jolley Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Panowie, czy błotniki przednie w naszych B7 różniły się między sobą? Jakieś różne "modele/typy" się trafiły np. do standardu i sline? Kupiłem ori w kolorze, założyłem i już na oko widać, jakby rant bardziej wystawał na zewnątrz a koło było bardziej schowane, ok 0.5cm? Na łączeniach przy zderzaku i przy słupku siedzi dobrze Edytowane 15 Października 2019 przez jolley
papadziordzio Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 29 minut temu, jolley napisał: Panowie, czy błotniki przednie w naszych B7 różniły się między sobą? Jakieś różne "modele/typy" się trafiły np. do standardu i sline? Kupiłem ori w kolorze, założyłem i już na oko widać, jakby rant bardziej wystawał na zewnątrz a koło było bardziej schowane, ok 0.5cm? Na łączeniach przy zderzaku i przy słupku siedzi dobrze Były te same, kupiłeś oryginał czy zamiennik?
jolley Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Używany, dobry stan, w kolorze. Czy zamiennik mi ktoś wcisnął, ciężko stwierdzić. Kupiony od handlarza sprzedającego na części, więc pewnie nawet on by nie wiedział co sprzedaje. Ori miały gdzieś nabity kod od wewnątrz? Edit. Wrzucam foto jak to wyglada. Prawy błotnik ma wystaje trochę bardziej. Najbardziej widać to po ilości wystającej opony Edytowane 15 Października 2019 przez jolley
papadziordzio Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Nie nosiły od środka śladów rolowania? Ja mam zamienniki i na górze, po otwarciu maski, przy śrubach mocujących jest logo producenta.
Adam87 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Panowie, czy jest może gdzieś DIY jak zamontować isofix z przodu??? Szukałem a nie mogę znaleźć...
Dev Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 4 minuty temu, Adam87 napisał: Panowie, czy jest może gdzieś DIY jak zamontować isofix z przodu??? Szukałem a nie mogę znaleźć... nie swiruj ze nie wiesz jak skrecic dwie sruby plus dwie nakretki.... 1
Adam87 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) 40 minut temu, Dev napisał: nie swiruj ze nie wiesz jak skrecic dwie sruby plus dwie nakretki.... To akurat wiem ale czy trzeba fotel wyciągać i co tam rozebrać żeby nie rozbebeszyć siedzenia niepotrzebnie Edytowane 15 Października 2019 przez Adam87
Dev Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 3 minuty temu, Adam87 napisał: To akurat wiem ale czy trzeba fotel wyciągać i co tam rozebrać żeby nie rozbebeszyć siedzenia niepotrzebnie ciezko jest załapac nakreki ale do ogarniecia bez wyciagania fotela
Adam87 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 A w tym isofixie mam 4 śrubki.
Dev Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 3 minuty temu, Adam87 napisał: A w tym isofixie mam 4 śrubki. jo, masz racje, pomyliłem zestaw z B7, B8 ma dwie
Adam87 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 2 minuty temu, Dev napisał: jo, masz racje, pomyliłem zestaw z B7, B8 ma dwie To rozdzielić lepiej siedzisko od oparcia czy tak próbować??
Damianq Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Też się przymierzam do tego zabiegu Ja znałazłem info tutaj: Trzeba rozbierać fotel niestety ;/ 1
kamil-vag Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Adam, Elsa podpowiada żeby wyjąć fotel i zdjąć tapicerkę z siedziska ?
Adam87 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 5 minut temu, Damianq napisał: Też się przymierzam do tego zabiegu Ja znałazłem info tutaj: Trzeba rozbierać fotel niestety ;/ Zawsze to jakaś podpowiedź.. 5 minut temu, kamil-vag napisał: Adam, Elsa podpowiada żeby wyjąć fotel i zdjąć tapicerkę z siedziska ? To jak już fotel wyciągnę to może będzie lepszy dostęp... zobaczymy. Jutro działam...
jolley Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 19 godzin temu, papadziordzio napisał: Nie nosiły od środka śladów rolowania? Ja mam zamienniki i na górze, po otwarciu maski, przy śrubach mocujących jest logo producenta. Kiedy go kupiłem, nie zwróciłem uwagi, bo nic na to nie wskazywało, po czym oddałem go do konserwacji. Teraz od wewnątrz nic już nie widać Ślady po rolowaniu byłyby jakoś mocno widoczne?
Damianq Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Przede wszystkim rant byłby zawinięty w górę a nie równoległy do powierzchni opony
Norbas Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Pany ktoś może oglądał te auto ? Audi A4 B7 1.8 Turbo Quattro 2xS-line Bi-Xenon Navi ORYGINALNY LAKIER Zamość • OLX.pl M.OLX.PL Sprzedam Audi A4 Sprowadzone ze Szwajcarii. Auto zawsze serwisowane...
papadziordzio Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 48 minut temu, Norbas napisał: Pany ktoś może oglądał te auto ? Audi A4 B7 1.8 Turbo Quattro 2xS-line Bi-Xenon Navi ORYGINALNY LAKIER Zamość • OLX.pl M.OLX.PL Sprzedam Audi A4 Sprowadzone ze Szwajcarii. Auto zawsze serwisowane... Kurła Pjoter ja rozumiem 1.8T, ja rozumiem przebieg ale żeby to był wypchany full po dach to nawet do przeżycia ale wyposażenie średnie i taka cena? W dniu 16.10.2019 o 07:07, jolley napisał: Kiedy go kupiłem, nie zwróciłem uwagi, bo nic na to nie wskazywało, po czym oddałem go do konserwacji. Teraz od wewnątrz nic już nie widać Ślady po rolowaniu byłyby jakoś mocno widoczne? Tak myślałem o tych Twoich błotnikach, że śniło mi się dzisiaj, że zdejmowałem nadkole i sprawdzałem ranty od środka
Norbas Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 32 minuty temu, papadziordzio napisał: Kurła Pjoter ja rozumiem 1.8T, ja rozumiem przebieg ale żeby to był wypchany full po dach to nawet do przeżycia ale wyposażenie średnie i taka cena? Hehe jak coś to Janusz bo Pjoter to się napalił i chciałem się dowiedzieć w jego imieniu czy moze ktoś patrzył ? ale napisze mu, ze druga osoba mówi drogo Pjoter ? może ochłonie
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Według mnie oferta spoko za 1.8T w quttro. Wrzucić RNSE i jest lux.
Rekomendowane odpowiedzi