muunv Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Majstry, w ktorym miejscu byla tabliczka z kategoriami wagowymi w 3.0 tdi? Bo nie mam auta, a potrzebuje jej zdjecia i nie wiem jak wytlumaczyc gosciowi, gdzie ona jest. Kojarzy mi sie, ze gdzies z lewej strony pod maska, od strony pasazera?
muunv Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Godzinę temu, davidlive napisał: Fotele z b8 podejdą do b7 ?
Damianq Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 21 minut temu, muunv napisał: Majstry, w ktorym miejscu byla tabliczka z kategoriami wagowymi w 3.0 tdi? Bo nie mam auta, a potrzebuje jej zdjecia i nie wiem jak wytlumaczyc gosciowi, gdzie ona jest. Kojarzy mi sie, ze gdzies z lewej strony pod maska, od strony pasazera? Jak otworzy maske i stanie przodem do auta to po lewej na kielichu, obok filtra kabinowego.
muunv Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Tak mi sie wlasnie wydawalo i tak mu tlumaczylem. Ale on twoerdo, ze tam nic nie ma...
Aleq Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Foto: Foto zapożyczone od kolegi: @żbik z wątku
muunv Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Czy w 3.0 asb tiptronic kazdym sa takie same kategorie wagowe? Mowa o avancie. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez muunv
Mizur138 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Czy ktoś wie kto sprzedaje blaszki do zacisków 345mm?Wiem ze ktos był na forum ale nie pamietam kto. Dobra temat ogarniety jak by ktos tez nie wiedział to kolega Wandej ogarnia ten temat ? Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Mizur138
Adam87 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 17 minut temu, Mizur138 napisał: Czy ktoś wie kto sprzedaje blaszki do zacisków 345mm?Wiem ze ktos był na forum ale nie pamietam kto. Zapytaj @Wandej
afroo. Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 2 godziny temu, muunv napisał: Czy w 3.0 asb tiptronic kazdym sa takie same kategorie wagowe? Mowa o avancie. Raczej zależne są też od wyposażenia.
pksmlody Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 @Mizur138 jakby co mam nieużywany zestaw. Oddam za pół darmo ?
Mizur138 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 27 minut temu, pksmlody napisał: @Mizur138 jakby co mam nieużywany zestaw. Oddam za pół darmo ? Wyślij Panie na pw zdjęcia,muszę zobaczyć czy kolorystyka mi się zgadza
Sop ek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 panowie, czy w następny weekend jest jakiś event (mniejszy wiekszy) ew spocik w Krakowie ew Bochnia okolice? Bo cisne tam dziadkowozem i miło było by poznać ludzi z, którymi pisze się kupę miesięcy a nigdy na oczy nie widziało pozdro
pksmlody Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Pozwolę sobie wkleić post z wątku o moim aucie: Panie i Panowie, informacyjnie: gdyby ktoś chciał przesiąść się ze swojego B6/7 1.9/2.0 do 3.0tdi możemy podyskutować na priv. Pozdrowienia.
komoornik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Kupiłem niedawno B7, auto z xenonami i DRL - ale bez czujnika zmierzchu/deszczu i przełącznika auto. Czy jest szansa zakodować jakoś to aby po zapłonie włączały się od razu xenony? Bawiłem się trybem skandynawskim ale nic z tego nie wyszło. Chciałbym mieć przełącznik w pozycji "0" aby się nim nie bawić i tak aby stale świeciły się xenony.
komoornik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Nie, jestem zbyt leniwy żeby bawić się włącznikiem P.S. mam MCE w wersji High (8E0 907 279 L).
H4mm3R Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 8 godzin temu, komoornik napisał: Nie, jestem zbyt leniwy żeby bawić się włącznikiem P.S. mam MCE w wersji High (8E0 907 279 L). Kop sobie włącznik z auto
Rekomendowane odpowiedzi