Bart-S Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Myślę, że tydzień, max 1,5, ale niestety w okresię święta - nowy rok... Myślę, że wystarczą 2 dni... Mi też by się przydało wybrać do Ciebie To sobie zaplanuj kiedy byś chciał... :facepalm: :facepalm: Bart czy ja się dostanę do ciebie w tym roku :facepalm: :kwasny: LOL, Groneek się ze mną o prawie rok umawia a Ty być chciał w tydzień Mario - w tygodniu pozbieram graty i weekend się zobaczymy...
MarianekZg Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Mario - w tygodniu pozbieram graty i weekend się zobaczymy... lejesz miód na moje serducho
truckmaniac Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Eee no to super. Dogadamy szczegóły bliżej grudnia, jak już będę wiedział co i jak z urlopem. OK?
Bart-S Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Eee no to super. Dogadamy szczegóły bliżej grudnia, jak już będę wiedział co i jak z urlopem. OK? Affirmative. A ja przygotuję się sprzętowo na półce (co by wtopy nie było ).
truckmaniac Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 hehehe. Tylko jeszcze nie napisałem ci o co kaman , ale to już pewnie wyjdzie w praniu
Bart-S Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 hehehe. Tylko jeszcze nie napisałem ci o co kaman , ale to już pewnie wyjdzie w praniu Jak tak oficjalnie się wbiłeś w moją B6 to raczej tematem przewodnim będzie Twoja CVT No chyba, że na jakieś bonusy jeszcze liczysz
truckmaniac Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT. Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni.
Bart-S Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT.Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni. Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie?
truckmaniac Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT.Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni. Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie? Jeszcze nie. To w sumie świeża sprawa, a wiesz ile ja mam czasu...Najprawdopodobniej za tydzień przejdę na setup zimowy, także sprawa trochę się rozjaśni. Aczkolwiek wątpię w koła. Nie przestawałby "wibrować" po zdjęciu nogi z gazu
Bart-S Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT.Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni. Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie? Jeszcze nie. To w sumie świeża sprawa, a wiesz ile ja mam czasu...Najprawdopodobniej za tydzień przejdę na setup zimowy, także sprawa trochę się rozjaśni. Aczkolwiek wątpię w koła. Nie przestawałby "wibrować" po zdjęciu nogi z gazu ...i dlatego właśnie obstawiałbym przegub.
truckmaniac Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT.Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni. Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie? Jeszcze nie. To w sumie świeża sprawa, a wiesz ile ja mam czasu...Najprawdopodobniej za tydzień przejdę na setup zimowy, także sprawa trochę się rozjaśni. Aczkolwiek wątpię w koła. Nie przestawałby "wibrować" po zdjęciu nogi z gazu ...i dlatego właśnie obstawiałbym przegub. NO, no. Nawet by mi to chyba pasowało do całokształtu... No ale dochodzą wibracje na postoju Generalnie po ponad 4 latach bez poważnych usterek (poza sterownikiem skrzynki), chyba czas otworzyć skarbonkę
Bart-S Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT.Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni. Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie? Jeszcze nie. To w sumie świeża sprawa, a wiesz ile ja mam czasu...Najprawdopodobniej za tydzień przejdę na setup zimowy, także sprawa trochę się rozjaśni. Aczkolwiek wątpię w koła. Nie przestawałby "wibrować" po zdjęciu nogi z gazu ...i dlatego właśnie obstawiałbym przegub. NO, no. Nawet by mi to chyba pasowało do całokształtu... No ale dochodzą wibracje na postoju Generalnie po ponad 4 latach bez poważnych usterek (poza sterownikiem skrzynki), chyba czas otworzyć skarbonkę Spokojnie Artur, przyjedziesz - rozbierzemy i będzie wszystko jasne... Nie ma co od razu zakładać najgorszego.
truckmaniac Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Nie no. Pełen luz. Mam nadzieję, że dojadę bez przeszkód, ale to już wola nieba
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Truckmaniak obstawiam przegub i rozrusznik ale Bart dojdzie do tego co jest nie tak. Wysłane z mojego HTC One X
Bart-S Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Truckmaniak obstawiam przegub i rozrusznik ale Bart dojdzie do tego co jest nie tak. Wysłane z mojego HTC One X Dobra... w piątek podchodzimy do swapu hebli i wymiany całego przedniego zawieszenia (ciekawe czy wyrobimy się przed nocną zmianą )
wladi Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Bartek myślałem że już nie ma co wymieniać w Twojej czarnej bestii:decayed:
antonio Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 skoro gruba inwestycja to chyba Adzia zostaje u Ciebie
Bart-S Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Bartek myślałem że już nie ma co wymieniać w Twojej czarnej bestii:decayed: Ja też, ale DEV mnie uświadomił ...a zawieszka to wiesz, w eksploatację wchodzi więc się nie liczy ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- skoro gruba inwestycja to chyba Adzia zostaje u Ciebie I tu się mylisz...
srb38vx Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Truckmaniak obstawiam przegub i rozrusznik ale Bart dojdzie do tego co jest nie tak. Wysłane z mojego HTC One X Dobra... w piątek podchodzimy do swapu hebli i wymiany całego przedniego zawieszenia (ciekawe czy wyrobimy się przed nocną zmianą ) http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/storyline/brakemod.JPG http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/storyline/frontsusp.JPG :polew::polew: Następnym razym na bank przywieza ci malisa (herbata uspokajająco)
wladi Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Za Bartkiem trudno nadążyć miała furka iść w październiku do żyda a mamy zaraz listopad:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi