turdzi Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zawsze sobie mozesz listwy okleic.ja tak zrobilem w b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 [turdzi] Tylko po co?????? Podoba mi sie tak, jak jest... SHADOW LINE... Tak to będę nazywał... Czy to się Wam podoba czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Woofer strasznie sie spinasz niepotrzebnie to bylo do jedrekxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszel Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dokładnie... Kupione u Miszela... (pozdrawiam )... Jestem MEGA zadowolony... piękna ZDROWA sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Miszel, do tej A4, co teraz masz do sprzedania: Audi A4 2008 Pełna Opcja | M.P.MOTO, wgrywałeś polskie menu? Bo byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszel Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 to zapraszam w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 no to super... zadzwonię wcześniej, żebyś miał czas... ---------- Post dopisany 16-05-2013 at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany 04-11-2012 at 18:38 ---------- Nowe fotki z letniego setup-u... :) ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- Pierwsza strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Fela fajowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ostatnio na pokład wskoczył nieplanowany dotąd mod... ... Sprężyny Eibach Pro-Kit -35/30 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ostatnio na pokład wskoczył nieplanowany dotąd mod...... Sprężyny Eibach Pro-Kit -35/30 mm No a foty auta jak siedzi Kiedy zakładamy PDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ciekawie wygląda czarny gril w srebrnym kolorze Nie widziałem jeszcze czegoś takiego LIVE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ostatnio na pokład wskoczył nieplanowany dotąd mod...... Sprężyny Eibach Pro-Kit -35/30 mm No a foty auta jak siedzi Kiedy zakładamy PDC Foty muszę zrobić... Jakoś nie mogę się za to zabrać... ... a zakładanie PDC zależy Grześku od Twojego wolnego czasu i chęci :hi::friends: ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ---------- ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ładna furmanka kolorek bardzo ładny fajnie pasuje do tych felg i czarnych listw wokół szyb Zapodaj jeszcze neon na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Kurcze coś wysoko stoi jak na -35/30mm albo się jeszcze nie ułożył ogólnie fajnie pasuje do srebrnego auta jak nie ma chromu tylko wszystko black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Może dlatego wygląda "coś wysoko", że opony są 225/45 R18, a nie jak fabryka kazała 245/40 R18...:whistling: ... i tak jest niżej (lepiej) niż było Może jeszcze trochę się ułoży, jak napisałeś... Ja jestem zadowolony... Nie odczuwam dyskomfortu podczas jazdy (a na tym mi zależało). To był w ogóle nie planowany mod... Ale jakoś tak za wysoki mi się wydawał... ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- Ładna furmanka kolorek bardzo ładny fajnie pasuje do tych felg i czarnych listw wokół szyb Zapodaj jeszcze neon na tył Neon na tył jest cały czas w mojej głowie i planach... i PDC (Grześku:hi:) na tył, bo fabryka nie dała... ---------- Post dopisany 03-12-2013 at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany 11-09-2013 at 18:56 ---------- Lampy Neon Full Led na pokładzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer86 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 powiem tak .... nigdy nie podobała mi się srebna A4 do czasu aż zobaczyłem twoją, ale za to twoja B8 to mega kosa mody poczynione na bardzo DUŻY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Lampy MOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon31 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jaka cena pytam orientacyjnie oczywiście Lampy Neon Full Led ? Tylko że do Sedana I jakie to masz zajefajne felusie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Lampy robia robotę. Strasznie jestem nagrany na te lampy bo ledy już mnie znudziły w mojej A4 Gdyby przód było tak łatwo wymienic to byłoby miodzio. Super furka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Lampy robia robotę.Strasznie jestem nagrany na te lampy bo ledy już mnie znudziły w mojej A4 Gdyby przód było tak łatwo wymienic to byłoby miodzio. Super furka! No niestety z przodem jest w pip roboty, żeby na polift wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi