Chuck Norris Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 hmmm admin nam łysieje? hahaha... :polew: :polew:
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Coś ostatnio ucichło u mnie... W ubiegłym tygodniu przyszłedł komplet dekorów S-Line (szczotkowane srebrne aluminium 1NK) od Czakiego. Dopiero zjechałem z nad jeziorka, zaraz lecę założyć i pochwalę się jakimś foto (chociaż do obecnego aluminium Visier - różnica będzie raczej kosmetyczna - nowe poza inną fakturą będą nieco jaśniejsze). W międzyczasie zaliczyłem też spota w Kaczogrodzie - miło było poznać ekipę warszawską czyli Bartku poznales ekipe z wawy :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 pare osób chciał bić bo myślał że to ktoś inny....dlatego łukaszr był taki przestraszony
Bart-S Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 :polew: :polew: Że Adamooo to Adamooo pokapowałem się po powrocie do hotelu... a przegadałem z nim całego spota (cholera wiedziałem, że skądś znam ten głos ). Fly już nie pitol, ponoć byłeś akurat w Niemcowni...
KOval81 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Bo na spota dla "obcokrajowców" należało założyć plakietki informacyjne Prawda jest taka, że większość zna się po nick'ach a nie widziała się na oczy nigdy
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Kurcze po wymiane dekorów na srebrne szczotkowane aluminium mam mieszane uczucia... Nie wiem czy nie szukać troszkę ciemniejszych szczotek (zwykłych a nie srebnrych) od S-Line z B6 (7N6). Ma ktoś może takie u siebie? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda... Zresztą zobaczcie i oceńcie sami - który odcień lepiej pasuje? Pierwsza fotka to Visier 5TD (rybia łuska) - na drugiej alu S-Line 1NK.
Piechol Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 zdjęcie nr 1 jest lepiej trochę zrobione no i lepiej tam wygląda, ale na żywo szczotkowane jest super
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 ...tylko tak myślę, czy troszkę ciemniejsza tonacja szczotkowanych alu nie zgrywała by się lepiej z czarną tapicerką. Wydaje mi się, że Visier lepiej się komponował Jeśli chodzi o efekt - faktura szczotek prezentuje się o wiele lepiej niż ta w Visier/Facette
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Trzeba było carbony wrzucić Jakoś nie przepadam
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Bartku Ty się lepiej orientujesz, czy są takie dekory coś a'la fortepianowa czerń?
Bieniek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Bartku Ty się lepiej orientujesz, czy są takie dekory coś a'la fortepianowa czerń? Sa! Wygladaja przecudownie :kox:
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Bartku Ty się lepiej orientujesz, czy są takie dekory coś a'la fortepianowa czerń? Taa, czerń fortepianowa 7Z9 - wyglądają naprawdę ładnie ładnie ale... nieustannie się brudzą (odciski paluchów) i bardzo szybko łapią rysy Pakowano je m.in. do S-Line B7 jako opcję/alternatywę dla srebrnego szczotkowanego alu 1NK
GRazny Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Bartku Ty się lepiej orientujesz, czy są takie dekory coś a'la fortepianowa czerń? Taa, czerń fortepianowa 7Z9 - wyglądają naprawdę ładnie ładnie ale... nieustannie się brudzą (odciski paluchów) i bardzo szybko łapią rysy Pakowano je m.in. do S-Line B7 jako opcję/alternatywę dla srebrnego szczotkowanego alu 1NK podobnie pewnie jak siwizna którą mam... porysowane i pełno paluchów...
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Skoro już jesteśmy przy dekorach - powiem Wam, że tak jak nie lubię drewna... u Pepina widziałem brązowy orzech 5MG do jasnoszarej tapicerki NQ i wyglądało to za***iście. Obiecał, że znajdzie lub pstryknie fotkę - sami ocenicie
variocustoms Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Fortepian ma Makki, jak dla mnie uzytkowo to shit, Bart-S nie wiem czy pamiętasz ale ja miałem szczotkowane alu, rybia łuska jak dla mnie też nie jest fajna http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2029dbfeba201e20.html
Rekomendowane odpowiedzi