adamooo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 jak nie wywalisz tych popierdułek to wypisuję się z forum
CZERWONAniunia Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 po obejrzeniu ponizszych fotek z modyfikacji jestem rozjebany .....gratuluje
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bartek widziałem samochód na żywo , myślałem że ładniejsze i jeszcze ta rysa na rns-e po wyjmaku strasznie Miło było poznać i furmanka robi wrażenie Aha zajmij się trochę Gosią bo rzadko się widzieliście przez ten weekend
Kierownik Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 hohoho Kolejny zielony jeździec saurona ... graty koloru Bartku EOT
truckmaniac Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Ja rozumiem twoje zamiłowanie do MODÓW, ale z tym kolorkiem to już przegiąłeś
MARCIN607 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Bart-S gratki nowego kolorku :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Obiecal Hugowi sprzedac pozniej ceny rynkowej fure, i tak wyszlo
GRazny Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 no nie... Bartek? kto Cię przekupił? to straszne... i weź tego RNSa zrób bo wiocha tak z tą rysą jeździć
Bart-S Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Hehhe, dzięki chłopaki Jeszcze 3 dni przerwy (jadę do Wawy na ślub) i zabieram się do roboty... i weź tego RNSa zrób bo wiocha tak z tą rysą jeździć To będzie kolejny mod... razem z czyszczeniem soczewek i wymianą palników (...no i jeszcze naprawienie wiązki zmieniarki CD po interwencji Tygrysa ) GRazny - jeszcze raz dzięki za moją dziewiczą kreskę Patryk i dziadek - naprawdę miło było poznać osobiście
alvaro Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Bart-S Graty ! Co do wiązki to jak co to mam taką pod zmieniarkę i dezaktywator poduszki PS. Fura na żywo piękna
dziadek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Patryk i dziadek - naprawdę miło było poznać osobiście i nawzajem... może kiedyś odwiedzę was razem z laskami jak trochę podrosną... a i jeszcze raz sorry za tą wpadkę przy Gosi wiesz na jaki temat...
HiRide Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Bartek ewidentnie zasluzyl na funkcje Moderatora dobra decyzja
GRazny Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Bartek ewidentnie zasluzyl na funkcje Moderatora dobra decyzja Na VIPa na pewno zasłużył... a moderator to raczej sporo roboty i tyle... no ale zawsze coś
HiRide Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Bartek ewidentnie zasluzyl na funkcje Moderatora dobra decyzja Na VIPa na pewno zasłużył... a moderator to raczej sporo roboty i tyle... no ale zawsze coś Napewno zasluzyl na duze wyroznienie a czy VIP czy MOD to juz nie wnikam ok dosc tego bo zaraz ktos wyskoczy z wazeliniarstwem
Rekomendowane odpowiedzi