H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Bogatemu to i byk się ocieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A to jakaś zorganizowana akcja z tymi pompkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A to jakaś zorganizowana akcja z tymi pompkami ? Jak masz BRD i stare pompki to jedź pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A BPW nie wymienią ? Co z tymi z BRD było nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A BPW nie wymienią ? Co z tymi z BRD było nie tak ? BPW to rozwiertany 1.9TDI, tam niema co wymieniać w BRD były pompki z simensa które padają jak muchy i teraz w ASO wymieniają je na Conti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 nie ma ktoś turbiny w pełni sprawnej i w dobrych pieniążkach do BPW/BLB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A BPW nie wymienią ? Co z tymi z BRD było nie tak ? BPW to rozwiertany 1.9TDI, tam niema co wymieniać w BRD były pompki z simensa które padają jak muchy i teraz w ASO wymieniają je na Conti czyli wychodzi na to,że BLB to jeden z najlepszych silników w gamie Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 nie ma ktoś turbiny w pełni sprawnej i w dobrych pieniążkach do BPW/BLB? djim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ma gdzies wystawioną na sprzedaż? ile chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ma gdzies wystawioną na sprzedaż? ile chce? Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A BPW nie wymienią ? Co z tymi z BRD było nie tak ? BPW to rozwiertany 1.9TDI, tam niema co wymieniać w BRD były pompki z simensa które padają jak muchy i teraz w ASO wymieniają je na Conti Ty tu cycku nie cffaniakuj idź lepiej wycinać te dwa kominy ale tak bliżej kolektora bo mnie kuszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A BPW nie wymienią ? Co z tymi z BRD było nie tak ? BPW to rozwiertany 1.9TDI, tam niema co wymieniać w BRD były pompki z simensa które padają jak muchy i teraz w ASO wymieniają je na Conti Ty tu cycku nie cffaniakuj idź lepiej wycinać te dwa kominy ale tak bliżej kolektora bo mnie kuszą Swoich miałbym okłamywać w przyszłym tygodniu odbieram nowe graty i motaż a potem wrzucę fotki, ile czego zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Pany wpadło mi w ręce coś takiego dodam,że za darmo taki prezent od szefa.Miał to w swoim autku.Auto sprzedał to zdemontował i zalegało w garażu Auto miał zrobione na 170km,czy to wystarczy na początek?Czy w ogóle jest sens coś takiego zakładać?Nic się nie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox: Prezent KOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox:Prezent KOX http://images.tinypic.pl/i/00331/0ldx9i4pzj1s.jpg sprawdziles stan swojego konta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wlasnie sie dowiedzialem ze to moze nie do konca az tak 2 firmy Stare byly Siemensa, a na nowych jest napis VDO Continental, a VDO ma wiecej z Siemensem wspolnego nizby sie moglo wydawac. Pompki sa wymieniane bo mialy 2 mankamenty: Zapychaly sie dysze przy dluzszej jezdzie V-Max, (a jak jezdziles spokojnie to zapchal sie DPF ), a w pozniejszej fazie dochodzila usterka elektryczna (przepalala sie cewka- ale naprawiali to) za pareset zeta) Wlasnie specjalnie poszedlem do auta sprawdzic i sciagnalem dekiel zeby numery zobaczyc i wychodzi na to ze te nowe maja koncowke T. Ja tez takie mialem, ale lezaly mi w domu jeszcze stare z koncowka M i te zalozylem no i mi je wymienili na T, wiec mam komplet zapasowych z koncowka T Trzeba sobie jakos radzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox:Prezent KOX http://images.tinypic.pl/i/00331/0ldx9i4pzj1s.jpg sprawdziles stan swojego konta?? Ty nie graj, w sumie nie wpadło mi to do głowy... jakbym za chwilę się nie oddzywał to jest jazda w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 PD zalozone w ASO: PD- ktore wyciagnalem z auta: Czyli numery sa te same. ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- dzięki Panowie....dzisiaj Żonka jak to na zone klubowicza przystało....zrezała mi moda w samochodzie :kox:Prezent KOX http://images.tinypic.pl/i/00331/0ldx9i4pzj1s.jpg Fiu, Fiu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Pancie szukam grilla s4 - slyszal ktos gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi