mystic.pl Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To jak już uruchomisz to Bose w pełnym trybie to może bym się wybrał do Ciebie :gwizdanie: na montaż swojego zestawu, bo mam już cały komplet z z głośnikami w nowszej wersji B, wiązką (niestety urypana wtyczka do radia, ale do wzmaka jest cała z kablami) bo niestety nikt się nie chce podjąć montażu w Sz-nie, a w aso wołają minimum 1600 PLN W sprawie TV Free poszła nowa paczka wraz z kodowaniem na maila . Nie ma sprawy - ale umówimy się na wiosnę jakoś Dzięki za tutoriala do TVF (będę przerabiał w tygodniu) Jak nie założę do wiosny i jeśli będziesz miał czas to z miłą chęcią bym Cie odwiedził
Bart-S Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Barku widziles takie cudo do B6 B7 produkt AUDI Kurde nie wierzę... Ma to swój numer VAG? To jak już uruchomisz to Bose w pełnym trybie to może bym się wybrał do Ciebie :gwizdanie: na montaż swojego zestawu, bo mam już cały komplet z z głośnikami w nowszej wersji B, wiązką (niestety urypana wtyczka do radia, ale do wzmaka jest cała z kablami) bo niestety nikt się nie chce podjąć montażu w Sz-nie, a w aso wołają minimum 1600 PLN W sprawie TV Free poszła nowa paczka wraz z kodowaniem na maila . Nie ma sprawy - ale umówimy się na wiosnę jakoś Dzięki za tutoriala do TVF (będę przerabiał w tygodniu) Jak nie założę do wiosny i jeśli będziesz miał czas to z miłą chęcią bym Cie odwiedził Zapraszam :>
Młody_drog Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Barku widziles takie cudo do B6 B7 produkt AUDI Kurde nie wierzę... Ma to swój numer VAG? To jak już uruchomisz to Bose w pełnym trybie to może bym się wybrał do Ciebie :gwizdanie: na montaż swojego zestawu, bo mam już cały komplet z z głośnikami w nowszej wersji B, wiązką (niestety urypana wtyczka do radia, ale do wzmaka jest cała z kablami) bo niestety nikt się nie chce podjąć montażu w Sz-nie, a w aso wołają minimum 1600 PLN W sprawie TV Free poszła nowa paczka wraz z kodowaniem na maila . Nie ma sprawy - ale umówimy się na wiosnę jakoś Dzięki za tutoriala do TVF (będę przerabiał w tygodniu) Jak nie założę do wiosny i jeśli będziesz miał czas to z miłą chęcią bym Cie odwiedził Zapraszam :> Chyba sobie jaja robicie z tymi nakladkami na pedaly?
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Barku widziles takie cudo do B6 B7 produkt AUDI Kurde nie wierzę... Ma to swój numer VAG? To jak już uruchomisz to Bose w pełnym trybie to może bym się wybrał do Ciebie :gwizdanie: na montaż swojego zestawu, bo mam już cały komplet z z głośnikami w nowszej wersji B, wiązką (niestety urypana wtyczka do radia, ale do wzmaka jest cała z kablami) bo niestety nikt się nie chce podjąć montażu w Sz-nie, a w aso wołają minimum 1600 PLN W sprawie TV Free poszła nowa paczka wraz z kodowaniem na maila . Nie ma sprawy - ale umówimy się na wiosnę jakoś Dzięki za tutoriala do TVF (będę przerabiał w tygodniu) Jak nie założę do wiosny i jeśli będziesz miał czas to z miłą chęcią bym Cie odwiedził Zapraszam :> Chyba sobie jaja robicie z tymi nakladkami na pedaly? też mi się tak wydaje Przecież one są okropne :gwizdanie: :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Trzeba zapytac czy to ori http://moto.allegro.pl/nakladki-pedaly-audi-s-line-a4-s4-a6-s6-a8-unikat-i1369696603.html
Młody_drog Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wg producenta pasuje..... Jeśli producentem by było Audi to chyba by podali od razu numery. A poza tym to przecież a4 ma inne pedały niż a6 czy a8. No i w ogóle to nie widzi mi się wiercić w pedałach... heh
Flyer Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 To nie sa ori. Po 1 nic nigdy takiego nie widzialem Po 2 samo logo "S" w takiej postaci jak na pedalach nie istnieje... Po 3 Audi nie robiloby na kazdym pedale logo "S" - straszna choinka
GRazny Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 "Wg. producenta pasuje do Audi" Trzeba zapytac czy to ori nawet pytać nie trzeba...[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:05_________________________________________________he he... 3 odpowiedzi w 2 minuty... lepiej niż na "miętkich pytkach"
rafsus Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Trzeba zapytac czy to ori http://moto.allegro.pl/nakladki-pedaly-audi-s-line-a4-s4-a6-s6-a8-unikat-i1369696603.html Jak juz nie macie czego rezac to jeszcze dorzuce (1)This is a pair FLOOR MAT . (2)Made of metal. (3)100% brand new and high quality. (4)size:3.5cm x 11cm taki orginal jak te nakladki
Bart-S Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Trzeba zapytac czy to ori http://moto.allegro.pl/nakladki-pedaly-audi-s-line-a4-s4-a6-s6-a8-unikat-i1369696603.html Jak juz nie macie czego rezac to jeszcze dorzuce (1)This is a pair FLOOR MAT . (2)Made of metal. (3)100% brand new and high quality. (4)size:3.5cm x 11cm taki orginal jak te nakladki Ja wymiękam
alvaro Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bart-S ni ptaszka nie mogę znaleźć tego softu a wiem że gdzieś go widziałem a co mało wydawało mi się że ściągałem a tu ni chu chu...
adamooo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja mam na dysku w robocie to jutro udostępnie..
Bart-S Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 No i w końcu... uparłem się i auto poskładane Aktualnie furak stoi z odłączonym aku - załadowałem soft 0080 pod kątem TVFree. Adaptacja 5 ma wartość 250 - teraz 12h bez zasilania i znów ładujemy 0660 z SDS-em. Adamooo i Mystic - bardzo dziękuję za pomoc BTW - jeśli chodzi o odbiór TV... W sobotę po pracy wsiadam do auta, silnik się grzeje - a co tam, zapuścimy TVP1. Obejrzałem sobie skoki narciarskie w całkiem dobrej jakości. Czyli nie jest tak źle (fakt pogoda była naprawdę ładna). Standardowo kilka fotek - DVD Phantom z funkcją odczytu USB i SD Na testy obrazu i dźwięku wybrałem "Transformers" - jest naprawdę nieźle ...oraz miła niespodzianka - DVD ma zdjętą blokadę regionalną, czyli mogę w aucie oglądać finały NBA z '91 (Lakers vs. Bulls)
julo23 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Bart-s, dużo zachodu jest przy odblokowaniu TVfree? Wiem, wiem... na pewno dużo I ile dałes za to DVD ? Możesz dać foto jak umiejscowiłeś antenki ? A może je całkiem skryłeś ? U mnie TVP1 odbiera średnio ale da sie oglądać, TVP2 - dobrze ale obraz sie przesuwa z lewej do prawej cały czas, TVP3 w miare, najlepiej Polsat, TVN średnio. U nas nie ma TV4.
kileeer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Bart czego ty k**wa nie masz jeszcze w tym samochodzie. Ty w ASO powinieneś pracować, jeżeli tam jeszcze nie pracujesz
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 A dasz radę zamknąć schowek z pendrivem w tym slocie?
MAGIC87 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 to auto to ma z 200KG wiecej niz seria
dziadek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nieźle ten schowek wygląda jeżeli jeszcze można go tak dalej nazywać bo chyba nawet się teraz rękawiczki do niego nie zmieszczą
Rekomendowane odpowiedzi