truckmaniac Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Kurde. Myślałem, że to jest w standardzie. Mam to u siebie, tylko siatki brak Wyposażenie dodatkowe - za te pierdoły trzeba było dorzucić do auta ceny auta 95 Euro. Ale mam wypasioną furę
CHRISMEN Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 No w końcu odziałeś dupsko bo tak na golaska trochę czasu śmigałeś, co nie?
Flyer Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 to co jest w standardzie w bagazniku? bo ja mam to wszystko oprocz zaczepow na rolecie
mlodyabc Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Do czego te zaczepy służą? Co mozna mocować do nich?
Banan Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 BArt gratuluje szybkiego wykonania kanału dopiero co na spocie wspominałeś muszę się do ciebie uśmiechnąć :gwizdanie:
mystic.pl Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 A Ty nadal nic nie znalazłeś do swojej? szukam, szukam i na razie doopa... przymierzymy na spocie czy od a4 też pasi to może szybciej znajde Chociaż wydaje mi się, że w A3 siatka nie ma typowych haczyków jak u mnie, tylko jakoś inaczej jest to rozwiązane... Poniżej fotki siatek do A4 i A3 - niestety nie dysponuję żadnym zbliżeniem ale widać na nich, że mocowania są inne Kurde. Myślałem, że to jest w standardzie. Mam to u siebie, tylko siatki brak Wyposażenie dodatkowe - za te pierdoły trzeba było dorzucić do auta ceny auta 95 Euro. Wszystko OK, gdyby nie fakt, że za głupią siatkę w ASO chcą prawie 500zł Jak byś przeglądał ogłoszenia częściej to miałbyś siatkę dużo taniej. Ostatnio oddałem taką jak ta z lewej za 120
HiRide Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Tez mi sie zdawalo ze to co mam w bagazniku to standard a okazuje sie ze mam kufer na pelnym wypasie choc nic na to nie wskazuje.Do czego sluza zaczepy od spodu rolety ?Nigdy z tego nie korzystalem .
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 No w końcu odziałeś dupsko bo tak na golaska trochę czasu śmigałeś, co nie? Jakieś 3 miesiące. Już na głowę zaczynałem dostawać od trzasków i stukań w bagażniku - teraz jest cichutko BArt gratuluje szybkiego wykonania kanału dopiero co na spocie wspominałeś muszę się do ciebie uśmiechnąć :gwizdanie: Nie ma problemu - co masz do zrobienia? to co jest w standardzie w bagazniku? bo ja mam to wszystko oprocz zaczepow na rolecie Do czego te zaczepy służą? Co mozna mocować do nich? Roleta ma 3 haki, które umożliwiają pionowe przymocowanie głównej siatki. Prawa tapicerka ma dodatkowy pas, którym można zablokować przemiot typu torba, skrzynka lub wiaderko - tak aby nie latało po całym bagażniku. W tej samej tapicerce jest dodatkowy otwór, który umożliwia przypięcie pasa nieco wyżej. Na koniec zostaje po chaczyku tuż pod górną osłoną słupka D - np. do wieszania siatek z zakupami. Kod wyposażenia dla pakietu "Bagażnik" to 6M4. Jak byś przeglądał ogłoszenia częściej to miałbyś siatkę dużo taniej. Ostatnio oddałem taką jak ta z lewej za 120 Podawałem tylko ceny Ja swoją kupiłem za 100zł (razem z wysyłką). choc nic na to nie wskazuje.Do czego sluza zaczepy od spodu rolety ?Nigdy z tego nie korzystalem .
Banan Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 BArt gratuluje szybkiego wykonania kanału dopiero co na spocie wspominałeś muszę się do ciebie uśmiechnąć :gwizdanie: Nie ma problemu - co masz do zrobienia? Poziom oleju w Tipie do sprawdzenia
bryleks Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 A ten boczny pasek mocujący można gdzieś kupić? Bo mam bagażnik w tej wersji, ale końcówka jest połamana i pasek sobie lata.
mlodyabc Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Taką siateczke zaczepianą pod rolete mozna pewnie dostac w aso? Zna ktoś jej nr i cene?
MARCIN607 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 znając ceny z aso to mogą Cię zabić- nr i na allegro szukaj
LortG Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Tez mi sie zdawalo ze to co mam w bagazniku to standard a okazuje sie ze mam kufer na pelnym wypasie choc nic na to nie wskazuje.Do czego sluza zaczepy od spodu rolety ?Nigdy z tego nie korzystalem . To tak jak u mnie Może się nie przydać, ale fajnie że jest
Bart-S Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Poziom oleju w Tipie do sprawdzenia Końcówka przyszłego tygodnia A ten boczny pasek mocujący można gdzieś kupić? Bo mam bagażnik w tej wersji, ale końcówka jest połamana i pasek sobie lata. Sam pasek z zaczepem to 8E9 861 275 A (cena ok 110zł, dostępny w 6 kolorach - musiałby znać kolor/kod Twojej tapicerki aby podać końcówkę numeru). Natomiast komplet, który oprócz paska zawiera także pozostałe elementy (zaślepki, mocowania) to 8E9 861 790 A (cena ok. 123zł - dostępne 5 kolorów). Taką siateczke zaczepianą pod rolete mozna pewnie dostac w aso? Zna ktoś jej nr i cene? 8E5 861 869 A - 499zł (dostępne 5 kolorów). Lepiej poszukać czegoś na allegro...
mlodyabc Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ta siateczka co jest z tyłu kanapy podczepiona pod rolete kosztuje 499 ?
Bart-S Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Ta siateczka co jest z tyłu kanapy podczepiona pod rolete kosztuje 499 ? Tak. To jest uniwersalna siatka... Może leżeć albo na podłodze, albo zostać podpięta do rolety.
wrclaguna Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Lepiej poszukać czegoś na allegro... teraz wszyscy szukaja siatek Bartku spoko mod przynajmiej nie beda ci sie walac flaszki jak do Bukowiny bedziesz jechal
LortG Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 A'propos spoko moda Wymienilem wnętrze i tab rejestracyjną na LEDy.... Nowy mod polega na tym, że jeśli nie włącze świateł mam błąd spalonej żarówy na FISie... Niby fajna sprawa- nie ma szans, że pojedziesz bez świateł... ALEEEEEEEE... rozumiem, że tego gratisowego moda da sie zniwelować?
Bart-S Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 DVD wróciło z reklamacji. Wymieniony laser i napęd. Naviservice uwinęli się - 28 lutego dostali paczkę i wysłali do producenta. Od 7 lutego odtwarzacz jest już u mnie To daje całkiem niezły wynik jak na ustawowe 14 dni Wracając do tematu skrzyni - Gośka zrobiła dziś trasę do Poznania... Po powrocie do domu pyta mi się co się stało z autem - wydaje się lżejsze i lepiej się prowadzi :gwizdanie: Nie ujmując nic mojej Pani - skoro ona to zauważyła, to poprawa na pewno nie jest subtelna... No nic, powoli kończy się bak - jak dojadę do Bukowiny, okaże się jak rzeczywiście wygląda sprawa ze spalaniem... A'propos spoko moda Wymienilem wnętrze i tab rejestracyjną na LEDy.... Nowy mod polega na tym, że jeśli nie włącze świateł mam błąd spalonej żarówy na FISie... Niby fajna sprawa- nie ma szans, że pojedziesz bez świateł... ALEEEEEEEE... rozumiem, że tego gratisowego moda da sie zniwelować? Da się. Kup inne żarówki - te w które zaopatruję się w Analogis (Poznań), nie generują błędu na FIS. Względnie zawsze możesz podpiąć do układu rezystor... Lepiej poszukać czegoś na allegro... teraz wszyscy szukaja siatek Bartku spoko mod przynajmiej nie beda ci sie walac flaszki jak do Bukowiny bedziesz jechal Racja A te dwie 0.7 co na Ciebie szykuję, przetrzymam przez trasę w lodówce
variocustoms Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Bart-S byłem dzisiaj w twojej okolicy, chciałem zrobić małego spota ale nie znałem adresu
Rekomendowane odpowiedzi