Norbas Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Tylko ze nie mam airbag off... i raczej tego tu nie bylo Tomek chyba faktycznie jest pod kontrolkę w półce Znalazłem takie zdjęcie z kostką https://www.flickr.com/photos/audi_a4_klub_polska/21691781850 A kabel może iść od do awaryjnych bo tam jest mostek pod podświetlenie
TOM3K Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Tomek a mam pytanie skoro tu jesteś, używałeś Gyeon q2m Clay Lube, chodzi mi o to czy faktycznie daje rade w rozcieńczaniu 1:10 ?Nie miałem przyjemności z tym pracować... Może się to zmieni jak Ci się nie spieszy to zamówię na próbę bo i tak już mi się lubrykant kończy i zdam relacje Tylko ze nie mam airbag off... i raczej tego tu nie bylo Tomek chyba faktycznie jest pod kontrolkę w półce Znalazłem takie zdjęcie z kostką https://www.flickr.com/photos/audi_a4_klub_polska/21691781850 A kabel może iść od do awaryjnych bo tam jest mostek pod podświetlenie ale skąd by się tam wzięła? Ma to airbag off jakiś kod wyposażenia?
FroS-t Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Własnie myślę mocno o tym, na wiosnę pewnie zamówię bo 50zł za 500ml gdzie Gyeon pisze o rozcienczeniu 1:10 a nawet jak by wrzucic 2:10 to się mega opłaca a patrząc na produkty Gyona których kilka już stosowałem to wątpliwości nie mam co od jakości jak juz kupisz to daj znać jak to się sprawdza.....
vwbartus Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 225/40/18 no powiem Ci że na styk bałbym się o przód jak nie masz zrolowanych nadkoli ale na pewno będzie git ( oczywiście na ten sezon ) z Twoją kozą
FroS-t Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 To jak myślisz Bartek patrząc że na wiosnę wleci gwint, wziąć po 10mm na przód i tył ? Bo kół zimowych nie zmienię, zostawiam je.... Tak to wygląda bez dystansów teraz To z zeszłej zimy bo jeszcze Rotory mam na pokładzie
vwbartus Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 myślę że jak założysz 10 i 12 to będzie optymalnie , jutro jak bedzie mi działał photobucket to pokaże Ci jak u mnie siedzi 8J z ET 27
FroS-t Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Ok, to w takim razie czekam
Pucek Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Ta niebieska wtyczka jest na milion procent od airbag off, po prostu fabryka wyposażyła dane egzemplarze w instalację wiec do fajnego moda polowa sukcesu, a wiem bo jestem na etapie kompletowania gratow:) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) . Edytowane 25 Października 2016 przez Pucek
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Pucek czyli co jeszcze jest potrzebne ? przelacznik airbag off, kontrolka w tunel I kabelki od schowka ? Prawdopodobnie nie trzeba bedzie rozbierac tunelu pod podlaczenie sie do sterownika?
shakal Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Panowie, jak włączyć vagiem żeby na liczniku świeciła się dioda/kontrolka od zapalonych świateł mijania? Wysłane z iPhone Wchodzisz w 17 instuments - kodowanie - 00??xxx- w ?? odejmujesz -02 Podaj jaki masz cały kod to Ci napiszę dokładnie Dzisiaj bede podłączał dopiero vaga [emoji6] jak nie dam rady sam to sie odezwę [emoji4] Wysłane z iPhone
rafi10612 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Pucek czyli co jeszcze jest potrzebne ? przelacznik airbag off, kontrolka w tunel I kabelki od schowka ? Prawdopodobnie nie trzeba bedzie rozbierac tunelu pod podlaczenie sie do sterownika?A w schowku masz otworu pod stacyjke? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Fajnie w takim razie muszę się za resztą rozejrzec. Będę potrzebował w niedalekiej przyszłości kilka części do wnetrza. tj. uchwyt kubka ,ESP, przycisk pod pdc razem z całą tą ramka i zaslepkami, tunel środkowy bez uchwytu na telefon, popielniczka i ramka zmiany biegów pod manual w szczotkowanym aluminium wSzyszko soul i w jak najlepszym stanie
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Panowie, jak włączyć vagiem żeby na liczniku świeciła się dioda/kontrolka od zapalonych świateł mijania? Wysłane z iPhone Wchodzisz w 17 instuments - kodowanie - 00??xxx- w ?? odejmujesz -02 Podaj jaki masz cały kod to Ci napiszę dokładnie Dzisiaj bede podłączał dopiero vaga [emoji6] jak nie dam rady sam to sie odezwę [emoji4] Wysłane z iPhone Luz na szelkach Pucek czyli co jeszcze jest potrzebne ? przelacznik airbag off, kontrolka w tunel I kabelki od schowka ? Prawdopodobnie nie trzeba bedzie rozbierac tunelu pod podlaczenie sie do sterownika?A w schowku masz otworu pod stacyjke? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jedynie niebieska kostka za radiem :/ masz kompletną wązkę do b7
rafi10612 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Masz coś więcej [emoji14] Np u mnie była wiązka do Podsufitki. Wystarczyło podciągnąć kable pod przycisk i dać inna wiązkę w schowku ze stacyjka U ciebie obstawiam ze wystarczy dać przycisk i stacyjke Sprawdź sobie czy czasem nie masz wiazki w schowku z wtyczka pod stacyjke Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Wiązka w schowku pod airbag off różni się jakoś od zwykej? Dodatkowo jest zmieniarka zamntowana oryginalnie ale to chyba nie ma zwiazku?
moglaj80 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Ja też miałem ta wtyczkę niebieska za radiem ale kolo schowka nie było wtyczki do air bag off
rafi10612 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Wiązka w schowku pod airbag off różni się jakoś od zwykej? Dodatkowo jest zmieniarka zamntowana oryginalnie ale to chyba nie ma zwiazku?Masz kable z wtyczka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Rafi chodzi Di o tą żółtą wtyczkę pod stacyjke?
rafi10612 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Tak Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi