Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myślę, że tydzień, max 1,5, ale niestety w okresię święta - nowy rok... :facepalm:

Myślę, że wystarczą 2 dni... :wink:

Mi też by się przydało wybrać do Ciebie :facepalm:

To sobie zaplanuj kiedy byś chciał...

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:Bart czy ja się dostanę do ciebie w tym roku :facepalm: :facepalm: :facepalm::kwasny: :kwasny: :kwasny:

LOL, Groneek się ze mną o prawie rok umawia a Ty być chciał w tydzień :polew: Mario - w tygodniu pozbieram graty i weekend się zobaczymy...

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mario - w tygodniu pozbieram graty i weekend się zobaczymy...

lejesz miód na moje serducho :decayed::kox::banan:

Opublikowano

Eee no to super. Dogadamy szczegóły bliżej grudnia, jak już będę wiedział co i jak z urlopem. OK?

Opublikowano
Eee no to super. Dogadamy szczegóły bliżej grudnia, jak już będę wiedział co i jak z urlopem. OK?

Affirmative. A ja przygotuję się sprzętowo na półce (co by wtopy nie było :wink:).

Opublikowano

hehehe. Tylko jeszcze nie napisałem ci o co kaman ;), ale to już pewnie wyjdzie w praniu ;)

Opublikowano
hehehe. Tylko jeszcze nie napisałem ci o co kaman ;), ale to już pewnie wyjdzie w praniu ;)

Jak tak oficjalnie się wbiłeś w moją B6 to raczej tematem przewodnim będzie Twoja CVT :decayed: No chyba, że na jakieś bonusy jeszcze liczysz :naughty:

Opublikowano

Bonusy zawsze mile widziane, ale faktycznie chodzi o CVT.

Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni.

Opublikowano

Pojawiły mi się ostatnio drgania przy 110-120 km/h, kiedy jadę powiedzmy jednostajnie. Kiedy tylko wpada w wibracje, zdejmuję nogę z gazu i wszystko wraca do normy, Myślę, że to pochodzi o d skrzyni.

Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie?

Opublikowano

Niekoniecznie. Najpierw trzeba wykluczyć inne elementy... Koła sprawdziłeś? Opony, wyważenie?

Jeszcze nie. To w sumie świeża sprawa, a wiesz ile ja mam czasu...

Najprawdopodobniej za tydzień przejdę na setup zimowy, także sprawa trochę się rozjaśni. Aczkolwiek wątpię w koła. Nie przestawałby "wibrować" po zdjęciu nogi z gazu

Opublikowano

Najprawdopodobniej za tydzień przejdę na setup zimowy, także sprawa trochę się rozjaśni. Aczkolwiek wątpię w koła. Nie przestawałby "wibrować" po zdjęciu nogi z gazu

...i dlatego właśnie obstawiałbym przegub.

Opublikowano

NO, no. Nawet by mi to chyba pasowało do całokształtu...

No ale dochodzą wibracje na postoju :facepalm:

Generalnie po ponad 4 latach bez poważnych usterek (poza sterownikiem skrzynki), chyba czas otworzyć skarbonkę :P

Opublikowano

NO, no. Nawet by mi to chyba pasowało do całokształtu...

No ale dochodzą wibracje na postoju :facepalm:

Generalnie po ponad 4 latach bez poważnych usterek (poza sterownikiem skrzynki), chyba czas otworzyć skarbonkę :P

Spokojnie Artur, przyjedziesz - rozbierzemy i będzie wszystko jasne... Nie ma co od razu zakładać najgorszego.

Opublikowano

Truckmaniak obstawiam przegub i rozrusznik :wink: ale Bart dojdzie do tego co jest nie tak.

Wysłane z mojego HTC One X

Opublikowano
Truckmaniak obstawiam przegub i rozrusznik :wink: ale Bart dojdzie do tego co jest nie tak.

Dobra... w piątek podchodzimy do swapu hebli i wymiany całego przedniego zawieszenia (ciekawe czy wyrobimy się przed nocną zmianą :eusathink::decayed:)

brakemod.JPG

frontsusp.JPG

Opublikowano

Bartek myślałem że już nie ma co wymieniać w Twojej czarnej bestii:decayed:

Opublikowano

skoro gruba inwestycja to chyba Adzia zostaje u Ciebie

Opublikowano
Bartek myślałem że już nie ma co wymieniać w Twojej czarnej bestii:decayed:

Ja też, ale DEV mnie uświadomił :facepalm:

...a zawieszka to wiesz, w eksploatację wchodzi więc się nie liczy :decayed:

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

skoro gruba inwestycja to chyba Adzia zostaje u Ciebie

I tu się mylisz...

Opublikowano

Dobra... w piątek podchodzimy do swapu hebli i wymiany całego przedniego zawieszenia (ciekawe czy wyrobimy się przed nocną zmianą :eusathink::decayed:)

http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/storyline/brakemod.JPG

http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/storyline/frontsusp.JPG

:shock3::polew::polew::polew::polew::polew: Następnym razym na bank przywieza ci malisa (herbata uspokajająco) :grin:

Opublikowano

Za Bartkiem trudno nadążyć miała furka iść w październiku do żyda a mamy zaraz listopad:whistling::grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...