hutch1 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Potwierdzam:)Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
niwet Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 zastanawiam się czy iść w sprężyny eibacha sportline czy od razu na hardcore w gwint TA technix? gwint niewiele droższy
H4mm3R Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 9 minut temu, niwet napisał: zastanawiam się czy iść w sprężyny eibacha sportline czy od razu na hardcore w gwint TA technix? gwint niewiele droższy Faktycznie hardcore, bałbym się to założyć do auta
niwet Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 specjalnie napisałem hardcore, bo na springach tak nie siądzie jak na gwincie Brać gwint TA czy jednak w springi?
niwet Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) 8 minut temu, FroS-t napisał: Gwint ale lepszy..... Co proponujesz? delikatna gleba wystarczy mi, delikatny prześwit może być Czuje że jak pójdę w springi eibacha to będę miał niedosyt szczególnie na tył... lepsza opcja byłaby chyba już h&r? Edytowane 15 Maja 2017 przez niwet
FroS-t Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Niedawno sam miałem kibel w głowie, zastanawiałem się nad Vogtland lub AP, finalnie dołozyłem i kupiłem Eibach Pro Street S - jestem baaaardzo zadowlony, z tym że AP i Vogtland sa troszke z innej półki cenowej, bo potem juz ceny rosna dosc mocno kiedy spogladasz na H&R, Eibach, KW, Bilstein lub BC Racing, mówie tu oczywiście o nowych gwintach......
niwet Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Widziałem że zakładają ten gwint ta technix, więc myślałem że wart coś zachodu, ale nie mam zamiaru co chwile wymieniać czegoś I fundusze obecnie nie pozwalają mi na gwint eibacha itp, więc myślę żeby pójść w h&r żeby nie mieć niedosytu jak zakupię springi eibacha bo mniej siadają od h&r'ów
FroS-t Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Miałem H&R - 45mm, było nie najgorzej ale jesli chcesz idealnie spasowac auto to tylko gwint, u mnie jeden sezon miałem springi bo było mi mało....
niwet Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Na chwile obecną pójdę w H&R, zobaczę czy mi przypasuje dzięki
afroo. Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 I za rok zmienisz i tak na gwint. Skoro fundusze nie pozwalają na coś lepszego od TA to przeczekaj, dozbieraj i pakuj raz a porządnie. Wiem to po sobie, że nie warto bawić się w takie półśrodki.
FroS-t Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Teraz, afroo. napisał: I za rok zmienisz i tak na gwint. Skoro fundusze nie pozwalają na coś lepszego od TA to przeczekaj, dozbieraj i pakuj raz a porządnie. Wiem to po sobie, że nie warto bawić się w takie półśrodki.
H4mm3R Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 9 godzin temu, niwet napisał: Widziałem że zakładają ten gwint ta technix, więc myślałem że wart coś zachodu, ale nie mam zamiaru co chwile wymieniać czegoś I fundusze obecnie nie pozwalają mi na gwint eibacha itp, więc myślę żeby pójść w h&r żeby nie mieć niedosytu jak zakupię springi eibacha bo mniej siadają od h&r'ów Z budżetówek to już lepiej DTSline
Mizur138 Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Ktos moze wie czy atrapy halogenow z RS4 sa takie same jak w S Line ???,chodzi o dopasowanie dokladniej. Oraz drugie pytanie czy w B7 idzie jakos ustawic reflektory zwykle ,czyli zeby swiecily wyzej ? Edytowane 16 Maja 2017 przez Mizur138
tazzi Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Chłopaki nie ma ktoś na sprzedaż kompletu hebli swap na tył od s4
Mizur138 Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Inne. Idzie, wew. śrubyDzieki. Jeszcze takie pytanie czy dokladka z carbonu od dtm podejdzie pod zderzak s line ??Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
vwbartus Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 pany nie wiem co jest ale w moim temaci wszystkie foty się wysypały i jak dytuje to wszystko jest ok a póżniej i tak ich nie widać a druga sprawa że jak teraz coś napisałem to post jest ukryty i nie mogę tego zmienić o co chodzi
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Opublikowano 17 Maja 2017 Już działa, popraw foty bo za pierwszym razem było ok
Rekomendowane odpowiedzi