Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, pralinen napisał:

Witam, Panowie jaki odpowiednik koła zapasowego zastosować do felgi 19, czy ktoś ma felge 17, profil opony 45? Wejdzie to do wnęki, czy może kupić koło dojazdowe? Jakie? 

Kupuj dojazdówkę 5x112 i będzie si ;) .

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oryginalna 17 cali 235/45 wchodzi bez problemu

Opublikowano

Panowie. 

Potrzebuje sobie dokupić dojazdowe koło.  

Teraz aktualnie mam na samochodzie koła 

225/45/17. 

Co moge wsadzić w bagażnik czy może ktoś pomoc? 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Ori 17" z taką samą oponą jak masz teraz.

Opublikowano

Panowie prośba o polubienie mojego zdjęcia:

Sciga mnie jakaś Alfą Romeo :D Pomożecie wygrać konkurs? :)

Opublikowano

Ode mnie poszło :)

Powodzenia ?

Opublikowano

Nie ma ktoś może zegarów na części? Potrzebna mi wskazówka prędkości, bo urwałem przy wymianie tarcz ?

Opublikowano

Chłopaki osobista prośba. Więcej info poniżej:

Opublikowano
7 godzin temu, MarcinL napisał:

Nie ma ktoś może zegarów na części? Potrzebna mi wskazówka prędkości, bo urwałem przy wymianie tarcz ?

Zadzwon po południu chyba mam ?

Opublikowano

pany ile można wołać za zestaw "icków" z rurami i kierownicami do 2,0tfsi

Opublikowano

Ori gałka z B8 jest plastikowa czy stalowa? 

Opublikowano

Czy isofix fotela pasażera jest taki sam jak tylny prawy? Czy czymś się różni?

Opublikowano
3 godziny temu, Damianq napisał:

Czy isofix fotela pasażera jest taki sam jak tylny prawy? Czy czymś się różni?

Różni się

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie bo jestem zielony w temacie a dzisiaj czeka mnie operacja rozklejenia lamp, malowania środków, wywalenia pomarańczowego kierunku  i ponownego sklejenia.

Jakim papierem zmatowić "łyżwy" chromowane? Będę używał spreyu czarny połysk bez podkładu.

Ze względu na BIX i nie duże temperatury w środku zrezygnowałem z podkładu.

Jadę po 16:00 do sklepu i w sumie nie wiem w jaki papier się zaopatrzyć :decayed:

Opublikowano
12 godzin temu, papadziordzio napisał:

Panowie szybkie pytanie bo jestem zielony w temacie a dzisiaj czeka mnie operacja rozklejenia lamp, malowania środków, wywalenia pomarańczowego kierunku  i ponownego sklejenia.

Jakim papierem zmatowić "łyżwy" chromowane? Będę używał spreyu czarny połysk bez podkładu.

Ze względu na BIX i nie duże temperatury w środku zrezygnowałem z podkładu.

Jadę po 16:00 do sklepu i w sumie nie wiem w jaki papier się zaopatrzyć :decayed:

@papadziordzio P2000, trochę spóźnione info ;) .. i jak udało się ogarnąć temat? :)  ?

Edytowane przez M@rcin

Opublikowano
9 godzin temu, M@rcin napisał:

@papadziordzio P2000, trochę spóźnione info ;) .. i jak udało się ogarnąć temat? :)  ?

320/800/1200 na mokro powierzchnia jest gładka. Łyżwy pomalowane, raz zdrapywałem bo zrobił się zaciek  ale jak na pierwszy raz ze sprayem w ręku to i tak sukces :decayed:

Dzisiaj wziąłem wolne żeby walczyć z żółtym kierunkiem, tak mocno siedzi, że cholerstwa nie mogę zdjąć, wezmę wiertarkę i porobię dziurki bo za cholerę jakbym nie ciągnął nie idzie go wyjąć :wallbash:.

Z opalarką lampy rozkleja się klasa :thumbup1: zrezygnowałem z piekarnika bo jakoś frytki z wonią kleju do mnie nie przemawiają.

Edytowane przez papadziordzio

Opublikowano
9 godzin temu, papadziordzio napisał:

320/800/1200 na mokro powierzchnia jest gładka. Łyżwy pomalowane, raz zdrapywałem bo zrobił się zaciek  ale jak na pierwszy raz ze sprayem w ręku to i tak sukces :decayed:

Dzisiaj wziąłem wolne żeby walczyć z żółtym kierunkiem, tak mocno siedzi, że cholerstwa nie mogę zdjąć, wezmę wiertarkę i porobię dziurki bo za cholerę jakbym nie ciągnął nie idzie go wyjąć :wallbash:.

Z opalarką lampy rozkleja się klasa :thumbup1: zrezygnowałem z piekarnika bo jakoś frytki z wonią kleju do mnie nie przemawiają.

?podeślij fotki jak złożysz ;)

Opublikowano
5 godzin temu, M@rcin napisał:

?podeślij fotki jak złożysz ;)

I po całej operacji. Zeszło się cały dzień, oczywiście nie ciągłej pracy. efekt bardziej niż zadowalający. Pomarańczowe szkiełko to katorga bez wiertarki. OSRAM DIADEM zdają egzamin, jutro lampy lądują w samochodzie ponieważ jest u lakiernika na malowaniu grilla :gicior: Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy warte zachodu... tak warte. przy okazji człowiek "szprejować" się nauczył :decayed:

61480867_874228786244529_6771776366103756800_n.jpg

61121189_454172248713963_7309494615021715456_n.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, papadziordzio napisał:

I po całej operacji. Zeszło się cały dzień, oczywiście nie ciągłej pracy. efekt bardziej niż zadowalający. Pomarańczowe szkiełko to katorga bez wiertarki. OSRAM DIADEM zdają egzamin, jutro lampy lądują w samochodzie ponieważ jest u lakiernika na malowaniu grilla :gicior: Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy warte zachodu... tak warte. przy okazji człowiek "szprejować" się nauczył :decayed:

61480867_874228786244529_6771776366103756800_n.jpg

61121189_454172248713963_7309494615021715456_n.jpg

Fajnie wyszło ;) Czym malowałeś? 

Opublikowano

Tylko czemu przy tym wszystkim nie zmieniłeś na b8 lub chociaż nie wyczyściłeś tych soczewek z odbłyśnikami   ?!??