Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Avant 2.0 TDI quattro S-line - update 05.05.2010 (str.8)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny bajer ten przycisk START :) ciezko jest cos takiego zaadaptowac do wersji ktora tego nie miala ? rozumiem ze wpierw trzeba raz przekrecic kluczyk a potem dopiero wciskamy start ?

Opublikowano

fajny bajer ten przycisk START :) ciezko jest cos takiego zaadaptowac do wersji ktora tego nie miala ?

nie

rozumiem ze wpierw trzeba raz przekrecic kluczyk a potem dopiero wciskamy start ?

tak

Opublikowano

Rosemeyer mam mała prośbę, mógłbyś mi podać dokładny nr częsci tej dokładki (spojlera) do tylnego zderzaka od s4.

Opublikowano

Rosemeyer mam mała prośbę, mógłbyś mi podać dokładny nr częsci tej dokładki (spojlera) do tylnego zderzaka od s4.

8E0 807 521 M 1RR

Opublikowano

Rosemeyer a takie pytanko z innej beczki - czy autko juz sprzedane ?

Opublikowano

nie - zrezygnowałem ze sprzedaży i jeszcze sobie nim troche pojeżdzę.

Niestety pomysłów na mody już trochę brak :naughty:

Opublikowano

Niestety pomysłów na mody już trochę brak

leniwy jesteś i tyle

:decayed:

Opublikowano

Super furka :good: Wypas jakich malo na forum

Rose powiedz mi co to za wydech? S4 rzeczywiscie jak w pierwszym poscie?? Chodzi mi o koncowki

Opublikowano

Komplet od S4 B7.

Opublikowano

Super furka :good: Wypas jakich malo na forum

Rose powiedz mi co to za wydech? S4 rzeczywiscie jak w pierwszym poscie?? Chodzi mi o koncowki

.....to fakt..........wypas, że kopara opada :notworthy:

Opublikowano

Zawsze można Quattro na FWD przerobić :kox::naughty:

Opublikowano

nie - zrezygnowałem ze sprzedaży i jeszcze sobie nim troche pojeżdzę.

Niestety pomysłów na mody już trochę brak :naughty:

i dobrze , szkoda takiego auta za pol darmo oddawac.......

Opublikowano

Ponieważ niektórzy trochę łacha ze mnie drą, to uaktualniłem nieco opis na 1str :tongue4:

Turdzi, dokładnie tak jak piszesz...

Opublikowano

Dla mnie auto wyczesane na maksa, projekt doskonały. :kox: Ja osobiście tylko bym jeszcze gustownie ją obniżył, założył grill z black pakietu i np jeszcze zderzak DTM, no i program. Jednak wiem ze obniżanie zawieszenia w polskich realiach to troche nieporozumienie jeśli auto służy na co dzień. Gratki za dobry gust :good:

Opublikowano

Nie ma bata - fura Rosemeyera i Mirona to dwa największe wypasy jakie widziałem w B7 :oklaski:

Rose - wiem już, że rezałeś boczek pod tuner ale czy on w fabrycznie powinien siedzieć w tej samej pozycji?

No i co to są za gadżety w tylnej popielniczce????

Opublikowano

Rose - wiem już, że rezałeś boczek pod tuner ale czy on w fabrycznie powinien siedzieć w tej samej pozycji?

nie - fabrycznie jest w poziomie w stelazu/polce. Ja mam tuner schowany pod boczkiem. To co widac w schowku to zmieniarka dvd.

jest wpuszczona w boczek, dzieki czemu bez problemu mozna wyciagac magazynek.

No i co to są za gadżety w tylnej popielniczce????

To dwa auxy audio-video. Ekrany maja mozliwosc podpiecie 2 auxow wiec nei moglem sobie odmowic ich podlaczenia ;)

Dzieki temu na kazdym z 3 ekranow (w tym rns-e) mozna ogladac i sluchac czegos innego. Kazdy z ekranow zaglowkowych ma przypisane do siebie sluchawki, wiec nikt nikomu nie przeszkadza.

Opublikowano

za***iście pomyślane :good: Muszę się z Tobą w końcu umówić na pogaduchy :decayed:

Opublikowano

Jak wszyscy to i ja ;-) ponizej pare swiezych fotek:

d0f15b9bf855a3b7med.jpg

ad692d306f9d6936med.jpg

0ae76eac7cff519dmed.jpg

f921a51932a3e728med.jpg

f5a8d8a157a53d06med.jpg

5fa6416e1eee9953med.jpg

ac1483ffb3d1375dmed.jpg

7d4fed06b0a425d4med.jpg

458bddc0f3af42f6med.jpg

6d9612b6c8f9cc82med.jpg

4cedaf3d6bce0ab9med.jpg

b6bb4c7799b60297med.jpg

d01794f9a35b1634med.jpg

8114227a72752073med.jpg

4166d0440d152c01med.jpg

Opublikowano

eeeeccchhhhhhh cacuszko - nie ma co :good:.................wiem, wiem...............już to mówiłem :)

Ps. a nie myślałeś nad wywaleniem pomarańczowych kierunków :) - jeszcze niedawno sam bałem się tego zabiegu - teraz wiem, ze to bułka z masłem :wink4:

Opublikowano

eeeeccchhhhhhh cacuszko - nie ma co :good:.................wiem, wiem...............już to mówiłem :)

Ps. a nie myślałeś nad wywaleniem pomarańczowych kierunków :) - jeszcze niedawno sam bałem się tego zabiegu - teraz wiem, ze to bułka z masłem :wink4:

pewnie ze myslalem, ale nic nie wymyslilem - sam nie wiem... raz bym chcial a raz nie :)

podobnie zreszta jak z czarna podsufitka - jednego dnia szukam, a nastepnego juz odpuszczam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...