Gorczyk Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Panowie czy znacie kogoś kto w okolicach Poznania ogarnia podłączenie i zakończenie sprawy z xenonami skrętnymi? Mam moduł już, lampy są wyłączone i nie działa autopoziom, chciałbym dopiąć temat do końca ale potrzebuje kogoś kto poważnie podejdzie do sprawy 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Do skrętnych musisz mieć oczywiście skrętne lampy, przetwornice do skrętnych, sterownik samopoziomu do skrętnych i przepinanie i dorabianie wiązek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorczyk Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Lampy chyba skrętne, przetwornice (podobno) są również, sterownik jest ale jeszcze fizycznie go nie mam i nie wiem jaki nr. na nim jest. Na lampach mam numery kończące się na BC i też w sumie nie wiem czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Wrzuć zdjęcia z numerami lamp i przetwornic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorczyk Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Przetwornice już nie zrobię bo nie mam jak ale zdjęcia lamp mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada To są skrętne lampy. Poczytaj sobie te tematy: https://a4-klub.pl/topic/165449-montaż-i-działanie-układu-samopoziomowania-w-b7-xenon-bixenon-skretny-nie-skrętne-lampy/ https://a4-klub.pl/topic/473806-a4-b7-pinout-wtyczek-bixenon-zwykły-i-skrętny-adaptery/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorczyk Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Dzięki 🫡 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi