niestandardowy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja mam na mysli moc, ale w sumie do 150 km/h nie ma juz takich roznic miedzy 600 a 1000 pojemnosci... powiem szczerze ze viadro tysiaczka sam bym kupil nawet juz jednego ogladalem ale i tak zrobisz co zechcesz
Dev Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Rozumiem ze lubisz wyzwania ale w tym przypadku nie jest to tego warte Ducati to marna jakosc w porownaniu z japoncami, bierz gsxra. Wloch ma silny dół ale marną górę, jezdzilem jednym i drugimi wiec troche wiem na ten temat . Na Twoim miejscu pojezdzilbym na kazdym, bo na razie jestes jak baba w sklepie z ciuchami i nie wiesz co na siebie zalozyc. Jezdze na motorze od 32 lat wiec troche posluchaj starszego kolege w tym temacie bo wiem co tu klepie. I na poczatek nie bierz plastika tylko jakiegos nakeda.
Bart-S Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Dev wiem, że dobrze dla mnie chcesz - i doradzasz mi praktycznie tak samo jak każdy motocyklista z większym stażem. Nie podważam absolutnie Twoich kompetencji w tym temacie Z tym że... czasem lubię łamać konwenanse Gośka dostanie naked... Ja biorę to co zawsze chciałem mieć A to jak jedzie... To pierwszy motocykl - nie ma to w tych okolicznościach znaczenia ...i mam nadzieję, że się nie obrazisz za moje zdanie - każdy Twój wpis z uwagi na doświadczenie, mimo że negatywny jest mile widziany ...spójrz na to z jeszcze jednej perspektywy - nie przesiadam się z auta na motocykl (przynajmniej jeszcze nie teraz). Będzie używany baaardzo sporadycznie, just 4 fun. powiem szczerze ze viadro tysiaczka sam bym kupil nawet juz jednego ogladalem ale i tak zrobisz co zechcesz Ma bardzo dobre opinie Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Bart-S
Artur82 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ooooo temat nabrał znowu rumieńców...Bartek pewnie wiesz co robisz ale DEV dobrze prawi. Ja kupiłem yamaha fz6 i to ma 98km. Naprawdę zastanów się bo każdy pisze i mówi ze nie bedzie odkręcał manetki... pierwszy tydzień!
variocustoms Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Też bym brał Ducati, Bart-s nadajesz na tych samych falach, jednak mi się Monster 900 w Carbonie podoba, dźwięk urywa jaja (tak samo jest z d*pami, albo Cię jara albo nie) generalnie dla mnie motory to temat na sny ale Ducati i tak rządzi jak by co to w z Italii można coś zakupić służę pomocą
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) No to może tak - jutro dzień sądu... A żeby nie robić total OT... A4 dostała dziś komplet filtrów i świeży olej. Przy okazji odkręcania pokrywy filtra oleju uszkodziłem rurkę bagnetu (no ale nic, wieczorem dojedzie nowa - 23zł więc tragedii nie ma). Wymieniłem też lusterko po stronie kierowcy (jakiś czas temu folding przestał działać - nie bawiłem się w naprawy tylko wymieniłem na sprawne... usterkę w uszkodzonym lusterku zidentyfikuję w wolnej chwili // przeskakuje na bolcu hamującym). /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// No to jest Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Bart-S
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Poka, poka Narazie tylko spyfoto Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Bart-S
Maciej 6001 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Bartek no sprzecik zajebiaszczy Dźwięk silnika to potęga ,w wolnej chwili wpadni sie pochwalić. Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
Dev Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 przednie lampy troche wiochą trącą i słabo swieca nocą, ale Ty bedziesz jezdził w dzien... który to rok ?
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzięki Maciej - oblookasz przy kolejnej wizycie ; ) Dev - lampa front rzeczywiście kontrowersyjna ale widywałem gorsze Ostatni rocznik czyli 2006.
jerzu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jakbyś coś potrzebował z części to zapraszam
slo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Dobrze że mnie nie jarają 2 kółka.. bałbym się o swoje zdrowie bo nie wierzę, że można "nie odkręcać" A jeśli chodzi o gusta, to dla mnie od zawsze dziełami sztuki były sztuki ze stajni Agusta MV Za szczeniaka śmigało się motorynami i simsonami ale po kilku latach jak kumple podjeżdżali Cagivą Mito, Derbi Senda, GPR to był szacun na dzielni.. mimo to.. dobrze że mnie to ominęło Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez slo
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 czyli nie dostaje 103 vs 98 możemy śmigać razem
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jerzu świetnie się składa bo potrzebuję bak. Slo - ze mną jest tak, że zawsze chciałem Tyle, że dopiero teraz dostałem zielone światło
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 w sobote mogę sie wstawić na latanie jak pogoda dopisze
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Artur ja nią jeszcze skręcać nie umiem Moc 108KM
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 spoko jak aczniesz latac to czekam na cynka i się zjawie
niestandardowy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No to witamy w klubie kolejna pasja uzaleznionych... i masz co chciales...
Artur82 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No to witamy w klubie kolejna pasja uzaleznionych... i masz co chciales... ;d ale jest wiecj osób zarażonych
Rekomendowane odpowiedzi