Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm admin nam łysieje? :mysli:

:polew:

hahaha... :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś ostatnio ucichło u mnie... ;)

W ubiegłym tygodniu przyszłedł komplet dekorów S-Line (szczotkowane srebrne aluminium 1NK) od Czakiego. Dopiero zjechałem z nad jeziorka, zaraz lecę założyć i pochwalę się jakimś foto (chociaż do obecnego aluminium Visier - różnica będzie raczej kosmetyczna - nowe poza inną fakturą będą nieco jaśniejsze).

dekorys-line.JPG

W międzyczasie zaliczyłem też spota w Kaczogrodzie - miło było poznać ekipę warszawską :good:

promenadawawa1.JPG

promenadawawa2.JPG

promenadawawa3.JPG

czyli Bartku poznales ekipe z wawy :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

nie do końca wiedzial kto jest kto :)

Opublikowano

mnie nawet nie poznal :disgust:

Opublikowano

pare osób chciał bić bo myślał że to ktoś inny....dlatego łukaszr był taki przestraszony :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Że Adamooo to Adamooo pokapowałem się po powrocie do hotelu... a przegadałem z nim całego spota (cholera wiedziałem, że skądś znam ten głos :decayed:).

Fly już nie pitol, ponoć byłeś akurat w Niemcowni...

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Bo na spota dla "obcokrajowców" należało założyć plakietki informacyjne :polew: Prawda jest taka, że większość zna się po nick'ach a nie widziała się na oczy nigdy :naughty::decayed:

Opublikowano

Kurcze po wymiane dekorów na srebrne szczotkowane aluminium mam mieszane uczucia... Nie wiem czy nie szukać troszkę ciemniejszych szczotek (zwykłych a nie srebnrych) od S-Line z B6 (7N6). Ma ktoś może takie u siebie? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda...

Zresztą zobaczcie i oceńcie sami - który odcień lepiej pasuje? Pierwsza fotka to Visier 5TD (rybia łuska) - na drugiej alu S-Line 1NK.

Visier5TD.JPG

alu5TG.JPG

Opublikowano

zdjęcie nr 1 jest lepiej trochę zrobione :wink4: no i lepiej tam wygląda, ale na żywo szczotkowane jest super :good:

Opublikowano

...tylko tak myślę, czy troszkę ciemniejsza tonacja szczotkowanych alu nie zgrywała by się lepiej z czarną tapicerką. Wydaje mi się, że Visier lepiej się komponował :mysli:

Jeśli chodzi o efekt - faktura szczotek prezentuje się o wiele lepiej niż ta w Visier/Facette :good:

dek1.JPG

Opublikowano

Trzeba było carbony wrzucić :naughty:

Opublikowano

Trzeba było carbony wrzucić :naughty:

Jakoś nie przepadam ;)

Opublikowano

Ja najbardziej polecam fishscale :hi:

Opublikowano

Bartku Ty się lepiej orientujesz, czy są takie dekory coś a'la fortepianowa czerń? :wink4:

Opublikowano

Bartku Ty się lepiej orientujesz, czy są takie dekory coś a'la fortepianowa czerń? :wink4:

Sa!

Wygladaja przecudownie :kox: :kox:

Opublikowano

Taa, czerń fortepianowa 7Z9 - wyglądają naprawdę ładnie ładnie ale... nieustannie się brudzą (odciski paluchów) i bardzo szybko łapią rysy :confused4: Pakowano je m.in. do S-Line B7 jako opcję/alternatywę dla srebrnego szczotkowanego alu 1NK ;)

Opublikowano

Taa, czerń fortepianowa 7Z9 - wyglądają naprawdę ładnie ładnie ale... nieustannie się brudzą (odciski paluchów) i bardzo szybko łapią rysy :confused4: Pakowano je m.in. do S-Line B7 jako opcję/alternatywę dla srebrnego szczotkowanego alu 1NK ;)

podobnie pewnie jak siwizna którą mam... porysowane i pełno paluchów...

Opublikowano

Skoro już jesteśmy przy dekorach - powiem Wam, że tak jak nie lubię drewna... u Pepina widziałem brązowy orzech 5MG do jasnoszarej tapicerki NQ i wyglądało to za***iście. Obiecał, że znajdzie lub pstryknie fotkę - sami ocenicie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...