wojoo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 fajny bajer ten przycisk START ciezko jest cos takiego zaadaptowac do wersji ktora tego nie miala ? rozumiem ze wpierw trzeba raz przekrecic kluczyk a potem dopiero wciskamy start ?
Rosemeyer Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 fajny bajer ten przycisk START ciezko jest cos takiego zaadaptowac do wersji ktora tego nie miala ? nie rozumiem ze wpierw trzeba raz przekrecic kluczyk a potem dopiero wciskamy start ? tak
reniek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Rosemeyer mam mała prośbę, mógłbyś mi podać dokładny nr częsci tej dokładki (spojlera) do tylnego zderzaka od s4.
Rosemeyer Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Rosemeyer mam mała prośbę, mógłbyś mi podać dokładny nr częsci tej dokładki (spojlera) do tylnego zderzaka od s4. 8E0 807 521 M 1RR
turdzi Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Rosemeyer a takie pytanko z innej beczki - czy autko juz sprzedane ?
Rosemeyer Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Rosemeyer a takie pytanko z innej beczki - czy autko juz sprzedane ? nie - zrezygnowałem ze sprzedaży i jeszcze sobie nim troche pojeżdzę. Niestety pomysłów na mody już trochę brak
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Niestety pomysłów na mody już trochę brak leniwy jesteś i tyle
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Super furka Wypas jakich malo na forum Rose powiedz mi co to za wydech? S4 rzeczywiscie jak w pierwszym poscie?? Chodzi mi o koncowki
miron78 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Super furka Wypas jakich malo na forum Rose powiedz mi co to za wydech? S4 rzeczywiscie jak w pierwszym poscie?? Chodzi mi o koncowki .....to fakt..........wypas, że kopara opada
turdzi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Rosemeyer a takie pytanko z innej beczki - czy autko juz sprzedane ? nie - zrezygnowałem ze sprzedaży i jeszcze sobie nim troche pojeżdzę. Niestety pomysłów na mody już trochę brak i dobrze , szkoda takiego auta za pol darmo oddawac.......
Rosemeyer Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Ponieważ niektórzy trochę łacha ze mnie drą, to uaktualniłem nieco opis na 1str Turdzi, dokładnie tak jak piszesz...
reniek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Dla mnie auto wyczesane na maksa, projekt doskonały. Ja osobiście tylko bym jeszcze gustownie ją obniżył, założył grill z black pakietu i np jeszcze zderzak DTM, no i program. Jednak wiem ze obniżanie zawieszenia w polskich realiach to troche nieporozumienie jeśli auto służy na co dzień. Gratki za dobry gust
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Nie ma bata - fura Rosemeyera i Mirona to dwa największe wypasy jakie widziałem w B7 :oklaski: Rose - wiem już, że rezałeś boczek pod tuner ale czy on w fabrycznie powinien siedzieć w tej samej pozycji? No i co to są za gadżety w tylnej popielniczce????
Rosemeyer Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Rose - wiem już, że rezałeś boczek pod tuner ale czy on w fabrycznie powinien siedzieć w tej samej pozycji? nie - fabrycznie jest w poziomie w stelazu/polce. Ja mam tuner schowany pod boczkiem. To co widac w schowku to zmieniarka dvd. jest wpuszczona w boczek, dzieki czemu bez problemu mozna wyciagac magazynek. No i co to są za gadżety w tylnej popielniczce???? To dwa auxy audio-video. Ekrany maja mozliwosc podpiecie 2 auxow wiec nei moglem sobie odmowic ich podlaczenia Dzieki temu na kazdym z 3 ekranow (w tym rns-e) mozna ogladac i sluchac czegos innego. Kazdy z ekranow zaglowkowych ma przypisane do siebie sluchawki, wiec nikt nikomu nie przeszkadza.
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 za***iście pomyślane Muszę się z Tobą w końcu umówić na pogaduchy
Rosemeyer Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Jak wszyscy to i ja ;-) ponizej pare swiezych fotek:
miron78 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 eeeeccchhhhhhh cacuszko - nie ma co .................wiem, wiem...............już to mówiłem Ps. a nie myślałeś nad wywaleniem pomarańczowych kierunków - jeszcze niedawno sam bałem się tego zabiegu - teraz wiem, ze to bułka z masłem
Rosemeyer Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 eeeeccchhhhhhh cacuszko - nie ma co .................wiem, wiem...............już to mówiłem Ps. a nie myślałeś nad wywaleniem pomarańczowych kierunków - jeszcze niedawno sam bałem się tego zabiegu - teraz wiem, ze to bułka z masłem pewnie ze myslalem, ale nic nie wymyslilem - sam nie wiem... raz bym chcial a raz nie podobnie zreszta jak z czarna podsufitka - jednego dnia szukam, a nastepnego juz odpuszczam
Rekomendowane odpowiedzi