ktokolwiek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ładna maszyna..aż ciekaw jestem do ilu koników dojdziesz z tymi zmianami..:-) Pozdrawiam i powodzenia..:-)
gelon Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Auto odebrałem jakieś 3 tygodnie temu. Jak pisałem wcześniej nie zostało w końcu założone turbo z RS6. Stare K03 zostały zregenerowane i narazie musi wystarczyć Jednak kilka rzeczy w aucie się zmieniło m.in: -sprzęgło RS4 -intercoolery RS4 -świece RS4 -trójnik gumowy -chłodnica oleju Mocal -olej Motul 300V -poduszki pod skrzynią i silnikiem -pokrywa zaworów pomalowana na czerwono -wycięty środkowy tłumik i wstawka z kwasówki -kilka uszczelek przy silniku Auto zdecydowanie odżyło po tym wszystkim i do tego temperatura oleju ciągle w normie Jest troszke głośniejsze co nie zawsze sprawdza się w jeździe na codzień,ale idzie wytrzymać z Bose Kilka fotek na szybko: Coolery Chłodniczka oleju Silnik Tutaj zaparkowana już u siebie wraz z siostrą I na konieć coś dodaje najwięcej mocy Jak widać na fotka auto nie jest ogarnięte jeszcze blacharsko więc z wyglądu nie robi zbytniego wrażenia,ale dzięki temu więcej osób się "dziwi" na trasie Także komentarze w sprawie wyglądu są nie na miejscu Dorzucam jeszcze kilka filmików z telefonu robionych dziś na szybko http://www.youtube.com/watch?v=1QVykL2YGqY
ktokolwiek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Fajne filmiki...:-) Ale widze że bardzo lubisz kadrować, heh, kładłeś ten telefon w tym błocie? Szacun..
hteb Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 No no no Teraz będzie 1000pytań do Primo ! - Zazdroszczę Secundo ! - Turba gdzie regenerowałeś ? Koszta chłodnicy oliwy tudzież moncenia IC pewno nie do podania ? Coś poza tym "odświeżeniem" z programem robili w Sportmile ?
gelon Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 No no no Teraz będzie 1000pytań do Primo ! - Zazdroszczę Secundo ! - Turba gdzie regenerowałeś ? Koszta chłodnicy oliwy tudzież moncenia IC pewno nie do podania ? Coś poza tym "odświeżeniem" z programem robili w Sportmile ? Turbo nie pamiętam gdzie było ogarniane,ja nie wysyłałem Ale mam gwarancje więc zerkne jutro i napisze. Koszta i chłodnicą oleju to 1100zł z przewodami. Program nie był ruszany,tylko wymiany o których pisałem wyżej
adamooo Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 musisz zapłożyć jeszcze ładne kratki w zderzaku i będzie malina
hteb Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Fajno Nadal szukasz opon ? Mam dobry deal na nowe Pirelli Pzero rosso - 225/45r17 94W - gwarancja faktura bla, bla - jak jesteś w razie co zainteresowany to wal na pw
Skyliner89 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Furka 1 klasa :> . Podobają mi się te filmiki i ten dźwięk V6 . CUDOWNY :>. Coraz bardziej mi S4 chodzi po głowie :> . Tylko tylny zderzak bym wymienił na ori i będzie git malina .
gelon Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Panowie mówiłem nie pisać o zderzakach No wiosne bedzie założona seria,a kratki do przedniego zderzaka beda ori RS4,środkową już mam ale narazie nie wkładam bo chce zrobić reszte i dopiero wrzucić hteb - opon szukam nadal,klikne potem pw bo teraz czas do pracy
Gobi Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Już tutaj panowie mówili jaki to spojlerek przedni jest... ale zapomniałem nazwę... Mógłby ktoś napisać ? I ile kosztuje taki "upiększacz" No i co z filmem ;>
gelon Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 Letnie oponki już są,tylko czekać na ciepło
hteb Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Obserwuj tą jodłę Wszyscy znani mi wulkanizatorzy twierdzą że opony kierunkowe do zawiasu naszych bolidów nie są zbyt dobrze dobrane Ząbkują wszystkie kierunki jak leci ... Ale przecież i tak furę sprzedajesz na jesieni Czekam na ciepło i na montaż (zamieść foty) Peace Bro !
gelon Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Obserwuj tą jodłę Wszyscy znani mi wulkanizatorzy twierdzą że opony kierunkowe do zawiasu naszych bolidów nie są zbyt dobrze dobrane Ząbkują wszystkie kierunki jak leci ... Ale przecież i tak furę sprzedajesz na jesieni Czekam na ciepło i na montaż (zamieść foty) Peace Bro ! Musiałeś popsuć humor Tak się cieszyłem,że kupiłem te oponki Zarzuce je pod koniec marca i zobaczymy jak się będą sprawdzać,a w porównaniu z moimi starymi "letniakami" będzie myśle kapke lepiej
hteb Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 ...jednym słowem staram się Cię namówić byś nie sprzedawał esy W porównaniu do starych kapci będzie zadowolony To na bank Trakcję na mokrym mamy seryjną więc tylko zakręty na Toyo są jakimś tam wyzwaniem Ale jak lubisz to i bokiem można je brać
franio Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 jaki klimatyczny garażyk można siedzieć godzinami i
kosiniak Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 jak bylo z chlodnica oleju, kupiles gotowy zestaw czy sama chlodnice i weze dorabiales? ile to wyszlo?
gelon Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Opublikowano 21 Marca 2009 jak bylo z chlodnica oleju, kupiles gotowy zestaw czy sama chlodnice i weze dorabiales? ile to wyszlo? Ja nie zamawiałem,ale z tego co wiem były w zestawie,cena ok.1100zł
2fast4you Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 zestaw mocala czyli chlodnica 16 rzedow , przewody w oplocie oraz podstawka z termostatem pod s4 calosc w zaleznosci od waluty 1000-1100 zl ostatno takze montowalem fajna dodatkowa chlodnice wspomy do rs4
Rekomendowane odpowiedzi