi się immo w jednym kluczyku. ASO pomogło:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MaciejK Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 S-line są w takim zestawieniu, oprócz materiału są w alkantarze i pełnej skórze, i nie zawsze są z wytłoczonym napisem s-line. W b7 Materiał - naleśnik Materiał- kubelki Skóra + alkantara - bez napisu Skóra+ speed (taka choćby siatka)- napis s-line Potem już tylko pelna skóra Czyli wszytko jasne. Materiał jaki mam to Speed. Dzięki chłopaki za pomoc. Teraz z innej beczki. Wielu z was ma ledy od kolego Tomnik. "Żarówka" postojowa składa się z 3 ledów, 2 po jednej dwa po drugiej. Jak mecie ją założoną??
Fish3r Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Teraz z innej beczki. Wielu z was ma ledy od kolego Tomnik. "Żarówka" postojowa składa się z 3 ledów, 2 po jednej dwa po drugiej. Jak mecie ją założoną?? U mnie są założone pionowo. Najlepiej załóż sobie i wieczorem okręcaj ją razem z oprawką, wtedy będziesz widział kiedy najlepiej świeci.
MaciejK Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No właśnie nie mogę ją odkręcić. wchodzi tylko w jednej pozycji.
darek181289 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 też myślałem, że będzie to miało jakieś znaczenie, ale każdą mam w innej pozycji i światło rozchodzi się równomiernie w odbłyśniku
MAT1000 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 U mnie dwie idą w odblask po skosie, a ta jedna do góry.
TOM3K Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 chłopaki czy przy concercie 2 jest diversity ? tzn czy od wzmacniacza antenowego powinien wychodzić kabel od diversity ?
davidlive Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/grill-gril-atrapa-audi-a4-b7-04-08-rs-look-chrom-i5617392988.html Zakładał ktos to cudo ?
afroo. Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie rób wiochy. Chcesz plaster miodu to szukaj ori używki z RSa. Trafiają się na popularnych portalach.
MAT1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/grill-gril-atrapa-audi-a4-b7-04-08-rs-look-chrom-i5617392988.html Zakładał ktos to cudo ? Taki żarcik na wieczór
davidlive Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Oj wiem że tutaj to temat tabu ale tylko pytałem
MaciejK Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 U mnie dwie idą w odblask po skosie, a ta jedna do góry. No właśnie u mnie dwie idą do góry a jedna na dół i za cholerę nie mogę włożyć inaczej A podejrzewam że święciło by lepiej.
TOM3K Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 chłopaki czy przy concercie 2 jest diversity ? tzn czy od wzmacniacza antenowego powinien wychodzić kabel od diversity ? pomoże ktoś ?
fox60 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam, Panowie mam takie pytanie czy da się jakoś sprawdzi lampy ( bix skrętny) bez przetwornicy i zakładania do samochodu bo zbieram graty na moda tylko chciałbym sobie sprawdzić czy silniczki są sprawne bo do 10 dni moge je odesłać a potem już będzie ciężko. Można im na krótko gdzieś podać 12V żeby nic nie po palić a to sprawdzić?
MAT1000 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 U mnie dwie idą w odblask po skosie, a ta jedna do góry. No właśnie u mnie dwie idą do góry a jedna na dół i za cholerę nie mogę włożyć inaczej A podejrzewam że święciło by lepiej. Trochę się z tym namęczyłem, trzeba "podkręcić" kabelki trochę i powinny się ustawić tak jak trzeba.
MaciejK Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 U mnie dwie idą w odblask po skosie, a ta jedna do góry. No właśnie u mnie dwie idą do góry a jedna na dół i za cholerę nie mogę włożyć inaczej A podejrzewam że święciło by lepiej. Trochę się z tym namęczyłem, trzeba "podkręcić" kabelki trochę i powinny się ustawić tak jak trzeba. No właśnie te pieprzone kabelki sprawiają że żarówka wchodzi w jednej pozycji.
jhimo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam;) chcialbym zalozyc ori radio, moje b7 wyjechalo bez radia z fabryki czyli rowniez bez suba i wzmaka. W niedalekiej przyszlosci chce zalozyc sub i wzmak bose, pytanie jakie wiazki potrzebuje(pomijajac ramke,tunel klimatr i popiolke 2din) i co z czym trzeba polaczyc? Prosilbym o jak najszczegolowe odpowiedzi;p ps. Mam glosniki przod+tyl
Rekomendowane odpowiedzi