Bart-S Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Nie - dach jest punktowo spawany pod relingami.
truckmaniac Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Nie - dach jest punktowo spawany pod relingami. nie może być punktowo spawany. Na 100% jest zgrzewany.
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Nie - dach jest punktowo spawany pod relingami. nie może być punktowo spawany. Na 100% jest zgrzewany. też mi się tak wydaje... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Nie - dach jest punktowo spawany pod relingami. nie może być punktowo spawany. Na 100% jest zgrzewany. Możliwe Arturo - wypatrzyliśmy jednak we wnęce pod relingami osobną wkładkę i tylko to chcemy przełożyć. Mam czas do wiosny aby ten proces jakoś okiełznać... Przydałaby się wycieczka do Ingolstadt aby zobaczyć jak na linii montażowej to robią...
truckmaniac Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Cos tam Arturo kiedyś spawał w Skodzie Dach zgrzewają roboty.
Bart-S Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Generalnie widze to tak, że albo to zrobimy za***iście dokładnie albo wcale... Artur - widzę, że pracowałeś w tej samej branży co ja
truckmaniac Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Generalnie widze to tak, że albo to zrobimy za***iście dokładnie albo wcale... Artur - widzę, że pracowałeś w tej samej branży co ja Tak? Patrząc, że jesteś z Wrześni? Mam tam kolege który jest majstrem w VW. Twoja firma?
Bart-S Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Pracuję w Gestampie (robotyk) - tłoczymy karoserię dla VW (pewnie dla Twojego kolegi ) i Opla.
Wąski Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Narazie dzięki Kercziemu nabyłem SOLAR razem z dachem swój odciął :gwizdanie: bo mówił że mu nie działa i musi sprzedać
truckmaniac Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Pracuję w Gestampie (robotyk) - tłoczymy karoserię dla VW (pewnie dla Twojego kolegi ) i Opla. No i wszystko jasne Kumpel jest majstrem na lakierni, także trafiłeś w samo sedno
Kierownik Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 a poszukiwania przełączników grzanych dupek z tyłu ?
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Gość od którego brałem Recaro ma chyba tunel z przełącznikami do grzania dupek. Dalej tego szukasz? Mogę przedzwonić i zapytać czy ma jeszcze na stanie.
Bart-S Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Kurcze Wojtku - byłoby super
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Super fura :)!!!! no pewnie ze super
Bart-S Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Kurde - zostałem zmuszony do założenia zimówek (rozcięty rant ochronny opony, nie chcieli mi dać przeglądu). 17" z 215/50 - normalnie kupa na maksa... Mogłem zostać przy 235/45
Zaleczeq Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Super fura :)!!!! no pewnie ze super Jak sie podlizuje :> Bartek zaraz snieg spadnie to akurat zimowki jak znalazł
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Super fura :)!!!! no pewnie ze super Jak sie podlizuje :> :bicz3: no co kolega mikibu1982 moze pierwszy raz widzi taki wypas w A4 u Bartka :gwizdanie: Kurde - zostałem zmuszony do założenia zimówek (rozcięty rant ochronny opony, nie chcieli mi dać przeglądu). 17" z 215/50 - normalnie kupa na maksa... Mogłem zostać przy 235/45 spoko spoko Bartku u mnie tez niedlugo zmianka na zimowki 17''
skrab Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 fajnie obniżona :good: :good:
kileeer Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Kurde - zostałem zmuszony do założenia zimówek (rozcięty rant ochronny opony, nie chcieli mi dać przeglądu). 17" z 215/50 - normalnie kupa na maksa... Mogłem zostać przy 235/45 Bart pięknie leży na glebie, tylko jak bedzie w zimie?
Rekomendowane odpowiedzi