truckmaniac Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Bartek. W 2,5 TDI jest też alternator 140A, a teraz mam aku 100Ah, 830A i daje radę Nie wiem jaki u mnie jest alternator ale fabrycznie miałem 95A 760Ah, który właśnie wymieniłem na 95A 800Ah Bierz pod uwagę, że dokładasz kolejne prądożerne odbiorniki .... Chyba Ci się trochę parametry pomieszały Andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 WSZYSTKO O AKUMULATORACH Dzięki Grześ Zaraz poczytam Bartek. W 2,5 TDI jest też alternator 140A, a teraz mam aku 100Ah, 830A i daje radę Nie wiem jaki u mnie jest alternator ale fabrycznie miałem 95A 760Ah, który właśnie wymieniłem na 95A 800Ah Bierz pod uwagę, że dokładasz kolejne prądożerne odbiorniki .... Chyba Ci się trochę parametry pomieszały Andy Andy podawał pewnie prąd rozruchowy w normie EN Mu operujemy w DIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 WSZYSTKO O AKUMULATORACH Dzięki Grześ Zaraz poczytam Bartek. W 2,5 TDI jest też alternator 140A, a teraz mam aku 100Ah, 830A i daje radę Nie wiem jaki u mnie jest alternator ale fabrycznie miałem 95A 760Ah, który właśnie wymieniłem na 95A 800Ah Bierz pod uwagę, że dokładasz kolejne prądożerne odbiorniki .... Chyba Ci się trochę parametry pomieszały Andy Andy podawał pewnie prąd rozruchowy w normie EN Mu operujemy w DIN Raczej o te podkreślone elementy mi chodziło. Chyba na odwrót powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 WSZYSTKO O AKUMULATORACH Dzięki Grześ Zaraz poczytam Bartek. W 2,5 TDI jest też alternator 140A, a teraz mam aku 100Ah, 830A i daje radę Nie wiem jaki u mnie jest alternator ale fabrycznie miałem 95A 760Ah, który właśnie wymieniłem na 95A 800Ah Bierz pod uwagę, że dokładasz kolejne prądożerne odbiorniki .... Chyba Ci się trochę parametry pomieszały Andy Andy podawał pewnie prąd rozruchowy w normie EN Mu operujemy w DIN Raczej o te podkreślone elementy mi chodziło. Chyba na odwrót powinno być Fakt Artur - podeślij mi linka do ostatnich logów Twojej skrzyni. Nie mogę znaleźć a chciałbym coś sprawdzić. Dasz radę zrobić nowe ale bez robienia adaptacji? Na odpalonym ale zimnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Poszukam i wyślę na maila. Co do nowych, to chwilowo mam kompletny deficyt czasu. właśnie remontuję łazienkę, a łatwo nie jest, jak masz do dyspozycji tylko sobotę i niedzielę. Postaram się może jutro zrobić. Rano odstawiam trucka do serwisu, to może mi się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 kabelek od mojego sterownika ? ? dobrze zrozumiałem ? wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 kabelek od mojego sterownika ? ? dobrze zrozumiałem ? wszystko ok Tak. Kabelek naprawiony - ale nadal nie mogę odpalić grzania (możliwe, że to już aku - chociaż prąd niby jest OK). Dziś wyjazd więc potestuję dopiero w przyszłym tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 kabelek od mojego sterownika ? ? dobrze zrozumiałem ? wszystko ok Tak. Kabelek naprawiony - ale nadal nie mogę odpalić grzania (możliwe, że to już aku - chociaż prąd niby jest OK). Dziś wyjazd więc potestuję dopiero w przyszłym tygodniu... ups nie wiedziałem jak coś kasa do zwrotu -przepraszam za kłopot nie sprawdzałem nie miałem jak-było zamontowane i nie używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Roberto, nie mam pretensji - zdarza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Piękny masz ten samochodzik mam nadzieje ze kiedyś doprowadze swój do takiego full wypasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Roberto, nie mam pretensji - zdarza sie ale bedzie cos z niego ??? bo jak nie to robie przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Bartku co to jest Dozor Wnetrza 45 A4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 pewnie ultradźwięki w alarmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 albo czujniki ruchu w boczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Komfort 46 obsluguje alarm . Nigdy jakos nie wchodzilem w 45[/b Dozor wnetrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Bartku co to jest Dozor Wnetrza 45 A4 B6 Alvaro dobrze podpowiada - adres 45 (Inter. Monitor) to czujnik ruchu w panelu podsufitki. Miały go auta wyposażone w pełną opcję alarmu (7AL). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Bartku co to jest Dozor Wnetrza 45 A4 B6 Ty juz tam na sile nie szukaj co dorezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Bartku co to jest Dozor Wnetrza 45 A4 B6 Ty juz tam na sile nie szukaj co dorezac kiedy montaż webasta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 kiedy montaż webasta ? Początek grudnia może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi